Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar herkese hayırlı gunler..
ask melegı heyecanla beklıyoruz hadı bakalım..
ya bızım topıgın kızları nekadar hamarat.cok ozenıyorum erken kalkanlara.ama bı turlu yapamıyorum.ne yapmam lazım hamarat arkadaslarım..
arkamahalle ınan negatıf sonuclara kardesımız gıbı cok uzuluyoruz.ama elden bısey gelmıyor.taktır boyle dıcez.ınsaallah mevla cektıgın sıkıntıların karsılıgını tez zamanda gonderır..

ARKAMAHALLE canım benim dualarımdasın

arkamahalllem canım benım ( her zaman dualarım seninleee biliyosunn..

teskkurler kizlar dualariniz ve tesellileriniz icin
ama negatifin etkisi uzuntusu gecti
sadece gelecek korkusu var oda zaten hep olucak allahim sabir versin benim gibi olanlara

ask melegi ins guzel haberler gelir

hayırlısı olsun canım..demekki vakti gelmemiş henüz..
inşallah hiç beklemediğin bir anda bebişin sana sürpriz yapar..

canım diğer topikte batmalardan bahsetmişsin.ama endişelenme boşuna.çünkü bütün hamişşlerde oluyor bu batmalar.bende de oluyor bazen.bebişin yerleşiyor canım benim..
ayşecim bişey sorcam sana.kendin de 7 tüp demişsin,fadiğin listesinde de öyle yazıyor.bu 7 nin tamamı da yeni mikro denemesi miydi,yoksa dondurulmuşmuydu?çünkü dondurulmuşsa o yenşiden sayılmıyor.taze deneme sayılıyor sadece.benim 3 denemem var.ama sadece 1 tanesi tazelerle.o yüzden 1 deneme yazıyor bende.

valla canim dun gece dayanamadim acile gittim bebisi gordum herseyin yolunda oldugunu ogrendim rahatladimzemuszemus
benim ilk tup normaldi 2.tup mikroydu ve 5kezde dondurulmus transferi oldu, ben hepsini sayiyorum cunki doktorum hepsinin deneme oldugunu ve hepsinin tutma sansi oldugunu soyluyodu, yani benim dosyamdada boyle yaziyodu bilmiyorumkismile

hadi aşk meleği seni bekliyoruz canım ver şu güzel haberi senden haber alacam diye girdim topiğe daha yoksun ama...........

sağolun kızlar ay bu ilaçlar midemi alt üst etti ne biçim şeyler bunlar yemek bile yiyesim gelmiyo........

caspercim sayılı gün çabuk geçer bide bakmışız senin doğum hikayeni okuyoruz rabbim inşallah sağsalim kucağına almayı nasip eder öykünü........

maaşallahhh toz bezi baya hamaratsın sen kız o saatte benim k.....a pireler uçuşuyodu yani sen işleri bile bitirmişsin tekrar maaşallahhh..........

sizlere iyi haftasonları diliyorum kızlarrr ben eşimle hiç bir zaman haftasonları beraber olamıyorum benim yerimede gezin tozun emii

arkamahalle inşallah bebişin kendiliğinden gelir sende bu mutluluğu en yakın zamanda yaşarsın,dualarım seninle..
aşk meleği inşallah sonucun pozitiftir :1hug:

1 haftadır evde istirahat ediyorum,bugün gittik kontrole ,rahimdeki kanama azalmış,bebeğim büyümüş,kalbinin atışını gördük,göz kırpar gibiydi,Allah hepinize nasip etsin inşallah ve bu seferde başka bir sorunla karşılaştı doktor kesenin şeklinde hafif bir bozukluk oluşmuş,cuma yine kontrol var umarım düzelir dedi,bebek sağlıklıymış,kalbininde atması iyiymiş,inşallah düzelir her şey....
Hamile kalmak sorun hamile kaldıktan sonra keseyi görecek miyiz kalp atışlarını duyacak mıyız,düşük tehlikesi,kanama sonrasında bir sürü testler inanın doya doya gülemiyorum sevinemiyorum hep içimde bir korku bir endişe kaybetme korkusu ne zormuş kadın olmak anne olmak ve hep imtihanda olup halime şükretmek...
inşallah bu zor günlerinde üstesinden gelirim Allah yardım eder inşallah hepimize,dua ediyorum her zaman,yapacak başka şeyim yok....

inşallah canım benim inşallah, tatlım bugün baktırsan kan da belli olur artık

slm arkadaşım anladığım kadarıyla bebişin yolda hayırlı olsun adına çok sevindim ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah,nereye gittiğini öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa bende ist da yaşıyorum ve bi kaç ay sonra aşılama yapılacak o yüzden araştırıyorum böyle sizin gibi arkadaşların güzel haberlerini okuyunca seviniyoruz sizlerde bizlere tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim,malüm çok zor işler

bengusu gozunuz aydin canim masallah bebisine kafana takma keseyi oda duzelir insallah
haklisin hamile kalmakla bitmiyor o can icine geldikten sonra bu defada yavrunu dusunuyorsun ona birsey olursa korkusu olur

herkese merhaba kizlar kimsecikler yok topikte tatil gunu tabiki geziyorsunuz dimi
ben bir alisverisi yapip geldim sadece canim hicbirsey yapmak istemiyorakannehir

kızlar eşimin fsh 26 çıktı çok üzüldüm yaa yüksek klomenden oluyor bence çünkü daha önceden 15 felan oluyordu bizde bıraktık bugünden sonra klomeni birazda bişey kullanmayalım bakalım...

kızlar malesef size güzel haber veremiyorum değerim kocaman bir '' 0 ''
bebişim tutunamamış anlamadım neden böyle bundan sonra sonucum değişmez heralde artık beni nelerin beklediğini bilmiyorum ailemden önce sizlerle paylaşıyorum şuan kimse bilmiyor sonucu eşimden ve benden başka rabbim yardımcımız olsun napalım daha zamanı varmış heralde senağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:/B]

canım üzme kendini en azından sizde sperm var bizde oda yok gelişmemiş hücre var ve ikinciyi denemeye bile korkuyoruz üzülme buna şükret beterin beteri var inşallah ikincide olur canım.

aşk meleği canım Rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin arkadaşım demekki bu sefer kızmet değilmiş, fakat seni teseeli edecek kelimeler bulamıyorum

canım benim herzaman hastanenin ismini söylüyorum ne sakıncası olacak memorial' a gittim.hastaneden çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…