meleğim ne dicem bilemiyorum.amam ne yaşadığını çok iyi biliyorum.3 aşılamayı yaptırmış biri olarak.bende el-muallim gibi evlendikten sadce 2 ay sonra hamile kalıp .7/8/1995 oğlumu kucağıma aldım.o kardeş istediğinde 8 yaşındaydı.bugün 13 yaşında halen pes etmeme izin vermiyorlar.yola devam yani.klava:.dr um bana klomenle şansımın %3 olduğunu söylemişti bana sana niye klomen tedavisi uyguladı canım dr.hoş bende şu an çok umutlu değilim ama neyseee:1no2::1hug:
ürolog demişti ki 3 gün ve sonrası için verebilirsiniz yani 4. günde olurmuş ,orta yolunu bulduk bence gamyoncuiremsu
yok daha olmadim.bugün olmaz gibi geliyor.ay 30 çekti ya o yüzden yarinda olabilir diye düşünüyorum.akşam rüyamda test yapmiştim pozitifti.ama aklimda olduğu için görmüş olmam çok yüksek.
Canım çok doğru söylemişsin. Bu Rosme çok olmaya başladı. Rosme Rosme Rosme :roflol: :roflol: :roflol:
Bana bak kız bu eve gidince bize virüs göndermesin? Çok mu kızdırıyoruz? :uhm:
nolur bıralma ablaaaaaaa sözlü yapalım nolurrr
kıslarr yoklama varmış ben burdaydım kalabalıktan görünmedim herhal
Canım çok doğru söylemişsin. Bu Rosme çok olmaya başladı. Rosme Rosme Rosme :roflol: :roflol: :roflol:
Bana bak kız bu eve gidince bize virüs göndermesin? Çok mu kızdırıyoruz? :uhm:
kıslar neden benle ugrasıyorsunuz yahu..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileCanumm bilmemki sonumuz kötü olmasın Bilmem eve gidince görücez artık nasıl bir rosemle karşılaşıcazz:jeyyar:
kıslar neden benle ugrasıyorsunuz yahu..kaydirigubbakcemile3
gercekten annem kızıyor pc basına gecınce,buraya geldın yıne pc basındasın dıyor.kaydirigubbakcemile3
neyse eve gıdınce performansımı degerlendırırsınız.kaydirigubbakcemile
Selamm kızlarrr biraz geç oldu ama bana yeni günaydınnn :)
BEYAZMELEK canım benim sakin ol daha adet olmadın ve degerinde birazda olsa hcg görünüyorr belkide bir umut değerin yükselicekk.Canım 2 gün daha sabırla bekle belkide 2 gün sonra değer artacak ve sen kendini boşa strese sokmuş olucaksın.
Canım 6 ay çok kısa bir süre hemen strese girip üzülme Bak herşey güzel dr demiş hamile kalmamak için sorunda yokmuş neden bebem olmuyor diyorsun o zaman demek daha zamanı gelmemiş canım .Rabbim mucizeni sana vakti saati geldiği zaman ol dediği zaman bebeğini sana göndericek.O yüzden hepimiz sabırla beklememiz lazım.Bak bana benımde 20 aydır olmuyor ve dr 2 Aşılama ve sonrası tüp dedi ama normal yolada kalabilirsin dedi.Ama ben biliyorumki şuan gidip asılama yaptırsam hep tutmayacak gibi geliyor sanki önümde biraz daha zamanı var bebemi beklemem gerektiğini söylüyor öyle hissediyorum ..belkıde normal yolla olucak belkide son çare tüp bebek denemesi
Yarabbi sana yalvarıyorum.Peygamberim Muhammed Aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih bir EVLAT istiyorum ey cok sevdiğim Peygamberim Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyorum senin hatrın için kabul etmesini istiyorum ya
rabbi bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine duamı kabul eyle.AMİN..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlarrrrrrrr napıonusssssssssss bakalımmmmm
ben hala adet olmadımmmmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool:
38.gün
kızlarrrrrrrr napıonusssssssssss bakalımmmmm
38.gün
sabırsız nasıl dayanıyorsun test yapsan cıkar kesın..hihoyyytkızlarrrrrrrr napıonusssssssssss bakalımmmmm
38.gün
bencede çok güzelinceden bir sızı sarıyor gönlümü
ismini söylemeye dilim varmıyor
sen olmayınca yaşamak
içime sinmiyor
olmuş olacak ne varsa umurumda değil
ölüm bile yokluğundan daha ağır gelmiyor
sen olmayınca yaşamak
içime sinmiyor
BU ÖYLE HASRETKI YÜREGIME SIGMIYOR
SEN OLMAYINCA YASAMAK ICIME sinmiyorrrrrrrr OFSSS bu sarki beni mahfediyorr:ecrin_bebek:senağlamasenağlama
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Seni çokk seviyoruzda onda delüüü yoksam uğraşmazdık seninle şuna bak düşünsekte olmuyo rosmeyi :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?