Canım oh ne güzel. :teytey: Çok ileriye atılmamış tarih. Ben de heyecanlandım şimdi. :sm_cool: İnşallah hiçbir sorun yoktur birtanem. Hemencik tedaviye başlayabilirsiniz dilerim. hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: Dünkü yoklamada yok yazıldın işte. Oku yazdıklarımızı şimdi biraz geride. :1rolleyes: :roflol: :roflol:
Eninde sonunda döneceksinnnnn. lülülülülülü şakkıdı
Bugün sali bizim işler yoğun oluyor köylülerin çarşi günü.bizimde işimiz köylüyle olduğu için. şirin insanlar bu köylü milleti.ayrica bende köylüyüm.köyde doğup büyüdüm.canim köyüm.edirnenin merkez köyü.
arkadaslar yoklama hangi gunler
ya saol arkadasım.ne bıleyım aklımda kaldı oyle ıste.bende gıdıcem ınsallah doktora.doktorumu degıstırdım.bakalım bu doktor ne dıcek benımle ılgılı esımle ılgılı.bızde sadece erkek ınfertılıtesı sozkonusu degıl benımde kıstlerım var.ben asılama dusunuyorum ama tabıkı doktorun fıkrıde onemlı.belkı bırkac ay kıstlerı baskı altına alma yoluna gıder.bundan oncekı doktorum oyle yapmıstı.hayırlısı olsun artık dılıyorum.bu arada bende 23 yasındayım..:dance:
her gün canım:icecream:sengözlerimebaksanab
canım bence stres yapma ve onikinci bı daha tekrarla ama mutlaka çunku önemlı olan gun o gun ben çok bılıyorum onuncu gun olmayıp onıkıncı gun değerı yukselenı hemen böyle burakma kendını.... zaten yoksa yoktur hayırlısı bı tanem zamanı değildır ama ya varsa ............. inş bak yukselebılır......... boyle olan var çünkı.. canım herşeyı en ıyı bılen elbette guzel haberler ve bebişler nasıp edecek......... sadece bızım bebişler bıraz fazla naz yapıyo.............. inş rabbım kısa zamanda tum arzu edenlere versınnnnnnnnnnnnnn:1hug:ŞenizUMUDUMUN YAVAŞ YAVAŞ TÜKENDİĞİ ANLARDAYIM........
AKŞAM DAYANAMADIM AŞILAMAMIN 10.GÜNÜ OLMASINA RAĞMEN TEST YAPTIRDIM...SONUÇ BETA HCG 3,78 ÇIKTI.....SANIRIM NEGATİF......DOKTORUM HENÜZ BELLİ DEĞİL DEĞER YÜKSELEBİLİR DEDİ.12.GÜNÜ VEYA 13 GÜNÜ TEKRAR EDELİM DEDİ.....
AMA BEN BİTTİM.SAAT 4 E KADAR AĞLADIM AKŞAM..OLMADI SANIRIM İÇİMDEN BİR SES BU DEĞERİN YÜKSELMEYECEĞİNİ BİLİYOR.KENDİMİ KANDIRMAK BOŞUNA...
YİNE HASRET KALDIM MELEĞİME,YÜNE ONU HİSSEDEMEYECEĞİM KARNIMDA...YİNE MÜJDE VEREMEYECEĞİM HİÇKİMSEYE......
BEN YİNE YALNIZIM ......................
ARTIK HERŞEYİ BIRAKIYORUM.TÜM TEDAVİYİ KLOMENİ.....
NASİBİMDE VARSA OLUR BİR SÜRE DİNLENECEĞİM ARTIK......senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım bence stres yapma ve onikinci bı daha tekrarla ama mutlaka çunku önemlı olan gun o gun ben çok bılıyorum onuncu gun olmayıp onıkıncı gun değerı yukselenı hemen böyle burakma kendını.... zaten yoksa yoktur hayırlısı bı tanem zamanı değildır ama ya varsa ............. inş bak yukselebılır......... boyle olan var çünkı.. canım herşeyı en ıyı bılen elbette guzel haberler ve bebişler nasıp edecek......... sadece bızım bebişler bıraz fazla naz yapıyo.............. inş rabbım kısa zamanda tum arzu edenlere versınnnnnnnnnnnnnn:1hug:Şeniz
ya bu arada nevrocum dun kızlar saolsun benı aydınlattılar ama bırde sana sorayım sen daha tecrubelısın bu konuda.ya utana sıkıla yazmak zorundayım..esımle en son pazar sabahı bırlıkte olduk.persembe tahlıl varıcak ınsallah.sence fazlamı 3 gunden fazla olunca aksılık olmasın..
arkadaslar yoklama hangi gunler
Canım arkadaşımızın microydu ama. Doğal yoldan değildi. Ne diyorsun?
kaydirigubbakcemile3
bana mazeretlı yazsan..
annem sureklı ınternete gırıyorum dıye kızıyor.kaydirigubbakcemile3
kıslar demek benı yoklama kacagı olarak gosterdınız.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dun yazdıklarınızı okudum balcım,nevrocum..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
4 gün olmuş oluyor canım tam olarak. Pazar sabahından Perşembe sabahına 4 gün eder. Yanlış hesaplamış elçin lülülülülülü Hareketlilik yanıltıcı olabilir. Canlılık yani. Sayı da fazla çıkabilir. 3 gün olsa daha iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?