- 2 Temmuz 2008
- 1.117
- 1
- 40
günaydın kızlar bugün test yaptırıcM Kısmetse çok korkuyorum ya rabbim hayırlsını versin inşallah
canim ne diyecegimi bilmiyorum
sen bu ugurda cok caba sarfettin ama olmayinca ne yaparsak yapalim olmuyor iste
uzulme diyemiyorum elde degil insan yikildigini hissediyor
insallah Allah tez zamanda nasib eder sanada
yavrunu koklayacagin gunler yakindadir insallah
canım hayırlısı diyecek kelime yok malesef..
olucak diyorduk bu kez sorun yoktu ama nasip zamanı var daha demekki..
kendine çok iyi bak ve çabuk atlat..
kendini bıraktığında kendiliğinden gelicek bebeğin ayşe gibi inşşşşşşş
arkamahalle,allah yardimciniz olsun negatifleri gormek ne demek nasil hayal kirikligi oldugunu bilirim, insallah sizinde yavrunuz bizimki gibi guzel bi suprizle gelir benimde 7tupten sonra mucizem geldi, hiç umudunu yitirrme, sabret canim, bu bizim sinavimiz allahim alnimizin akiyla bu sinavi gecmemizi nasip etsin
yok canım başım ağrımaz...
elimden geldiğince yardımcı olmaya açlışıyorum...
sağol canım 2 gündür daha iyiyim tam geçmedi ama...
dr ada eşime kızdım o yüzden gitmedim...
bir fikrim yok canım...
canım ya sen yarın kan testi yapsan muhakkak çıkar...
p.tesiye beklemene gerek yok yani...
ama senin kararın tabiki....
gitmedim canım...biraz daha iyiyim ama antibiyotiğe devem ediyorum...
bu yüzden şuan geçmez gibi...
sanada geçmiş olsun canım...bende geçmişte adrar yolu iltahabını çok ve sık yaşayanlardanım ve kesinlikle soğukla çok alkalı...
kendine çok dikkat et birde bol bol su iç canım....
canım desek boş...gerçekten çok üzldüm bu güne kadar neler yaşadığını iyi biliyorum...
ama olmayınca olmuyor işte...
rabbim sabır versin...
allah yardımcınız olsun...
canım bence tedaviye bir süre ara var....kendini yıpratma sağlık herşeyden daha önemli...
adet düzensizliği çok kötü canım bu yüzden seni çok iyi anlıyorum...
inşallah artık hep düzenli olur...
incir kürüde şifa olsun canım...
ben daha iyiyim ama tam geçmedi tabi...
antibiyotk yaptı biliyorsun ama p.tesiye kadar antibiyotiği içmem lazım...
allah izin verirse p.tesi dişimi çektireceğim...
arka mahle canım benim nedesek boş yaran açık ama rabbimin bir bildiği vardır elbet seninde birgün anne olduğunu bebişlerinin hikayelerini okumayı bize nasip edecek inşallah doğal yoldan gönderiverir rabbim hiç belli olmaz
bizimde ne olacağımız belli değil rabbim sonumuzu hayırlı eylesin canım allah sabrını versin
canimm cok üzüldüm mafoldumben
ne desek bos biliyorum,cok zor bir durum..
ama bundada bir hayir var demekten baska elimizden bisey gelmiyor..
Allahim insallah en kisa zamanda bebegini gönderir sana canimm
kendine cok iyi bak,senin sagligin daha önemli :teselli:
ARKAMAHALLE canım benim dualarımdasın
arkamahalllem canım benım( her zaman dualarım seninleee biliyosunn..
arkamahalle canım dediğin gibi biraz ara ver.ara vermek iyi geliyor bi bakmışız hamileyim diye yazmışsın.dediği gibi dilemi düşün 7.tüpten sonra kendiliğinden geldi işallah seninkide öyle olur.ben inanıyorum buna kafadan atınca bizim kızlar hamile kalıyor sende öyle olacaksın.
evet canım ya artık sayılı günler kaldı benide heyecan basmaya başladı hayırlısı ile sorunsuz bir şekilde kucağımada alırım inşallah sende inşallah sorunsuz bir şekilde bu haftalaraa kadar gelirisniz canım
yarasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım kendi isteğine kalmış bişi tedirgin oluyosan alttan baktırmazsın. bende alttan bakıldığında görmüştük keseyi bir dahada alttan bakma olmadı zaten daha sonra kalp atışlarıüstten bakılmaya başlanmıştı bizdede tedaviden beri ilişki tamamen yasaktı
canım inşallah testleriniz güzel çıkar bizede güzel haberler verirsin canım. hakkınızda hayırlısı olsun
canım yerleşme kanaması herkesde olacak diye bişi yok kişiden kişiye bebeğin yerleşmesine göre değişiyo yani illede lekelenme bekleme canım
canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar mahvediyo insanı. canım liyadora hatırladığıma göre hazirana kadar yasaklımıydı öyle bişiydi heralde. ama kendisinden hiç bilgim yok onunda doğum yaklaşmıştır iyice bu aralar
canım ne desek boş biliyorum ama sağlık olsun biraz ara verin canım dinlenin toparlanın kendinize gelin belkide bu arada ayşe gibi doğal yolla geliverir oda 7 kere denemişti biliyosun ama zamanı geldiğinde tedavi medavi beklemedi çıkıp kendi geliverdi mucizesi inşallah seninde öyle olur canım
can_isom ne yaptı acaba bilmiyorumkismile
günaydın kızlar nasılısınız
tozbezi bende erken kalkıp ütü ve temizliği bitirenlerdenim canım benim
arkamahalle canım evet bence biraz dinlen seni cok iyi anlıyorum canım rabbiim ne zaman kısmet ederse ozaman gelecek bebişlerimiz üzme desemde boş belli bir süre ağlarsın için yanar hakkımızda hayırlısını versin rabbim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin
aşk meleği canım hadi bakalım umarım sende pozitifi görürsün
sidelyacım sanada gunaydın
casper rabbim hayırla kavuştursun seni bir avazda inşallah
alinti yapmistim ama olmamis nedense
hayirli cumalar bu arada
kizlar guzel haber vermek isterdim ama malesef onca zorluktan ve acilardan sonra olmadi yine negatif
ne hissedecegimi bilmiyorum su anda dun agla gala hirsimi aldigimi icin galiba
artik ne yapacagim bende bilmiyorum
4 mikro denemesinden sonra tedavi olmaktanda biktim
galiab uzun bir sure rafa kaldiriyorum bebek isini
kendinize cok iyi bakin arada ugrarim
ask melegi ins guzel haber gelir
allaha emanet olun
arkamahalle,allah yardimciniz olsun negatifleri gormek ne demek nasil hayal kirikligi oldugunu bilirim, insallah sizinde yavrunuz bizimki gibi guzel bi suprizle gelir benimde 7tupten sonra mucizem geldi, hiç umudunu yitirrme, sabret canim, bu bizim sinavimiz allahim alnimizin akiyla bu sinavi gecmemizi nasip etsin
hayırlısı olsun canım..demekki vakti gelmemiş henüz..
inşallah hiç beklemediğin bir anda bebişin sana sürpriz yapar..
canım diğer topikte batmalardan bahsetmişsin.ama endişelenme boşuna.çünkü bütün hamişşlerde oluyor bu batmalar.bende de oluyor bazen.bebişin yerleşiyor canım benim..
ayşecim bişey sorcam sana.kendin de 7 tüp demişsin,fadiğin listesinde de öyle yazıyor.bu 7 nin tamamı da yeni mikro denemesi miydi,yoksa dondurulmuşmuydu?çünkü dondurulmuşsa o yenşiden sayılmıyor.taze deneme sayılıyor sadece.benim 3 denemem var.ama sadece 1 tanesi tazelerle.o yüzden 1 deneme yazıyor bende.
inşallah canım benim inşallah, tatlım bugün baktırsan kan da belli olur artık
arkamahalle inşallah bebişin kendiliğinden gelir sende bu mutluluğu en yakın zamanda yaşarsın,dualarım seninle..
aşk meleği inşallah sonucun pozitiftir :1hug:
1 haftadır evde istirahat ediyorum,bugün gittik kontrole ,rahimdeki kanama azalmış,bebeğim büyümüş,kalbinin atışını gördük,göz kırpar gibiydi,Allah hepinize nasip etsin inşallah ve bu seferde başka bir sorunla karşılaştı doktor kesenin şeklinde hafif bir bozukluk oluşmuş,cuma yine kontrol var umarım düzelir dedi,bebek sağlıklıymış,kalbininde atması iyiymiş,inşallah düzelir her şey....
Hamile kalmak sorun hamile kaldıktan sonra keseyi görecek miyiz kalp atışlarını duyacak mıyız,düşük tehlikesi,kanama sonrasında bir sürü testler inanın doya doya gülemiyorum sevinemiyorum hep içimde bir korku bir endişe kaybetme korkusu ne zormuş kadın olmak anne olmak ve hep imtihanda olup halime şükretmek...
inşallah bu zor günlerinde üstesinden gelirim Allah yardım eder inşallah hepimize,dua ediyorum her zaman,yapacak başka şeyim yok....
günaydın kızlar bugün test yaptırıcM Kısmetse çok korkuyorum ya rabbim hayırlsını versin inşallah
kızlar malesef size güzel haber veremiyorum değerim kocaman bir '' 0 ''
bebişim tutunamamış anlamadım neden böyle bundan sonra sonucum değişmez heralde artık beni nelerin beklediğini bilmiyorum ailemden önce sizlerle paylaşıyorum şuan kimse bilmiyor sonucu eşimden ve benden başka rabbim yardımcımız olsun napalım daha zamanı varmış heralde senağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:/B]
slm arkadaşım anladığım kadarıyla bebişin yolda hayırlı olsun adına çok sevindim ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah,nereye gittiğini öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa bende ist da yaşıyorum ve bi kaç ay sonra aşılama yapılacak o yüzden araştırıyorum böyle sizin gibi arkadaşların güzel haberlerini okuyunca seviniyoruz sizlerde bizlere tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim,malüm çok zor işler