Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki canim kesinlikle trakya değil mi.hemşeriyiz tabiki.benim biraz karişti ben edirneli,eşim amasyali bursada oturuyoruz.hepsi hemşeri vallah.kız hemşeri sayılırız ucundan azucuk. Bende tekirdağ çorluluyum.
kızlar şimdi biraz çıkıp ev ocak toplayım okişşş birazdan yne damlarım sakın biyere gitmeyinnn
sol kasiğim çok ağriyor....
Offfff 6 ay oldu bebek hasreti çekeli ama 6 yil olmuş gibi yorgunum kizlar...
delüüüüüüüüü bikerem 3.günün sonu oluyor tamammı hem benim drum 4 gün vermişşti perhiz lülülülülülü
canim allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah.hiçbir problem yok her ikinizinde normal yolla çocuğunuz olur diyor doktorum.pekiiiii neden olmuyor aşilama bile tutmadi.6 aydir olmamasinin bir nedeni vardir diye düşünüyorum ama herşey normal çikiyor.her ay bisürü yumurtam oluşuyor ama gebelik neden olmuyor biyerde bişey varsa tedavi edilsin istiyorum ama yok.................
Gunaydin Canlarrr Nasilsiniz Ben Geldim Şeniz
Yanlış hesaplıyorsun. 4 günün sonu oluyor. Pazar sabahından perşembe sabahına saysana kızım. Sınıfta bırakıcam seni valla. :mymeka:
Gunaydin Canlarrr Nasilsiniz Ben Geldim Şeniz
canim oldunmu adet:1shok:
kaydirigubbakcemile3
bana mazeretlı yazsan..
annem sureklı ınternete gırıyorum dıye kızıyor.kaydirigubbakcemile3
canim allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah.hiçbir problem yok her ikinizinde normal yolla çocuğunuz olur diyor doktorum.pekiiiii neden olmuyor aşilama bile tutmadi.6 aydir olmamasinin bir nedeni vardir diye düşünüyorum ama herşey normal çikiyor.her ay bisürü yumurtam oluşuyor ama gebelik neden olmuyor biyerde bişey varsa tedavi edilsin istiyorum ama yok.................
UMUDUMUN YAVAŞ YAVAŞ TÜKENDİĞİ ANLARDAYIM........
AKŞAM DAYANAMADIM AŞILAMAMIN 10.GÜNÜ OLMASINA RAĞMEN TEST YAPTIRDIM...SONUÇ BETA HCG 3,78 ÇIKTI.....SANIRIM NEGATİF......DOKTORUM HENÜZ BELLİ DEĞİL DEĞER YÜKSELEBİLİR DEDİ.12.GÜNÜ VEYA 13 GÜNÜ TEKRAR EDELİM DEDİ.....
AMA BEN BİTTİM.SAAT 4 E KADAR AĞLADIM AKŞAM..OLMADI SANIRIM İÇİMDEN BİR SES BU DEĞERİN YÜKSELMEYECEĞİNİ BİLİYOR.KENDİMİ KANDIRMAK BOŞUNA...
YİNE HASRET KALDIM MELEĞİME,YÜNE ONU HİSSEDEMEYECEĞİM KARNIMDA...YİNE MÜJDE VEREMEYECEĞİM HİÇKİMSEYE......
BEN YİNE YALNIZIM ......................
ARTIK HERŞEYİ BIRAKIYORUM.TÜM TEDAVİYİ KLOMENİ.....
NASİBİMDE VARSA OLUR BİR SÜRE DİNLENECEĞİM ARTIK......senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
CANIM TÜM ÜMİDİM BİTTİ..MUALLAKTA KALMADIM SONUÇ NEGATİF BİLİYORUM...GÜCÜM KALMADI ARTIK ....
ÇOK YORULDUM İÇİMİN NASIL ACIDIĞINI BİR BİLSENİZ.............:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
SAĞOL BİTANEM EVET ELDEN BİŞEY GELMİYOR VE BU CANIMI ÇOK ACITIYOR....
ARTIK HERŞEYİ BIRAKIYORUM...............:a015:
Yanlış hesaplıyorsun. 4 günün sonu oluyor. Pazar sabahından perşembe sabahına saysana kızım. Sınıfta bırakıcam seni valla. :mymeka:
Rosmee mazeretin kabul olmadıı.Annene atma kızz iftirayııı sürekli internete giriyormuşta kızıyormuş haha internette olsan topikte olurdun :roflol:
kötükedihüsokötükedihüsoDemek başka yerlere takıyorsun al sana :mymeka: