listenin ilk başlarında yağmurcan arkadaşımız varopuyorumnanaktanKIZLAR BENİDE EKLEYİN EŞİMİN SPRMLARİ AZ KÖTÜ YANİ İLK TÜP BEBK DENEMLE HAMİLE KALDIM AMA KAYBETTİMsenağlama
bu kimin ilk mesajı arkadaşlar tanıyabildinizmi....arkadaşlar merhaba..ben aslında yaklaşık 20 gündür başka bir forumdaydım..ama bugün ne oldu anlayamadım..forumun o konusu açılmıyor her nedense..oraya gönderdiğim mesajların hiçbiri görünmüyor...neyse...biz 4 yıllık evliyiz,son bir senedir bebek düşünüyoruz..önce bende bir sorun var zannetti doktor..hsg filmimden yarımrahim olduğum anlaşıldı..ama doktorum ,bunun hamile kalmaya engel olmadığını,sadece ilerleyen zamanlarda düşük veya erken doğum yaşayabileceğimi söyledi..sonra eşimden sperm testi istedi..şu anda sonuçlar yatakodamızda olduğu için ve eşim de orada uyuduğu için tam sonuçları yazamıyorum:)bizim morfolojide sorun yok,ama sayı az ve ileri hareketlilik %0..doktor sizin için aşılama olayının başarı oranı çok düşük,hem zaman kaybı,hem masraf dedi..onun için direk tüp bebek öneriyorum dedi..ama biz ne yapacağımıza karar veremediktüp bebeğe tama desek hemen başlayacağız..ama yoksa önce üroloğa gidip eşim tedaviye mi başlasa..ama o zaman da uzayacak işte...hiç bilmiyorummmmm...
Fadik+, tuliny+, yabangülüm+, yetercim minos aymes ve diğer arkadaşlarım
selam kızlar canlarım ben giremesemde sizleri hiç unutmadım haberiniz olsun çünkü hepinizi çok sevdimolumunekankayizsmile ilk gunden bugune baya bir yol aldık artık sperm ve jinekoloji bölümünde doktora bile yapabilecek durumda yım şaka şaka nerden biliiim kııııbilmiyorumkismile yeterim tülinim ve yeterin kız kardesi için dua ediyorum rabbim inşallah tez zamanda göndersin bebişlerinii ve tabiii bizlerinde fadiğim seninde hiç ummadığın bir anda versin rabbim
hepinii ço öpüyor sevgiyle kucaklıyorum opuyorumnanaktan
(ay mektup sonu gibi oldu)
listenin ilk başlarında yağmurcan arkadaşımız varopuyorumnanaktan
bu kimin ilk mesajı arkadaşlar tanıyabildinizmi....
Ben biliyorum....
yetercim kardeşinin allah yardımcısı olsun....bu sefer yüzü güler inşallah....
Canım sen biizm topiğe geleli ne kadar zaman geçti?
[
fadik+, tuliny+, yabangülüm+, yetercim minos aymes ve diğer arkadaşlarım
selam kızlar canlarım ben giremesemde sizleri hiç unutmadım haberiniz olsun çünkü hepinizi çok sevdimolumunekankayizsmile ilk gunden bugune baya bir yol aldık artık sperm ve jinekoloji bölümünde doktora bile yapabilecek durumda yım şaka şaka nerden biliiim kııııbilmiyorumkismile yeterim tülinim ve yeterin kız kardesi için dua ediyorum rabbim inşallah tez zamanda göndersin bebişlerinii ve tabiii bizlerinde fadiğim seninde hiç ummadığın bir anda versin rabbim
[ı]sağol canım inş hepimiz için hayırlısı..[/ı]
[ı]kardeşinin aşılaması da güzel bitsin inş.. :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq:[/ı]
listenin ilk başlarında yağmurcan arkadaşımız varopuyorumnanaktan
bu kimin ilk mesajı arkadaşlar tanıyabildinizmi....
ben biliyorum....
yetercim kardeşinin allah yardımcısı olsun....bu sefer yüzü güler inşallah....
canım sen biizm topiğe geleli ne kadar zaman geçti?
slm yaa bende yeni üye oldum bendede aynı problem var ben bıktım her adet gecikmemde kit alıp denemekten sorunlarımı beni anlayan birileri ile paylaşmak istiyorum. ayın 30 da tüp bebek merkezine gitcez çok korkuyorum olumlu sonuç alamamaktan
selam şekera.s.
böyle arda gel özletme kendini canımopuyorumnanaktan
can iso bugunmu dogum yapacakti?
ay canim simdi mis kokulu bebegi kucagindadir...insallah ikiside cok iyidir....
fadigim canim ne guzel nostalji yapmissin
tilin, tozbezi, fadik, yeter, sidelya ve ismini unuttugum butun arkadaslarim
insallah sizlerede en yakin zamanda nasip olur
bende 10. ayda gelmişitm ama ayın başlarında...CANIM 2008 10 AYINDA BU YANA BURADAYIM BENDE :lepi::lepi:ARANIZDAYIM
VE BU DURUMDAN ÇOK MUTLUYUM zemuszemus
ilk de ben hoşgeldin etmişim:1hug:alın benim ilk mesajımda buymuşş yardımcı oldum sana fadiğim kaydirigubbakcemile5 bir bucuk yılı geçti dedim ama tam bir yıl 1 ay geçmişş akannehirakannehir bana daha uzun geldş sankii
evet canım burdan kopmak çok zor...sigara gibi tiryakisi olmuşuzkaydirigubbakcemile3yok arada yazmasamda okuyorum olup bitenleri buradan kopmak mümkünn deil gibi geliyor birde nekadar görmesemde hepnizii zor gunumde yanımdaydınız vefasızlık olur hiç uğramamak inşallah bir gun rabbim hepinizle yüzyüze tanışma yıda nasip eder
senin ilk geldiğin zamanları hatırlıyorum canımopuyorumnanaktanslm guzel arkadaslarim, nasilsin?
bizden iyilik canlarim sukur hersey cok yolunda gidiyo....
yetercim insallah kardesin bu tedaviden gobis dolu cikar...
tulinim insallah son tedavin olur canim insallah rabbim daha fazla ugrastirmazda gonlunuze gore bebis verir....
ve diger butun tedavide olan ve olmayan arkadaslar her zaman dualarimdasiniz insallah hepinizin bebisleri bir an once gelir.....
bu arada bende 1.5senedir aranizdayim, ve iyiki sizleri tanimisim, en yakin arkadaslardan bile daha yakinsiniz.....a.s. a.s. a.s.
evet canım ne kadar kalsa kar...benim bu konuda çok bilgimyok ama bir dahaki gitmende karar verebilir bence...iyi akşamlar kızlarrrr
bizim bugün kontrolümüz vardı gittik doktorumuza herşey normal güzel nst mizde iyi çıktı suyumuzda iyi.
haftaya salı tekrar kontrolümüz var. bugün 37 olduk tam haftaya gittiğimizde tam 38 olucaz. aslında bugün tarih verir diyoduk ama vermedi.ne kadar kalsa kar dedi. haziranın 5-15 arası bakıcaz duruma dedi.
şimdi benim anlamadığım 15 haziran zaten sata göre normal doğum tarihim benim. 5-15 arası nasıl beklenirki normal doğum başlayınca sezeryanamı alacak anlamadım ne kadar kalsa kar tamam bende erkenden alınsın demiyorum ama 38-39 hafta arası alınmazmı sezeryanlar kafam karıştı benim ya
inşallah canım...çok sağolopuyorumnanaktancan iso bugunmu dogum yapacakti?
ay canim simdi mis kokulu bebegi kucagindadir...insallah ikiside cok iyidir....
fadigim canim ne guzel nostalji yapmissin
tilin, tozbezi, fadik, yeter, sidelya ve ismini unuttugum butun arkadaslarim
insallah sizlerede en yakin zamanda nasip olur
allah yardımcısı olsun işallah bebişi bu defa tutunur annesine.kızlar yarın kız kardeŞİmİn aŞılaması var
İnŞŞ bu sefer rabbİm bebİŞyle buluŞtursun
kİmsenİn emeĞİnİ boŞa Çıkarmasın rabbİm
Fadik+, tuliny+, yabangülüm+, yetercim minos aymes ve diğer arkadaşlarım