Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SAĞOLUN KIZLAR
HASTANE FENEL VAKTİM OLMAZ KOŞTURMACADAN DİYE ÇIKARTIM ARADAN EV İŞLERİNİ

İNŞŞŞ KIZLAR BU SEFER HER ŞEY YOLUDA GİDER
İNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah yetercim, tertemiz evine bebişler gelsin pisletsin sen de temizle temizle dur, seni bıktırsınlar yorsunlar ama sen mutlu ol

merakla bekliyorum canım ya napıyım, sizin desteğiniz bana kendimi daha iyi hissettiyor.ama bu hafta bana 1 ay gibi geldi. ben pazartesi işe başlıcam.evde kendi kendime düşünmek beni çok yoruyor.perşembe günü test günüm ünşallah topikte kocaman halaylar çekeriz canım

slm kızlar
fadık canım lıstede adet tarıhımı yıne yazmayı unutmuşsun neyse yenı tarıhı verırım artık fazla gıremedıgım için oluyor herhalde pazartesı çapadayım bakalım neler olacak çok heyecanlıyım

tamam canım....

hadi bakalım hayırlısı iyi haberlerle gel inşallah....

amin canım inşş..cümlemize nasip etsin mevlam evlatlarımızı
şirinem hayırlısı rabbimden
her şerdede bir hayır vardır
allahım inşallah en yakın zamanda bebişini sana bağışlar :Saruboceq:

amin canım inşşş

canlarım bugün çok yogundum sabah direksiyon sınavına girdim geldim misafir yemek çay derken bu saat oldu geçmişede bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir çok yoruldum hepinize iyi geceler öpüyorum sizleri...

casper ,nermin ,fadik kıslar sağolun allh muradınızı versin hamile olmak isteyenler sizede duam koca göbek olun emiii eşim sigara içiyodu malum bütün ailesi yok adamcıaz genç yaşta kaybetmiş sıkıntı stres vs bu gün sigarayı bıraktrdım söz verdi ben ona sırt masajı yapcam öle anlaştık bu ay umudum yok da kısmet hangi yıl hangi ay bakalım bende isterimki 18 mayısta 30 oluyorum 19 unda ragli tarihim inşşlah bize süpriz yapıp gelse nerdee benide alın yanınıza inanmyaya um ut etmeye çok ihtiyacım varr

benide eklermisiniz :::: adet tarihim 19 mayıs 2 yıl öncesine kadar ilfeliteteydik daha sonra eşimin tahlillerinde sperm azlığı çıktı çift varikosel olduk 3 ayımız ...3 aşılam 2 tüp bebeka015::a015::a015: negatif) bi buçuk yıl önce doğal yoldan hamilelik (boş gebelik )

canlarım bugün çok yogundum sabah direksiyon sınavına girdim geldim misafir yemek çay derken bu saat oldu geçmişede bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir çok yoruldum hepinize iyi geceler öpüyorum sizleri...

hoşgeldin belgina.s.
sınav nasıl geçti canım....

ekleriz canım...
tekrar hoşgeldin aramıza...
kısa zamanda da hamişlerin listesine geçersin inşallah....

günaydın şekerler, bugünün ilk günaydını benden olsun,güzel bi pazar geçirmeniz dileğiyle

canım aramıza hoş geldin

inşallah yetercim, tertemiz evine bebişler gelsin pisletsin sen de temizle temizle dur, seni bıktırsınlar yorsunlar ama sen mutlu ol

kızlar sağolun yyaaa
ne güzel dilekelr dualar
rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin
hepimize ,
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın iyi pazarlar kızlar,
dün doktora gittik keseyi gördük ama keseye yakın yerde kanama var bu yüzden 1 hafta rapor yazdı evdeyim yani işe gitmeyeceğim progestan kullanmaya başladım cuma kontrolüm var kanamam yok çok şükür benim için dua eder misiniz :gitme:

bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…