- 9 Ekim 2008
- 4.472
- 1
SAÜĞOLUN KIZLAR
GİTTİM GELDİM ÇOK ŞÜKÜR
18 TANE YUMOŞ TOPLANDI YARIN ARAYIP KALİTESİ VE BÖLÜNEN HAKKINDA BİLĞİ VERECEKLER
İNŞŞŞŞŞŞŞŞ DÖLLENİRLER KALİTELİ OLURLAR:Saruboceq::Saruboceq:
maşallah canım inşallah hepside kaliteli çıkar ve dölleniverirer canım
slm kızlar esım sperm sonucları ıyı degıldı bır aydır acayıp ogun sekılde kur yaptım ıkıncı testı daha yapamadık spermın
ama adetım benım 4 gun gectı acayıp sekılde akıntım var yumurta beyazı gıbı seffaf
adetlerıdme son 6-7 aydır duzensız oldugu ıcın umut yok ama allah buyuk ne dıyelım
canım adetinde geçmiş yap bir test için rahat etsin gecikmenin sebebi inşallah bebişdir canım
kızlar bu adet düzensizliğinden nasıl kurtulacam bilmiyom ..adetim 4 gün geçmişti dr gittim bişey çıkmadı zaten hiç gebelik olcak diye aklımın ucundan bile geçmediydi.farlutal verdi onu içecem tekrar hormon tahlili yaptırcam. senağlamasenağlamasenağlama
canım soğan kürünü hiç denedinmi sen bazı arkadaşlardan duymuştum işe yarıyo diye bir araştır istersennn
işlem sırasında anestezi veriliyor canım..
sonrasında ağrı olabiliyor biraz..
sağolun kızlar..
yeterim herhalde beklenmedik anda gelicek..
fadiğim benim için yazdığın açıklamayı iptal edebilirsin..
Aşılama iptal oldu.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Fazla yumurta olmuş ve hepsi de büyümüş..
ohss riski var dedi doktor..
çatlatma iğnesini vurmuyoruz artık..
çok ağrım olmaz da ilişki olursa bi şans var yine..
Allah'tan hayırlısı artık..
bu kadar tersliğin üstüne güzel bişey gelir inş..
canım aşılaman iptal olmuş çok üzüldüm ama bir yandanda herşeyde vardır bir hayır dedim. çalışmaları bırakmayın yüce rabbimin işi bellimi olur dediğin gibi bebişin gelebilirde şansınız var ama çok yumurta olunca ağrıda çok oluyo ilişlide zor oluyo allah yardımcın olsun canımrabbim daha fazla bekletmesin emeklerini boşa çıkarmasın