günaydın iyi pazarlar kızlar,
dün doktora gittik keseyi gördük ama keseye yakın yerde kanama var bu yüzden 1 hafta rapor yazdı evdeyim yani işe gitmeyeceğim progestan kullanmaya başladım cuma kontrolüm var kanamam yok çok şükür benim için dua eder misiniz :gitme:
benıde yazın lısteyeeeeeeeeeeeeeeee
1 hazıran
slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza...
1 hazıran
arkadaşlar yaklaşık üç yıllık evliyim son bir yıldır bebek olmuyo,tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor varmı?istanbulda yaşıyorum
inşallah ALLAH isteyen bekleyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin ve banada..teşekkürler bu arada
canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine
1 hazıran
arkadaşlar yaklaşık üç yıllık evliyim son bir yıldır bebek olmuyo,tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor varmı?istanbulda yaşıyorum
kızlar merahabalar herkese..ıssız yıne buralar.pazar ya herkez gezmelere gıttı tabı.ben evde kaldım malesef..adet oldum cok sancım var.salı gunu doktora gıdıcem.ınsaallah bu sefer baslarım asılamaya.eger bu seferde aksılık cıkarsa ne yapıcam hıc bılmıyorum.allahım hepımıze yardım et..
aynen imzamı atarım Nermin bu son cümlene, herşeyin başı STRES. Erkeğe bağlı olanda genetik değilse cok büyük ihtimal Stres.
Hayat da gerektiriyor bazen stresi elde olmadan :1no2:
selam kızlar nasılsınız ben gribim:gitme:ilaçta içemiyorum çekiyorum bir an önce geçse rahatlasam.
günaydın iyi pazarlar kızlar,
dün doktora gittik keseyi gördük ama keseye yakın yerde kanama var bu yüzden 1 hafta rapor yazdı evdeyim yani işe gitmeyeceğim progestan kullanmaya başladım cuma kontrolüm var kanamam yok çok şükür benim için dua eder misiniz :gitme:
hayırlısı tatlım, aşılama bebişinin gelmesine vesile olsun inşallah.çikolata yemeni tavsiye ederim bana iyi geliyor belki tatlıya çok düşkün olduğum için ben öyle zannediyorumdur,yine de sen dene
ben cümleyi yarım kurmuşum...dediğin gibi cnm genetik değilse stres..bide beslenmede çok önemli..benim kaynana cadısı iyi bakmamış zamanında.kendinden başkasına bakmazki..biricik kızı hariç...yine kaynana aklıma düştü.intahar edesim geldiklava: klava: klava:
Yeterrr... hoşgeldin yaaa.
Görüşemedik ne zamandır denk gelemedik. vereliniortak