Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar yarın sabah dr gideceğim
erkenden kalkıp (07.20 gibi)gideceğim
yeni iğnlere başlıyacağım
her şey yolundaysa eğer
dualrınızı eksik etmeyin kızlar
her zamankinde daha çok ihtyacım var duaya
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
emeklerimizin karşılığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Konuşma deli deli ... İntaharın şakası adı bile kötü, ALLAH yazmasın
Tahmin edebiliyorum idare edilmesi ve sabredilmesi zordur bencil bi kayınvaliden varsa ama kocanın hatrına katlanıcan, Yapcak bişi yok Nermincim . Rabbim vicdan versin, kendi kızı yerine koydursun seni. Kocacığın boşuna stres yapmıyo demek ki.

napim cnm ya bazen cinlerim tepeme çıkıyo.kızının yerine mi ,fil dişinden saray yapsam ona yine de koymaz...amaann neyse cnm derdim anlatmakla bitmez..hani derler ya 'bir off çeksem şu karşıdaki dağlar yıkılır(yıkılmasada titrer)işte ondan...:nazar::nazar:

her şey yolundaysa eğer
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inş herşeyler yolunda gider canım.rabbim bu kez bebişini gönderir inş ...halaylar çekeriz ne güzel

napim cnm ya bazen cinlerim tepeme çıkıyo.kızının yerine mi ,fil dişinden saray yapsam ona yine de koymaz...amaann neyse cnm derdim anlatmakla bitmez..hani derler ya 'bir off çeksem şu karşıdaki dağlar yıkılır(yıkılmasada titrer)işte ondan...:nazar::nazar:

nermincim aynı dert hepimizde var, çaktırmadan idare edeceksin :umursamaz::umursamaz::umursamaz:bu işin raconu böyle
bizimkinin de bi faydası görmedik,ama nasihata gelince çokkkkkkkkkkkkkkkkk:eek:

her şey yolundaysa eğer
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım hem dualarım hem de iyi dileklerim seninle Allah işlerini rast getirsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hem dualarım hem de iyi dileklerim seninle Allah işlerini rast getirsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPıNıZDEN
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nermincim aynı dert hepimizde var, çaktırmadan idare edeceksin :umursamaz::umursamaz::umursamaz:bu işin raconu böyle

DDOĞRU SÖZE NE DENıR:lepi::lepi: AYNI ŞEKLDE BıZıM BAŞIMZDADA VARkötükedihüsokötükedihüsoELıNDE SOPASI HıÇ EKSıK OLMAZ AMA BAŞA GELEN ÇEKıLıYOR bilmiyorumkismileEŞLERıMıZN HATRINA kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

her şey yolundaysa eğer
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim Allah yar ve yardimcin olsun canimm
insallah melegin en kisa zamanda gelir
insallah sende dahil bu yolda yürüyen arkadaslarimizin emekleri bosa gitmez :Saruboceq:
hadi bakalim güzel haberle gel insallah canim

teşekkürler nermin malüm aynı sıkıntıları paylaşıyoruz,umarım sonu herkes için mutluluk olur,siteyi yeni buldum sayılır baya inceledim,bi faydası olabilir düşüncesiyle üye oldum,msj ları okuyorum şimdilik

yetercim Allah yar ve yardimcin olsun canimm
insallah melegin en kisa zamanda gelir
insallah sende dahil bu yolda yürüyen arkadaslarimizin emekleri bosa gitmez :Saruboceq:
hadi bakalim güzel haberle gel insallah canim

CUCUM CANIM NE GÜZEL DULAR ETMİŞSİN ALLAH RAZI OLSUN
İNŞŞ KUZUM
İNŞŞŞŞ BENİM GİBİ BEKLEYEN HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN RABBİM :Saruboceq::Saruboceq:

teşekkürler nermin malüm aynı sıkıntıları paylaşıyoruz,umarım sonu herkes için mutluluk olur,siteyi yeni buldum sayılır baya inceledim,bi faydası olabilir düşüncesiyle üye oldum,msj ları okuyorum şimdilik

CANIM BURASI PAYLAŞIM AŞANI EMİN OLKİ BUARADAN ÇOK ŞEY ÖRENECEKSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞ
ÇOK KALMADAN HAMİŞ:CüvCüv::CüvCüv: OLURSUN VE HAMİŞ :CüvCüv:LSTESİNDEKİ YERİNİ ALIRSIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benide eklermisiniz :::: adet tarihim 19 mayıs 2 yıl öncesine kadar ilfeliteteydik daha sonra eşimin tahlillerinde sperm azlığı çıktı çift varikosel olduk 3 ayımız ...3 aşılam 2 tüp bebek:-)a015::a015::a015: negatif) bi buçuk yıl önce doğal yoldan hamilelik (boş gebelik )
hoşgeldin aramıza arkadaşım...

hoşgeldin belgina.s.
sınav nasıl geçti canım....

ekleriz canım...
tekrar hoşgeldin aramıza...
kısa zamanda da hamişlerin listesine geçersin inşallah....
canım iyi geçti bence çok fazla bir hatam olmadı bakalım sonuç yarın sabah belli olacak sen nasılsın.:emir_bebek:.
günaydın şekerler, bugünün ilk günaydını benden olsun,güzel bi pazar geçirmeniz dileğiyle
günaydın tatlım.:emir_bebek:
günaydın iyi pazarlar kızlar,
dün doktora gittik keseyi gördük ama keseye yakın yerde kanama var bu yüzden 1 hafta rapor yazdı evdeyim yani işe gitmeyeceğim progestan kullanmaya başladım cuma kontrolüm var kanamam yok çok şükür benim için dua eder misiniz :gitme:
allah yardımcın olsun allahım hayırlısıyla kavuştursun seni bebeğine:emir_bebek:
selam kızlar nasılsınız ben gribim:gitme:ilaçta içemiyorum çekiyorum bir an önce geçse rahatlasam.
ayy çok geçmiş olsun dikkat et kendine.:emir_bebek:
slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza...
hoşgeldin...
kızlar merahabalar herkese..ıssız yıne buralar.pazar ya herkez gezmelere gıttı tabı.ben evde kaldım malesef..adet oldum cok sancım var.salı gunu doktora gıdıcem.ınsaallah bu sefer baslarım asılamaya.eger bu seferde aksılık cıkarsa ne yapıcam hıc bılmıyorum.allahım hepımıze yardım et..
geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider:emir_bebek:
merhaba kizlar,nasilsiniz?
insallah herkeste hersey yolundadir...opuyorumnanaktan
hoşgeldin sen nasılsın bizler iyiyiz şükür.
her şey yolundaysa eğer
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım dualarım seninle allah yardımcın olsun:emir_bebek::Saruboceq:

tabikide cnm çok faydası olcaktır.ben burda çok şeyler öğrendim.bana çok faydası oldu inş sana da olur..

güsel dileklerin için çokkk teşekürler canım inşlh kocamn davul gibi göbeklerimiz olsun hayal etmekte güsel dualarım sizinleolumunekankayizsmile

belgincim hoşbulduk tatlım benim herkes yakınlarda bi yerde otursaydı ve toplanıp tanışsaydık yüz yüze konuşsaydık ne güsel olurduŞeniz:nazar:

hoşgeldin aramıza arkadaşım...

canım iyi geçti bence çok fazla bir hatam olmadı bakalım sonuç yarın sabah belli olacak sen nasılsın.:emir_bebek:.

günaydın tatlım.:emir_bebek:

allah yardımcın olsun allahım hayırlısıyla kavuştursun seni bebeğine:emir_bebek:

ayy çok geçmiş olsun dikkat et kendine.:emir_bebek:

hoşgeldin...

geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider:emir_bebek:

hoşgeldin sen nasılsın bizler iyiyiz şükür.

canım dualarım seninle allah yardımcın olsun:emir_bebek::Saruboceq:
sagol canimm,cok sükür iyi diyelim iyi olalim.. a.s.
CUCUM CANIM NE GÜZEL DULAR ETMİŞSİN ALLAH RAZI OLSUN
İNŞŞ KUZUM
İNŞŞŞŞ BENİM GİBİ BEKLEYEN HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN RABBİM :Saruboceq::Saruboceq:

canimm aminnn...
Allahim kimseyi aratmasin,kimsenin kucagini bos birakmasin..
hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsinn :Saruboceq:
cok öpüyorum senii

cnm dediğin gibi en iyisi çaktırmadan idare etmek galiba.
nasılsın ,heyacan dorukta değilmi.inş sonuç pozitif olur da kurtulursun bu sıkıntılardan....

TÜLİNY topiğin titiz hanımı nasılsın cnm bugün gezmelerdeydin galiba..bak aklıma ne geldi.valla sen hamile kalsan korkarım dip bucak temizlemeye aşerersin..delikafaduldendelikafaduldenyani canın temizlik yapmaktan başka bişey istemez.ayy inş hamiş kalırsında temizliğe yapmaya hasret kalırsın...inş

TÜLİNY topiğin titiz hanımı nasılsın cnm bugün gezmelerdeydin galiba..bak aklıma ne geldi.valla sen hamile kalsan korkarım dip bucak temizlemeye aşerersin..delikafaduldendelikafaduldenyani canın temizlik yapmaktan başka bişey istemez.ayy inş hamiş kalırsında temizliğe yapmaya hasret kalırsın...inş

beni aşağıda görüp yazdın herhalde nermin ama okuyamadan çıktım kaydirigubbakcemile3
o kesin olur yaaa benim gibi temizlik manyağı..
kafayı taktım iyice napcan yalnızlık işte..
tedavideykende eşime yap diyordum yapıyordu ama kendi yaptığına benzemiyor ki..
Allah kimseyi yatağa düşürmesin elden ayaktan kesmesin..
en büyük şey sağlık..
Allah herkese önce sağlık sonra hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin inş..
dediğim gibi annem var bu hafta bende..
arada girer bakarım..
salı günü adet gelince çarşambaya hastaneye gidicem..
durumda değişiklik olmazsa mecbur aşılama olucak belki hemen başlatabilirler..
hepimiz için hayırlısı..

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..
inş en kısa zamanda bebekleri gelir..

Şeniz Şeniz Şeniz iyi gecelerrrrrrrrr

günaydın şekerler,gününüz aydın haftanız bereketli olsun, inşalalh çokgüzel haberlerle dolu bi hafta olur

X