E
EU3
Ziyaretçi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şımarma hemen sırnaşık şeysırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bak heleeee. Daha gelir gelmez üçkağata başladılar. :roflol: Yakında siz birbirinizin yerine de imza atarsınız. sırnaşık şey
kızlarrrrrrrr napıonusssssssssss bakalımmmmm
ben hala adet olmadımmmmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool:
38.gün
inceden bir sızı sarıyor gönlümü
ismini söylemeye dilim varmıyor
sen olmayınca yaşamak
içime sinmiyor
olmuş olacak ne varsa umurumda değil
ölüm bile yokluğundan daha ağır gelmiyor
sen olmayınca yaşamak
içime sinmiyor
BU ÖYLE HASRETKI YÜREGIME SIGMIYOR
SEN OLMAYINCA YASAMAK ICIME sinmiyorrrrrrrr OFSSS bu sarki beni mahfediyorr:ecrin_bebek:senağlamasenağlama
ne çare gücüm yetmiyor
bu dört duvar bu sessizilik
hergün biraz daha uzun
kapımda bekleyen umut dolu bahar bile
sensiz içime sinmiyor
ofsssssssssssssssssssss
meleğim ne dicem bilemiyorum.amam ne yaşadığını çok iyi biliyorum.3 aşılamayı yaptırmış biri olarak.bende el-muallim gibi evlendikten sadce 2 ay sonra hamile kalıp .7/8/1995 oğlumu kucağıma aldım.o kardeş istediğinde 8 yaşındaydı.bugün 13 yaşında halen pes etmeme izin vermiyorlar.yola devam yani.klava:.dr um bana klomenle şansımın %3 olduğunu söylemişti bana sana niye klomen tedavisi uyguladı canım dr.hoş bende şu an çok umutlu değilim ama neyseee:1no2::1hug:
:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:Hiç kimse msj cevap yazmamışş.Bende kendım AMİN derım :dilcikar:
ama itiraf edeyim 38 i hiç görmedim sositososito :lepi: şutarafagitti en fazla 32de olurdum
ama itiraf edeyim 38 i hiç görmedim sositososito :lepi: şutarafagitti en fazla 32de olurdum
Canım ne yapıcaz 9 ay beklicez mi? :roflol: Canım bir test yapıversene artıkın. :dance:
ya sen nasil sabirsizsin sendeki sabir bende nerde.bugün başim çok kalabalik.gelen giden bitmedi.
selam kızlar. biliyorum koyu sohbet var beni farketmediniz bile ama tekrar yazıyorum. ne olur bana fikir verin.kızlar rahim filmi çektirdim cts günü. Allaha şükür tüplerde falan hiçbir sorun yok. bugün de eşimin sperm sonucunu aldık. hareketli 0. ekim 25-26 gibi iğne kullanmaya başlayacağım ama aşılama oranı %10-15 iken bizde bu oran daha düşükmüş. bilmiyorum ilk deneme aşılama olcak ama tutmazsa 2. tüp bebek mi olsa diye düşünüyorum. çünkü tüp bebekte oranın %45 civarı old. söledi doktor. kafam karma karışık. bana bir fikir verin noolur.
merhabalaaaaaar diyeyim dedim arkadaşlarıma.nasılsınız?var mı yeni gelişmeler?
ahhhhh tatlım o dediğin 13 ay önceydi daha günüm gelmeden test yapardım :çok üzgünüm: ama artık yoruldum umutsuzluğum ondan.. :a015: :a015:canım sen sabırsız falan değilsin ciddi ciddi çok sabırlısın ben bir gün geçse yapardımkaydirigubbakcemile3 yap şu testi 16. hamiş sen ol :CüvCüv::CüvCüv: