Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın iyi pazarlar kızlar,
dün doktora gittik keseyi gördük ama keseye yakın yerde kanama var bu yüzden 1 hafta rapor yazdı evdeyim yani işe gitmeyeceğim progestan kullanmaya başladım cuma kontrolüm var kanamam yok çok şükür benim için dua eder misiniz :gitme:

Dualarımız seninle bengusu... allahım korusun bebeğini inşaallah, dinlen cok ayakta gezinme, agır falan kaldırma hiç bence, tutunması kolaylaşır diye düşünüyorumcahil aklımla :Saruboceq:
Cok gecmiş olsunnn

arkadaşlar tüp bebek için rapor almalıyız hangi hastaneden almamız gerekiyor
mavimenekşe arkadaşımızın dediği gibi araştırma hastanelerinden ve tıp fakültesi yani üniv. hastalerinden...
ama araştırma hastanelerinin hepsi vermiyor...
tüp bebek bölümü olan hastaneler veriyor diye biliyorum..

fadikcim sağol allh razı olsun hepinizdenguclubacismile
sende sağol canıma.s.

Son düzenleme:
ben kendi adıma iyiyim cok şükür....
Sen nasılsınnn esas, bebiş nasılll ? aklinialirimsmile

ben iyiyim canım sağol,
bebişlerde iyi teyzesi,
beni bıraktılar birbirlerini tekmeliyolar artık,
eee yerleri daraldı epeyce
gün sayıyoruz bizde, başka bişey yok çok şükür

ben iyiyim canım sağol,
bebişlerde iyi teyzesi,
beni bıraktılar birbirlerini tekmeliyolar artık,
eee yerleri daraldı epeyce
gün sayıyoruz bizde, başka bişey yok çok şükür

Aman olmasın topiğimizin cici bebeklerinde sorun falan cok şükür...
Daracık yerde mutludur onlar sen düşünme onları, kardeşilk duygusu nasıl gelişiyor sanıyosunnn olumunekankayizsmile
Senin tüp bebek ilk deneme dimi canım... problem sayı ve morfoloji imiş sanırım? Sende bi prob. yoktu ve ilk tüp denemende tutundular sana değil mi?
Herhangi bişey yaptınmı tedaviye başlamadan önce? Kürler ilaç takviyesi falan?
Gecmiş mesajlarına baktım ama hamileymişsin zatn ordaki ilk mesajlarında anlamadım bişi :1no2:

Aman olmasın topiğimizin cici bebeklerinde sorun falan cok şükür...
Daracık yerde mutludur onlar sen düşünme onları, kardeşilk duygusu nasıl gelişiyor sanıyosunnn olumunekankayizsmile
Senin tüp bebek ilk deneme dimi canım... problem sayı ve morfoloji imiş sanırım? Sende bi prob. yoktu ve ilk tüp denemende tutundular sana değil mi?
Herhangi bişey yaptınmı tedaviye başlamadan önce? Kürler ilaç takviyesi falan?
Gecmiş mesajlarına baktım ama hamileymişsin zatn ordaki ilk mesajlarında anlamadım bişi :1no2:

daha eski mesajlarımı görmemişsin demekki canım
benim ilk doktor kontrolümde önce prolaktin hormonu yüksek çıktı
bi süre ilaç kullandım düştü
sonra rahim filmi için gittim kontrol amaçlıydı ama oda çekilemedi
hemen ameliyata alıp bakıcaz dedi doktor
laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum rahim ağzı ve tüplerden biri kapalı çıkmış onlar açıldı,
sonra her ihtimale karşı bilgimiz olsun dedik eşim test yaptırdı oda iyi çıkmadı,
sayı ve hareketlilik az, morfoloji bozuk çıktı,
bikaç ay ilaç kullandı düzelmedi,çift taraflı varikosel ameliyatı oldu
ameliyattan 6-7 ay sonra ilk tüpbebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür
yani anlayacağın bi çok sorunla mücadele ettik,
Rabbim kimseye devasız dert vermesin ve bebiş isteyen tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda tatlı tatlı bebişler nasip etsin inşallah

selam kızlar nasılsınız ben gribim:gitme:ilaçta içemiyorum çekiyorum bir an önce geçse rahatlasam.

Aleyküm selam Yabangülüm
Gecmiş olsun, içemiyosun dimi ilaç falan hamile olunca, vitamin takviyesi falan yap bari sebze meyve ile, bol yeşillik portakal greyfurt falan.Allah şifa versin bilmiyorumkismile

Bak ya, maşaallah, Rabbim istedi mi nasıl yoluna giriyor herşey zamanla,
Bİ taratfa sebepsiz inferlite yüzünden hamile kalamayanlar, bi tarafta eşlerden her ikiside tedavi görüp bebişini sağlıkla kucagına alanlar ( Rabbim nazardan saklasın maşaallah maşaallahhh,yanlış anlama sakın )
Rabbim hayırlısı ile kucagına aldırsınnnn....

Bak ya, maşaallah, Rabbim istedi mi nasıl yoluna giriyor herşey zamanla,
Bİ taratfa sebepsiz inferlite yüzünden hamile kalamayanlar, bi tarafta eşlerden her ikiside tedavi görüp bebişini sağlıkla kucagına alanlar ( Rabbim nazardan saklasın maşaallah maşaallahhh,yanlış anlama sakın )
Rabbim hayırlısı ile kucagına aldırsınnnn....

yok canım neden yanlış anlayayım,
amiin, Rabbim isteyen herkese kısmet etsin inşallah anne baba olmayı

selam kızlar nasılsınız ben gribim:gitme:ilaçta içemiyorum çekiyorum bir an önce geçse rahatlasam.

geçmiş olsun yabanım...tez zamnda kolayca atlatırsın inşallah...

günaydın iyi pazarlar kızlar,
dün doktora gittik keseyi gördük ama keseye yakın yerde kanama var bu yüzden 1 hafta rapor yazdı evdeyim yani işe gitmeyeceğim progestan kullanmaya başladım cuma kontrolüm var kanamam yok çok şükür benim için dua eder misiniz :gitme:

dikkat et kendine canım...
rabbim bebişini korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

casper ,nermin ,fadik kıslar sağolun allh muradınızı versin hamile olmak isteyenler sizede duam koca göbek olun emiii eşim sigara içiyodu malum bütün ailesi yok adamcıaz genç yaşta kaybetmiş sıkıntı stres vs bu gün sigarayı bıraktrdım söz verdi ben ona sırt masajı yapcam öle anlaştık bu ay umudum yok da kısmet hangi yıl hangi ay bakalım bende isterimki 18 mayısta 30 oluyorum 19 unda ragli tarihim inşşlah bize süpriz yapıp gelse nerdee benide alın yanınıza inanmyaya um ut etmeye çok ihtiyacım varr

inş doğum gününde hamişler listesine geçersin.....inş canım inş hepimizin göbüşleri kocaman olur.
ne kadan mikkemmel eşin sigarayı bırakmış.keşke bizimkide bıraksa.canım ben eminim spermlerinizin böyle olmasının nedeni eşinin zamanında geçirmiş olduğu onca sıkıntı stres acı ve hala devam eden sıkıntılardır..HERŞEYıN KAYNAĞI STRES STRES STRES.....

Aleyküm selam Yabangülüm
Gecmiş olsun, içemiyosun dimi ilaç falan hamile olunca, vitamin takviyesi falan yap bari sebze meyve ile, bol yeşillik portakal greyfurt falan.Allah şifa versin bilmiyorumkismile
evet ya sormaaaa vitamin hapı içiorum işallah biraz fayda eder.

geçmiş olsun yabanım...tez zamnda kolayca atlatırsın inşallah...

dikkat et kendine canım...
rabbim bebişini korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
teşekür ederim fadiğim işallah işallah.
geçmiş olsun canım ,inş bian önce atlatırsın

işallah canım ya normal olsam umursamazdımda böyle olunca insan tedirgin oluyor:sinifsinif:

inş doğum gününde hamişler listesine geçersin.....inş canım inş hepimizin göbüşleri kocaman olur.
ne kadan mikkemmel eşin sigarayı bırakmış.keşke bizimkide bıraksa.canım ben eminim spermlerinizin böyle olmasının nedeni eşinin zamanında geçirmiş olduğu onca sıkıntı stres acı ve hala devam eden sıkıntılardır..HERŞEYİN KAYNAĞI STRES STRES STRES.....

aynen imzamı atarım Nermin bu son cümlene, herşeyin başı STRES. Erkeğe bağlı olanda genetik değilse cok büyük ihtimal Stres.
Hayat da gerektiriyor bazen stresi elde olmadan :1no2:

arkadaşlar tüp bebek için rapor almalıyız hangi hastaneden almamız gerekiyor

CANIM ÜNVERSTELRDEN ALABİLİYORSUN BİRDE BAZI ÖZEL HAS VAR VEREN
BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA
SİZİN ADANADAKİ ÇUKUROVA ÜNVRSTSNDE ALAMNIZ GEREKİYOR YADA ALABİLİRSİNİZ (GAZİANTAP YAZIYIR ŞEHİROLARAK)[/
SİZİN GİBİ GAZİANTEPTE OLAN ARKADAŞLAR VAR OARAYA GELEN
BİRDE ADANAYA GELİRSENİZ SEYHAN BAŞKEN VERİYOR
DAHA ÇABUK ALIYORSUN ORADAN COLOR]

X