Konuşma deli deli ... İntaharın şakası adı bile kötü, ALLAH yazmasın
Tahmin edebiliyorum idare edilmesi ve sabredilmesi zordur bencil bi kayınvaliden varsa ama kocanın hatrına katlanıcan, Yapcak bişi yok Nermincim . Rabbim vicdan versin, kendi kızı yerine koydursun seni. Kocacığın boşuna stres yapmıyo demek ki.
kızlar yarın sabah dr gideceğim
erkenden kalkıp (07.20 gibi)gideceğim
yeni iğnlere başlıyacağım
her şey yolundaysa eğer
dualrınızı eksik etmeyin kızlar
her zamankinde daha çok ihtyacım var duaya
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
emeklerimizin karşılığını versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inş herşeyler yolunda gider canım.rabbim bu kez bebişini gönderir inş ...halaylar çekeriz ne güzel
napim cnm ya bazen cinlerim tepeme çıkıyo.kızının yerine mi ,fil dişinden saray yapsam ona yine de koymaz...amaann neyse cnm derdim anlatmakla bitmez..hani derler ya 'bir off çeksem şu karşıdaki dağlar yıkılır(yıkılmasada titrer)işte ondan...
her şey yolundaysa eğer
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPıNıZDENcanım hem dualarım hem de iyi dileklerim seninle Allah işlerini rast getirsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nermincim aynı dert hepimizde var, çaktırmadan idare edeceksin :umursamaz::umursamaz::umursamaz:bu işin raconu böyle
bizimkinin de bi faydası görmedik,ama nasihata gelince çokkkkkkkkkkkkkkkkk
her şey yolundaysa eğer
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yetercim Allah yar ve yardimcin olsun canimm
insallah melegin en kisa zamanda gelir
insallah sende dahil bu yolda yürüyen arkadaslarimizin emekleri bosa gitmez :Saruboceq:
hadi bakalim güzel haberle gel insallah canim
teşekkürler nermin malüm aynı sıkıntıları paylaşıyoruz,umarım sonu herkes için mutluluk olur,siteyi yeni buldum sayılır baya inceledim,bi faydası olabilir düşüncesiyle üye oldum,msj ları okuyorum şimdilik
hoşgeldin aramıza arkadaşım...benide eklermisiniz :::: adet tarihim 19 mayıs 2 yıl öncesine kadar ilfeliteteydik daha sonra eşimin tahlillerinde sperm azlığı çıktı çift varikosel olduk 3 ayımız ...3 aşılam 2 tüp bebeka015::a015::a015: negatif) bi buçuk yıl önce doğal yoldan hamilelik (boş gebelik )
canım iyi geçti bence çok fazla bir hatam olmadı bakalım sonuç yarın sabah belli olacak sen nasılsın.
hoşgeldin belgina.s.
sınav nasıl geçti canım....
ekleriz canım...
tekrar hoşgeldin aramıza...
kısa zamanda da hamişlerin listesine geçersin inşallah....
günaydın tatlım.günaydın şekerler, bugünün ilk günaydını benden olsun,güzel bi pazar geçirmeniz dileğiyle
allah yardımcın olsun allahım hayırlısıyla kavuştursun seni bebeğinegünaydın iyi pazarlar kızlar,
dün doktora gittik keseyi gördük ama keseye yakın yerde kanama var bu yüzden 1 hafta rapor yazdı evdeyim yani işe gitmeyeceğim progestan kullanmaya başladım cuma kontrolüm var kanamam yok çok şükür benim için dua eder misiniz :gitme:
ayy çok geçmiş olsun dikkat et kendine.selam kızlar nasılsınız ben gribim:gitme:ilaçta içemiyorum çekiyorum bir an önce geçse rahatlasam.
hoşgeldin...slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza...
geçmiş olsun inşallah herşey yolunda giderkızlar merahabalar herkese..ıssız yıne buralar.pazar ya herkez gezmelere gıttı tabı.ben evde kaldım malesef..adet oldum cok sancım var.salı gunu doktora gıdıcem.ınsaallah bu sefer baslarım asılamaya.eger bu seferde aksılık cıkarsa ne yapıcam hıc bılmıyorum.allahım hepımıze yardım et..
hoşgeldin sen nasılsın bizler iyiyiz şükür.merhaba kizlar,nasilsiniz?
insallah herkeste hersey yolundadir...opuyorumnanaktan
her şey yolundaysa eğer
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
teşekkürler nermin malüm aynı sıkıntıları paylaşıyoruz,umarım sonu herkes için mutluluk olur,siteyi yeni buldum sayılır baya inceledim,bi faydası olabilir düşüncesiyle üye oldum,msj ları okuyorum şimdilik
sagol canimm,cok sükür iyi diyelim iyi olalim.. a.s.hoşgeldin aramıza arkadaşım...
canım iyi geçti bence çok fazla bir hatam olmadı bakalım sonuç yarın sabah belli olacak sen nasılsın..
günaydın tatlım.
allah yardımcın olsun allahım hayırlısıyla kavuştursun seni bebeğine
ayy çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
hoşgeldin...
geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider
hoşgeldin sen nasılsın bizler iyiyiz şükür.
canım dualarım seninle allah yardımcın olsun:Saruboceq:
CUCUM CANIM NE GÜZEL DULAR ETMİŞSİN ALLAH RAZI OLSUN
İNŞŞ KUZUM
İNŞŞŞŞ BENİM GİBİ BEKLEYEN HERKEZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN RABBİM :Saruboceq::Saruboceq:
nermincim aynı dert hepimizde var, çaktırmadan idare edeceksin :umursamaz::umursamaz::umursamaz:bu işin raconu böyle
bizimkinin de bi faydası görmedik,ama nasihata gelince çokkkkkkkkkkkkkkkkk
TÜLİNY topiğin titiz hanımı nasılsın cnm bugün gezmelerdeydin galiba..bak aklıma ne geldi.valla sen hamile kalsan korkarım dip bucak temizlemeye aşerersin..delikafaduldendelikafaduldenyani canın temizlik yapmaktan başka bişey istemez.ayy inş hamiş kalırsında temizliğe yapmaya hasret kalırsın...inş