Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydınn inşallah önümüzdeki ay listeye hamiş olaarak yazılır ve de sağlıklı, hayırlı evlatlara kavusuruz ümidiylee.:CüvCüv: Listede ben varım zaten ama ufak değişiklikler olacak.Geçen ay lucrinle tüp bebek tedavime başladım. Lucrin kiste sebep olduğu için tedavim bu aya kaldı.Doğum kontrol hapı kullandım. ınş hayırlısyla kistim yok olduysa bu ay adetimle birlikte asıl tedavime başlayacağım. 19-22 gibi adetimi bekliyorum.

Allah herkese hayırlı sağlıklı aza noksansız evlatlar nasip eylesin. AMıNNN

günaydın kızlarrr.mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyleee.aşk melegi canım hayırlı olsun inş. aa1 nasıl gidiyor heyecan tatlış.canımınız biride negatif sonuç almış rabbim yardımcısı olsun inş.yetercim ne diyelim ki arkadaşım rabbim yardımcımız olsun kızkardeşinede inş.çok fazla okuyamadım ama hepinizi çok özledim kızlar. işler bastırdı ama aklım hep burda rabbime emanet olun inş

günaydın kızlarrr.mutlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyleee.aşk melegi canım hayırlı olsun inş. aa1 nasıl gidiyor heyecan tatlış.canımınız biride negatif sonuç almış rabbim yardımcısı olsun inş.yetercim ne diyelim ki arkadaşım rabbim yardımcımız olsun kızkardeşinede inş.çok fazla okuyamadım ama hepinizi çok özledim kızlar. işler bastırdı ama aklım hep burda rabbime emanet olun inş

sağol sidoşum canım

sağol canım..
belli değil daha..
aşılamayı hiç istemiyorum yine..
olacak bişey olsa azcık umut olsa tamam diyecem ama uf ne bileyim..
genetikler yarın çıkıyormuş..
bugün çıkcak biliyordum..
pazartesiye gidicem artık..
adette salı gelir herhalde..
gel bi bakalım demişlerdi..
hepimiz için hayırlısı artık ne diyelim..

canım ama işte tüp bebk yaptırmak için bu prosedürden geçemk gerekiyor
YAPACAK HİÇ BİRŞEYİMİZ YOK

kızlar dÜn adet oldum
dr pazartesı ıÇın dandevu verıler
sabahleyın erkenden kaltım
ıŞe camlardan baŞladım
bÜtÜn evın altını ÜstÜne getırdım
mıs gıbı yaptım
Şıdıde sılere bır bakım dedım

yeter masallah cok hamaratsın canım..benım hıc bıyerım tutmuyor.adet olucam ondan heralde..
herkese hayırlı gunler kızlar..

hepinize iyi hafta sonları kızlar..
yeterim güle güle otur şimdi mis gibi canım..
bende dün yaptım yine camları falan..

kızlar dÜn adet oldum
dr pazartesİ İÇİn dandevu verİler
sabahleyİn erkenden kaltım
İŞe camlardan baŞladım
bÜtÜn evİn altını ÜstÜne getİrdİm
mİs gİbİ yaptım
Şİdİde sİlere bİr bakİm dedİm
yeterim hadi hayırlısı...
herşey yolunda gider inşallah....

oh misi gibi güle güle oltur canım....

Günaydınn inşallah önümüzdeki ay listeye hamiş olaarak yazılır ve de sağlıklı, hayırlı evlatlara kavusuruz ümidiylee.:CüvCüv: Listede ben varım zaten ama ufak değişiklikler olacak.Geçen ay lucrinle tüp bebek tedavime başladım. Lucrin kiste sebep olduğu için tedavim bu aya kaldı.Doğum kontrol hapı kullandım. İnş hayırlısyla kistim yok olduysa bu ay adetimle birlikte asıl tedavime başlayacağım. 19-22 gibi adetimi bekliyorum.

Allah herkese hayırlı sağlıklı aza noksansız evlatlar nasip eylesin. AMİNNN
hoşgeldin ecemnura.s.inşallah canım...
evet lucin bazen kist yapabiliyormuş...
hayırlısı canım rabbim beterinden korusun...
adet olduktan sonra söyle senide tedavide listesine yazayım...

herkese hayırlı hafta sonları canlara.s.

kıslar canım çok sıkılıyooooooooooo 6 yıldr bebek hasretşyle yanıyoruzz ne tüp bebek ne aşılama hepsi olmadı olmadı bi sene önce kendiliğinden gelmişti gelecek sandım boş gebelik dünyam yıkıldı eşimin tüm ailesi depremde ölmüş yapayalnız kalmış istiyorumki kalabalık olalım boş gebelik olalı bi buçuk yıl geçti hala yok yok dr gittim şeşimde gitti bende bişi yok eşimde varikosel çıktı çift taraflı şimdiye kadar sebebsizdik şükür dedim bi sebebim var 3 ayımız doldu ameliyat olalı bu gün eşim tahlil oldu nolur allah rızası için yorumlayın bilen varsa nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana çok düşük geldi öncesinde hareketlilik sıfırdı

sayı:18,000,000 normal 20-250milyon
toplam sperm sayısı 45,000,000-ej normal 80milyon ej
sperm hareketleri
a-ileri hızlı %15
b-ileri yavaş %10 normal%25a veya %50 a-b
c-yerinde hareketlilik %10 d
d_hareketsiz %65 offffffffffffffffff yani pek bişi yok bu gidişlede olmıcak olmıcakkkkkkkkkkkkkkk

slm hpt_honey.eşinin ailesine çok üzüldüm.çok zor bi durum olsa gerek.rabbim güç versin.spermler kötü değil.sayı iyi ,hareket azcık düşük.sizin değerler kolay yükseleceğe benziyo..azbişey bitkisel destek uygularsınız sayılar normale yükselir.inş morfoloji sorununuz yoktur.onada baktırın bir dahaki testte...hiç canını sıkma durumunuz gayet iyi..rabbim yardımcınız olsun.tez zamanda bebişinizi göndersin inş.

hadi canim hayirlisi, sag salim alirsin insallah bebisi kucagina, az kaldi bizlerede o gunler nasip olur insallah

küçük yaramaz annesini üzmekten vaz geçti sanırım
canım sağlıcaka gelsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım gözün aydın allahım sağsalim kavuşmayı nasip etsin be:Saruboceq:beğine

çok şükür canım bebiş iyiymiş.....
sağlıcaklada dünyaya gelir inşallah....

belgincim hayırlısı canım...dr u dinleyin bakalım...

direksiyon sınavı kolay geçer inşallah....
sakin olmaya çalış canım....
allah yardımcın olsun....

kızlar çok sağolun allah razı olsun. rabbimde sizleri daha fazla bekletmeden önce göbüşlerinizi sonrada kucaklarınızı doldurur inşallah hayırlısı ile

kıslar canım çok sıkılıyooooooooooo 6 yıldr bebek hasretşyle yanıyoruzz ne tüp bebek ne aşılama hepsi olmadı olmadı bi sene önce kendiliğinden gelmişti gelecek sandım boş gebelik dünyam yıkıldı eşimin tüm ailesi depremde ölmüş yapayalnız kalmış istiyorumki kalabalık olalım boş gebelik olalı bi buçuk yıl geçti hala yok yok dr gittim şeşimde gitti bende bişi yok eşimde varikosel çıktı çift taraflı şimdiye kadar sebebsizdik şükür dedim bi sebebim var 3 ayımız doldu ameliyat olalı bu gün eşim tahlil oldu nolur allah rızası için yorumlayın bilen varsa nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bana çok düşük geldi öncesinde hareketlilik sıfırdı

sayı:18,000,000 normal 20-250milyon
toplam sperm sayısı 45,000,000-ej normal 80milyon ej
sperm hareketleri
a-ileri hızlı %15
b-ileri yavaş %10 normal%25a veya %50 a-b
c-yerinde hareketlilik %10 d
d_hareketsiz %65 offffffffffffffffff yani pek bişi yok bu gidişlede olmıcak olmıcakkkkkkkkkkkkkkk

canım niye öyle düşünüyosun daha 3 ay olmuş bu duruma gelmiş spermler 1 yıl beklemek gerekiyo diyor doktorlar benim eşimdede aynı sorun vardı ameliyattan 1 yıl sonra 12 milyonda kaldık malesef biz.2 başarısız aşılamadn sonra ilk tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür rabbim yeterki ol desin seninde zamanın geldiğinde eminim rabbim gönderecektir ama buna inan canım baştan olumsuz düşünme böyle. biraz daha sabır canım. bu arada tülinin dediği gibi morfolojiyede bir baktırın.allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın

yeterim iyi akşamlar..
Allah hepinizin dualarını kabul etsin kızlar..
fadiğim dua çok güzelmiş Allah kabul etsin inş..

annem geldi benimde..
bir kaç gün benimle kalıp samsuna dönücek..
hepinizi çok öpüyorum..

canım gözünaydın anne gibisi yok yaaa. bol bol hasretlik giderinnnn

slm kızlar niye burda allahın selamını kimse almıyor ille tanışmakmı lazım ben tanımıyorum kimseyi

aleyküm selam canım. olurmu öyle şey o andaa ya kimse yoktur yada kimse görmemiştir canım. sizin sorun nedir canım

tülinim hakkında hayırlısı nasılsa öğle olur inşallah...
rabbim gönlüne göre versin....

hoşgeldin hpt_honeya.s.
tülininde dediği gibi değerler çok kötü değil...
sadece azıcık düşüklük var...
eğer morfolojidede sorun yoksa bu değerlerle normal yoldla bile olabilir...
inşallah zamanla dah aiyi olur...
rabbim yüzünüzü güldürsün....

öğle zor bir zamanda yaşıyoruz ki, hayırlı evlat yetiştirmek çok zor...
bu yüzden dua ederken hiçbir zaman sadece bebek istememeliyiz...
her zaman hayırlı evlat dilemeliyiz....

rabbim bütün evlat isteyen kardeşlerimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...amin....

amin canım amin en başta hayırlı evlat versin rabbim. duan çok güzeldi cnım dillerine yüreğine o yazan ellerine sağlık canım amin inşallahhh

kızlar dÜn adet oldum
dr pazartesİ İÇİn dandevu verİler
sabahleyİn erkenden kaltım
İŞe camlardan baŞladım
bÜtÜn evİn altını ÜstÜne getİrdİm
mİs gİbİ yaptım
Şİdİde sİlere bİr bakİm dedİm

ohhhh mis gibi oldu desene ev. güle güle kirlet canım. hamiş kalda 9 ay temizlik yapama emi canımmmmmmmmmmm. pazartesi güel haberlerini bekliyoruz canım.

bu arada kızkardeşin için hangi ilaçlar lazım canım

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
yetercim hadi iyi haberlerini bekliyoruz
caspercim hadi gozun aydin insallah saglikla vaktinde alirsin bebisini kucagina

kızlar çok sağolun allah razı olsun. rabbimde sizleri daha fazla bekletmeden önce göbüşlerinizi sonrada kucaklarınızı doldurur inşallah hayırlısı ile

canım niye öyle düşünüyosun daha 3 ay olmuş bu duruma gelmiş spermler 1 yıl beklemek gerekiyo diyor doktorlar benim eşimdede aynı sorun vardı ameliyattan 1 yıl sonra 12 milyonda kaldık malesef biz.2 başarısız aşılamadn sonra ilk tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür rabbim yeterki ol desin seninde zamanın geldiğinde eminim rabbim gönderecektir ama buna inan canım baştan olumsuz düşünme böyle. biraz daha sabır canım. bu arada tülinin dediği gibi morfolojiyede bir baktırın.allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın

canım gözünaydın anne gibisi yok yaaa. bol bol hasretlik giderinnnn

aleyküm selam canım. olurmu öyle şey o andaa ya kimse yoktur yada kimse görmemiştir canım. sizin sorun nedir canım

ohhhh mis gibi oldu desene ev. güle güle kirlet canım. hamiş kalda 9 ay temizlik yapama emi canımmmmmmmmmmm. pazartesi güel haberlerini bekliyoruz canım.

bu arada kızkardeşin için hangi ilaçlar lazım canım

canımiyi dileklerin içn spol allah razı olsun
kadeşime sadece menegon gerekiyor canım yyaaaa

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim allaha sukur
yetercim hadi iyi haberlerini bekliyoruz
caspercim hadi gozun aydin insallah saglikla vaktinde alirsin bebisini kucagina

sağol canım inşşşşşşşş
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yeterim hadi hayırlısı...

oh misi gibi güle güle oltur canım....

hoşgeldin ecemnura.s.inşallah canım...
evet lucin bazen kist yapabiliyormuş...
hayırlısı canım rabbim beterinden korusun...
adet olduktan sonra söyle senide tedavide listesine yazayım...

herkese hayırlı hafta sonları canlara.s.

hepinize iyi hafta sonları kızlar..
yeterim güle güle otur şimdi mis gibi canım..
bende dün yaptım yine camları falan..

yeter masallah cok hamaratsın canım..benım hıc bıyerım tutmuyor.adet olucam ondan heralde..
herkese hayırlı gunler kızlar..

SAĞOLUN KIZLAR
HASTANE FENEL VAKTİM OLMAZ KOŞTURMACADAN DİYE ÇIKARTIM ARADAN EV İŞLERİNİ

İNŞŞŞ KIZLAR BU SEFER HER ŞEY YOLUDA GİDER
İNŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

meryem demek 3 tatlı cadı geliyor:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
rabbim size bağışlasın canım
sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin rabbim :Saruboceq:

yetrcim hadi bakalım hayırlısı inşallah
bu sefer emeklerini rabbim boşa çıkarmasın
sonu güzel olsun,bebiş olsun :Saruboceq:

X