çok şükür canım bebiş iyiymiş.....slm kızlar biz geldikkkkkk
bugün kontrolümüz vardı sabah gittim doktora ama ameliyatı çıkmış ultrasona giremedim nst ye girdik. kalp atışlarımız iyiydi çok şükür bugün sabah gene çıkardım etkilenir dedim ama çok şükür etkilenmemiş kızım. az önce aradı doktorumuz nst iyi ultrasona gerek yok dedi. ama ağrılarım var nst de de çıkmış zaten magnezyuma devam. haftaya çarşamba gidecez artık. hala doğum tarihimiz belli değil. kontrollerim 5 günde 1 e düştü gidişata göre söyleyecek tarihimizi.
öğleden sonra evide temizlettim ev temizliğide bitti çok şükür üstümden büyük bir yük kalktı sanki
canlarım hepinizden allah razı olsun iyiki varsınız iyiki benle berabersiniz.dün akşam mail attım emre beye fsh için hormon tedavisi uyguluyormuş hormon testi yaptırın eger fsh normal seviyelerdeyse ameliyattan 3 ay önce bu tedaviye başlarız demiş inşallah normal seviyede çıkarda bu tedaviyi uygularız hepiniz sagolun canlarım.FADİĞİM duana aminnn diyorum.bugün iş yaptım pek giremedim canlarım yoruldum yarında direksiyon sınavım varŞenizŞeniz
kıslar canım çok sıkılıyooooooooooo 6 yıldr bebek hasretşyle yanıyoruzz ne tüp bebek ne aşılama hepsi olmadı olmadı bi sene önce kendiliğinden gelmişti gelecek sandım boş gebelik dünyam yıkıldı eşimin tüm ailesi depremde ölmüş yapayalnız kalmış istiyorumki kalabalık olalım boş gebelik olalı bi buçuk yıl geçti hala yok yok dr gittim şeşimde gitti bende bişi yok eşimde varikosel çıktı çift taraflı şimdiye kadar sebebsizdik şükür dedim bi sebebim var 3 ayımız doldu ameliyat olalı bu gün eşim tahlil oldu nolur allah rızası için yorumlayın bilen varsa nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana çok düşük geldi öncesinde hareketlilik sıfırdı
sayı:18,000,000 normal 20-250milyon
toplam sperm sayısı 45,000,000-ej normal 80milyon ej
sperm hareketleri
a-ileri hızlı %15
b-ileri yavaş %10 normal%25a veya %50 a-b
c-yerinde hareketlilik %10 d
d_hareketsiz %65 offffffffffffffffff yani pek bişi yok bu gidişlede olmıcak olmıcakkkkkkkkkkkkkkk
yeterim iyi akşamlar..
Allah hepinizin dualarını kabul etsin kızlar..
fadiğim dua çok güzelmiş Allah kabul etsin inş..
annem geldi benimde..
bir kaç gün benimle kalıp samsuna dönücek..
hepinizi çok öpüyorum..
canım gözün aydın
NE GÜZEL ANNEN GELMİŞ İYCE HASRET GİDER ANEYLE
CANIM SEN TEDAVİYE NE ZAMAN BAŞLAYACAKSIN
AŞILAMA OLACAKTI
TARİH BELLMİ
aleykümselam canım olurmu öle şey herkesin binbir derdi var işte bende yeni yazdım bu steye:)vereliniortakslm kızlar niye burda allahın selamını kimse almıyor ille tanışmakmı lazım ben tanımıyorum kimseyi
slm kızlar niye burda allahın selamını kimse almıyor ille tanışmakmı lazım ben tanımıyorum kimseyi
hoşgeldin canım..
Allah hepimizin derdinin dermanını vericektir bir gün..
spermlerde aşırı bir sorun yok..
düzelmeye başlamış bile..
sayı 18 milyon mlde.. toplamda 45 milyonmuş.. iyi..
ileri hızlı hareketi de var hemde %15 gayet iyi canım..
üzülme zamanı gelince olucaktır..
ama morfolojiye bakmamışlar..
bir dahaki testi krugere göre inceleme yapan bir yerde yaptırın..
hlbhhjtkjömjöönöyöömömkjökjööhyömökööjjjjlkulölkllnllkllnjtlnl
slm kızlar niye burda allahın selamını kimse almıyor ille tanışmakmı lazım ben tanımıyorum kimseyi
canım alah razı olsun biraz su serptin yüreciğme umudum yok işte çok zor geliyo imtihan bana çok azda olsa artış varda olması bi mucize oda bana pek uğramaz uğrasaydı hiç bi problem olmadığında uğrardı :a015:mafoldumben
bu ne şimdi:uhm: :uhm: :uhm:
canım bu sefer olmadı.rabbim den gelene ne denirki ..ama insanız işte üzülmemek elde değill..rabbim dayanma gücü versinn..
iyi dilekleriniz için sağolun kıslarr
oooohhhh mis gibi anne kokusunu çek içine canımın içi.yeterim iyi akşamlar..
Allah hepinizin dualarını kabul etsin kızlar..
fadiğim dua çok güzelmiş Allah kabul etsin inş..
annem geldi benimde..
bir kaç gün benimle kalıp samsuna dönücek..
hepinizi çok öpüyorum..
bu topiğin kaderi ,illa ki bi orijinallik yaşanır.bu ne şimdi:uhm: :uhm: :uhm:
öyle yazana kadar meraba yazsaymış yoksa şifrelimi bişey yazdısırnaşık şeyumudunu kaybetme canım..
her zorluğun bir çıkışı vardır..
burda hepimizin sorunu aynı..
tekte değilsiniz üstelik..
varikosel sonrası düzelme genelde oluyor..
eşiminde değerleri ameliyattan sonra 9. ayda düzelmeye başladı..
1. senede sorun yoktu..
ama 3 ay sonra aniden düştü..
şimdi hala düzelme yok.
düzeldiği zaman iyi değerlendirmeye bakın..
bak ne güzel sizin erken başlamış düzelmeye..
üzülmek yok..
zamanı gelince bizimde bebeklerimiz gelicek..
burda fadik arkadaşımız liste tutuyor mucizeleri okuyup görürsün..
bilmem ki.. aklına esmiş herhalde kaydirigubbakcemile3
canım bu sefer olmadı.
zor da olsa dediğin gibi Rabbimizden geliyor, başımızın üstüne.
Allahım doğal yoldan versin meleğini inşallah.
bekletmesin canım arkadaşım.
oooohhhh mis gibi anne kokusunu çek içine canımın içi.
bu topiğin kaderi ,illa ki bi orijinallik yaşanır.
ilk mesaj yazma denemesi sanırım.
bizi kestirmiş gözüne...
FADİK'cim canım o ne güzel ne anlamı bir dua idi.
amin canım.
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın.
tülinim hakkında hayırlısı nasılsa öğle olur inşallah...sağol canım..
belli değil daha..
aşılamayı hiç istemiyorum yine..
olacak bişey olsa azcık umut olsa tamam diyecem ama uf ne bileyim..
genetikler yarın çıkıyormuş..
bugün çıkcak biliyordum..
pazartesiye gidicem artık..
adette salı gelir herhalde..
gel bi bakalım demişlerdi..
hepimiz için hayırlısı artık ne diyelim..
kıslar canım çok sıkılıyooooooooooo 6 yıldr bebek hasretşyle yanıyoruzz ne tüp bebek ne aşılama hepsi olmadı olmadı bi sene önce kendiliğinden gelmişti gelecek sandım boş gebelik dünyam yıkıldı eşimin tüm ailesi depremde ölmüş yapayalnız kalmış istiyorumki kalabalık olalım boş gebelik olalı bi buçuk yıl geçti hala yok yok dr gittim şeşimde gitti bende bişi yok eşimde varikosel çıktı çift taraflı şimdiye kadar sebebsizdik şükür dedim bi sebebim var 3 ayımız doldu ameliyat olalı bu gün eşim tahlil oldu nolur allah rızası için yorumlayın bilen varsa nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana çok düşük geldi öncesinde hareketlilik sıfırdı
sayı:18,000,000 normal 20-250milyon
toplam sperm sayısı 45,000,000-ej normal 80milyon ej
sperm hareketleri
a-ileri hızlı %15
b-ileri yavaş %10 normal%25a veya %50 a-b
c-yerinde hareketlilik %10 d
d_hareketsiz %65 offffffffffffffffff yani pek bişi yok bu gidişlede olmıcak olmıcakkkkkkkkkkkkkkk