Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SAÜĞOLUN KIZLAR
GİTTİM GELDİM ÇOK ŞÜKÜR
18 TANE YUMOŞ TOPLANDI YARIN ARAYIP KALİTESİ VE BÖLÜNEN HAKKINDA BİLĞİ VERECEKLER
İNŞŞŞŞŞŞŞŞ DÖLLENİRLER KALİTELİ OLURLAR:Saruboceq::Saruboceq:

maşallah canım inşallah hepside kaliteli çıkar ve dölleniverirer canım

slm kızlar esım sperm sonucları ıyı degıldı bır aydır acayıp ogun sekılde kur yaptım ıkıncı testı daha yapamadık spermın

ama adetım benım 4 gun gectı acayıp sekılde akıntım var yumurta beyazı gıbı seffaf

adetlerıdme son 6-7 aydır duzensız oldugu ıcın umut yok ama allah buyuk ne dıyelım

canım adetinde geçmiş yap bir test için rahat etsin gecikmenin sebebi inşallah bebişdir canım

kızlar bu adet düzensizliğinden nasıl kurtulacam bilmiyom ..adetim 4 gün geçmişti dr gittim bişey çıkmadı zaten hiç gebelik olcak diye aklımın ucundan bile geçmediydi.farlutal verdi onu içecem tekrar hormon tahlili yaptırcam. senağlamasenağlamasenağlama

canım soğan kürünü hiç denedinmi sen bazı arkadaşlardan duymuştum işe yarıyo diye bir araştır istersennn

işlem sırasında anestezi veriliyor canım..
sonrasında ağrı olabiliyor biraz..

sağolun kızlar..
yeterim herhalde beklenmedik anda gelicek..

fadiğim benim için yazdığın açıklamayı iptal edebilirsin..
Aşılama iptal oldu.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Fazla yumurta olmuş ve hepsi de büyümüş..
ohss riski var dedi doktor..
çatlatma iğnesini vurmuyoruz artık..
çok ağrım olmaz da ilişki olursa bi şans var yine..
Allah'tan hayırlısı artık..
bu kadar tersliğin üstüne güzel bişey gelir inş..

canım aşılaman iptal olmuş çok üzüldüm ama bir yandanda herşeyde vardır bir hayır dedim. çalışmaları bırakmayın yüce rabbimin işi bellimi olur dediğin gibi bebişin gelebilirde şansınız var ama çok yumurta olunca ağrıda çok oluyo ilişlide zor oluyo allah yardımcın olsun canımrabbim daha fazla bekletmesin emeklerini boşa çıkarmasın

fadiğim sağol canım..
kasık ağrım var..
baskı yapınca da batıyor daha önce bildiğimden aklinialirimsmile :kedi:
ağrım olmazsa değerlendiricem yine..

mızmız test yapmadın mı..
test yapmaktan korkma iyi ya da kötü bir sonuca ulaşırsın en azından..
hayırlısı inş..

canım çok üzüldüm kusura bakma yeni haberim oldu inşallah bebeşin kimseye gerek kalmadan normal yolla gelir sana..

CASPER canım evet soğan kürünü biliyorum.zaten 4-5 ay önce soğan kürüyle adet düzensizliğinden kurtulmuştum.bu ay yine düzensizleşti.şu hormon tahlillerini yaptırayım tekrardan kürü uygulamayı düşünüyorum....
sen nasılsın bebiş nasıl iyimi...:emir_bebek::emir_bebek:

nazar sayı iyi canım..
dedikleri gibi hareket düşükmüş.
morfolojide biraz düşük..
who ya göre yapılmış test..
kruger kriterlerine göre daha net bir sonuç oluyor..
tek bir testle ameliyata karar vermediniz dimi..

canım aşılaman iptal olmuş çok üzüldüm ama bir yandanda herşeyde vardır bir hayır dedim. çalışmaları bırakmayın yüce rabbimin işi bellimi olur dediğin gibi bebişin gelebilirde şansınız var ama çok yumurta olunca ağrıda çok oluyo ilişlide zor oluyo allah yardımcın olsun canımrabbim daha fazla bekletmesin emeklerini boşa çıkarmasın

sağlık olsun casperım..
boş yere ilaç aldığıma üzüldüm..
senin bebiş iyidir inş..
sayılı günler kaldı artık kavuşmaya hayırlısıyla sağ salim inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım çok üzüldüm kusura bakma yeni haberim oldu inşallah bebeşin kimseye gerek kalmadan normal yolla gelir sana..

sağol belgincim kısmet..
sana da kolay gelsin tadilat varmış..
eşyayla zor oluyor..
Allah yardımcın olsun..

nazar arkadaşım aramıza hoş geldin inş çok beklemeden bebişine kavuşursun değerleriniz kötü değil ,bu değerlerde ameliyat olcakmı.bizim spermler kötü olduğu için sizinki bana göre çok güzel değerlerde.rabbimden hayırlısı olsun..

BELGıN canım sen nasılsın ,durumlar nasıl ,.

Son düzenleme:
TÜLINIMMM canim yeni gördüm bitanem
hayirlisi buymus tabiikide
ama insan emege üzülüyor..
insallahhhhhh kendiliginden catlar yumoslar ve dogal yoldan kalirsin canim..
Allahim insallah dualarimizi kabul eder,melegini gönderir

YETERIMM canimm seninde yumoslar toplanmiss
hayirlisi olsun canimm
güzel güzel döllensinler insallahhh
göbisini konsunlar sonrada :Saruboceq:

kızlar bebeğimi kaybettim.
buraya geri döndüm anlayacağınız..
yarın sabah kürtaja giriyorum.
Allahım kimsenin başına vermesin..

of ya inanmiyorum, canim benim allahim yardimcin olsun, insallah tez zamanda atlatirsin, allahim yakin zamanda yavrunu gonderir insallah....
cok zor bi donem, benim hafizamdan cikarip atmak istedigim en kotu gunlerimdi, allah yardimcin olsun....

papatyam allah sabır versin.. :teselli:
en kısa zamanda yine gelsin mucizen inş..

cucum sağol canım.. opuyorumnanaktan

CASPERIM canım nasılsın iyimisin...

iyiyim canım çok şükür sen nasılsınnnn

CASPER canım evet soğan kürünü biliyorum.zaten 4-5 ay önce soğan kürüyle adet düzensizliğinden kurtulmuştum.bu ay yine düzensizleşti.şu hormon tahlillerini yaptırayım tekrardan kürü uygulamayı düşünüyorum....
sen nasılsın bebiş nasıl iyimi...:emir_bebek::emir_bebek:

testlerin bitsin tekrardan başla canım benim 2 arkadaşım adetlerini düzene soktuğu gibi bide üstüne hamiş kaldılar canım. dilerim biran önce düzene girer

sağlık olsun casperım..
boş yere ilaç aldığıma üzüldüm..
senin bebiş iyidir inş..
sayılı günler kaldı artık kavuşmaya hayırlısıyla sağ salim inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol belgincim kısmet..
sana da kolay gelsin tadilat varmış..
eşyayla zor oluyor..
Allah yardımcın olsun..

evet canım sayılı günler kaldı dyoruz bir sezeryan için gün alamadık henüz hayırlısı bakalım yarın belli olur heralde.

evet insan hem aldığı ilaçlara hemde verdiği emeğe üzülüyo ama eldende bişi gelmiyo hayırlısı demekten başka

senağlama canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim inan. bir sorun varmıydıki birdenmi oldu. allahım birdaha böyle acı yaşatgmasın allah yardımcın olsun dilerim bir an önce toparlanırsın ve allahım en kısa zamanda tekrar sağlıcakla bebeğini gönderir canım

bugün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.sebebi şu anda belli değil yani.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
o zamandan beri çok kötüyüm kızlar.hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de bütün gün ağladık durduk.gecenin bu vakti hala ağlıyorum.yarın bebeğimi benden kopartacaklar.bu öyle acı ki,kürtaj olduğunu bildiğim halde,bebeğim orda durursa bana zarar vereceğini bildiğim halde,yine de annelik içgüdüsüyle sanırım,kürtaj olmak istemiyorum.
burdaki hastanede değil,rahim ameliyatımı yapan doktorumda yarın sabah kürtaj olacağım ve bebeğimden tamamen ayrılacağım.oysa daha 2 gün önce bebek odalarına bakmıştık eşimle birlikte.ne planlar yapmıştık odası için.kız ve erkek isimlerimiz bile belliydi.
Allah beni mi deniyor bilmiyorum ama hayatımda bu kadar yıkık dökük hissetmedim kendimi.hep güçlü sanırdım.kolum kanadım kırlmış gibiyim şimdi.
çıkan gebelik haftasından tahminim,düşük olayı 5-6 gün önce falan oldu.birkaç gündür de zaten,o eski iştahım ve uyku halim gitmiş,göğüslerimdeki ağrı sızı da hemen kaybolmuştu.
yine birakç gün önce rüyamda üzerimde simsiyah bir elbise vardı.ve çamurlu bir yolda yürümeye çalışıyordum.hatta uyandığımda öye korkmuştum ki..siyah görmekten korkarım hep uğursuzluk diye..elimi karnıma koyup,allahım sen rüyamı hayırlara çıkar diye dua etmiştim.

şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..

bugün rutin kontrolümüze gittik.ultrasona girdiğimde daha dr demeden ters giden bişeyler olduğunu gördüm zaten.geçen hafta kolu bacağı oynayan,kalbinin attığını gördüğüm bebeğim hareketsizdi,kalp atışı yoktu.böyle sanki topaklanmış,büzüşmüş gibiydi.dr baktı.normalde 10+5 olması gerekirken,9+3 çıktı.yani geçen hafta durmuş gelişimi.dr kalp atışını alamıyorum dedi.hemen bizi radyolojiye gönderdi.orda ayrıntılı usg ye girdik.orda da kalp atışı alınamadı.rahmin içinde ve amniyos sıvısında herhangi bir anormallik gözlenmedi.sebebi şu anda belli değil yani.dr kromozom anomalisinden şüpheleniyorum dedi.ancak kürtajdan sonraki incelemede anlaşılabilirmiş bu.
o zamandan beri çok kötüyüm kızlar.hayatımda sahip olduğum en değerli parçamı kaybettim.çok çok acı..güzel rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi sınamasın bu acıyla..eşim de ben de bütün gün ağladık durduk.gecenin bu vakti hala ağlıyorum.yarın bebeğimi benden kopartacaklar.bu öyle acı ki,kürtaj olduğunu bildiğim halde,bebeğim orda durursa bana zarar vereceğini bildiğim halde,yine de annelik içgüdüsüyle sanırım,kürtaj olmak istemiyorum.
burdaki hastanede değil,rahim ameliyatımı yapan doktorumda yarın sabah kürtaj olacağım ve bebeğimden tamamen ayrılacağım.oysa daha 2 gün önce bebek odalarına bakmıştık eşimle birlikte.ne planlar yapmıştık odası için.kız ve erkek isimlerimiz bile belliydi.
Allah beni mi deniyor bilmiyorum ama hayatımda bu kadar yıkık dökük hissetmedim kendimi.hep güçlü sanırdım.kolum kanadım kırlmış gibiyim şimdi.
çıkan gebelik haftasından tahminim,düşük olayı 5-6 gün önce falan oldu.birkaç gündür de zaten,o eski iştahım ve uyku halim gitmiş,göğüslerimdeki ağrı sızı da hemen kaybolmuştu.
yine birakç gün önce rüyamda üzerimde simsiyah bir elbise vardı.ve çamurlu bir yolda yürümeye çalışıyordum.hatta uyandığımda öye korkmuştum ki..siyah görmekten korkarım hep uğursuzluk diye..elimi karnıma koyup,allahım sen rüyamı hayırlara çıkar diye dua etmiştim.

şu açıdan içim rahat.bebeğim için elimden gelen herşeyi yaptım.zaten raporluydum biliyorsunuz.yediğime içtiğime çok dikkat ettim.bir yemek yaptım evde iş olarak,onu da oturduğum yerden yaptım hep.allahın takdiri buymuş bana.6 yıl sonra verdi ve 1,5 aylık sarhoş eden bir mutluluktan sonra geri aldı..
canım yaasenağlama
allah yardımcınız olsun...rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın....

X