Sağolasınnn canım benimmm :mymeka:ne diyosunnn hiç öyle şey yaparmıyımm canım
nevrocum canım benım..:sm_cool:
hosgeldın tatlım..:1hug:
senı burda yenıden gormek ınan cok guzel..kaydirigubbakcemile5
dun sensız kk nın hıc tadı yoktu..:dilcikar:
nevro hpşgeldin seni yeniden görmek çok güzel
CANIM nevrom, hoşgeldin...
ben dualarımı bitirdim haberin olsun.
ALLAH hepimizin dualrını kabul eylesin...
Sağol canım. hihoyyyt Daha senle kaynaşamadan gittim valla. Sen de aramıza hoşgeldin. İnşallah güzel günler geçirir , güzel paylaşımlarda bulunuruz. :1rolleyes:
nevroskyyyyyyyyyyyyyyyyy hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn sizleri çok kısa bi süredir tanıyorum ama bende bağımlılık yaptınız bu topic sensiz olmuyor canım :jeyyar:
canım benim iki gündür giremedim işler misafirler falan ayyy ne oldu tatlıma iyikide yokmuşum gidip gelmişin bi yerlere allahtan çok değilmiş bir gün buna şükür baktım nevrosky yok dediler temelli gittin sandım çok kötü oldumsenağlamameğer sensiz buralar gerçekten olmaz burnın sahibi sensin tekrardan evine hoşgeldin :asigim:
Bitanemmmmm :asigim: Hoşbuldum canım. Şeniz Tamam bitanem. Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq:
nevrocum bende aslen manisalıyım ailem hepsi orda ben evlendim istanbula geldim burda kendi ailemden kimseler yok eşimin ailesi var izmirde annanemler teyzemler var bornova ve karşıyakada oturuyorlar hemşeriyiz yani
canım benim iki gündür giremedim işler misafirler falan ayyy ne oldu tatlıma iyikide yokmuşum gidip gelmişin bi yerlere allahtan çok değilmiş bir gün buna şükür baktım nevrosky yok dediler temelli gittin sandım çok kötü oldumsenağlamameğer sensiz buralar gerçekten olmaz burnın sahibi sensin tekrardan evine hoşgeldin :asigim:
Kızım sen tamiyi aksamlar kizlarrr sagolun balsurat ve heja yazdiginiz icin ben zannettim öglen sadece o sorun bende varr ve kimse yazmiyor topinke kusura bakmayin yoksa gunahinizi almazdimmm...
arkadaslar ben cok fenayimmm yaaa dun esimle kavga ettik bugunde aksam is yerinde iki kizla tanistim ikiside hamile 2 aylari kalmis doguma neguzel konusuyorlardi bana sen neden yapmiyorsun kac senedir evlisin dediler bende 4 dedim kiz bana dediki ben olsam asla 4 sene bekleyemezdimm sen neden yapmiyorsunn evleneli 2 sene oldu ikinci cocugum dediii..kizlarrr o an koptum ya kendimi okadarr caresiz hissettimki..arabama bindim bastim gaza ama ögle bir dalmisimki hic birsey görmpyor gözüm aglamaktan sonra otobanda bir fren yapti önümdeki inanin son anda kirmasam gidiyordum...bugun benim hic iyi bir gunum degill kendimi cok berbat hissediyorumm
hihoyyytoleeeeeeeeeyyyyyyyy nevrosum hosgeldın.ya sensız buranın hıc tadı yok.bende sen gelmeden gırmıcem demıstım protesto ıcın:1closedeyes:ıana hep bır eksıklık vardı sankı.hanı lısteyı koymamıssın daha.yada benmı gormedım.benımde yenı adet tarıhım 18 ekım canm.okadar sancı cektımkı bu sefer anlatamam.bakalım bayramdan sonra baska bır doktora gıdıcem.hayırlısı olsun ınsallah.senı ve burdakı herkezı cok sevıyorum.kım demıs bu sıte stres yapıyor dıye aksıne stres dagıtıyorrr:enbuyukkk:hepınızı opuyorum canlarımmm...hayırlı cumalar..Canım eccük silktiler beni de. kaydirigubbakcemile :roflol: Ama çok şükür ayrılık uzun sürmedi , döndüm aranıza.
Ah canlarım benim. Sizler çok tatlısınız. :asigim:
Ben en başından beri vardım ama siz yokken bir anlamı yoktu buraların. Siz geldiniz de renklendi. Şenlendi. Hepiniz ayrı renk hepiniz ayrı güzellisiniz burada. Herkes daha çok gelsin buralar hepp daha renkli olsun inşallah. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyytoleeeeeeeeeyyyyyyyy nevrosum hosgeldın.ya sensız buranın hıc tadı yok.bende sen gelmeden gırmıcem demıstım protesto ıcın:1closedeyes:ıana hep bır eksıklık vardı sankı.hanı lısteyı koymamıssın daha.yada benmı gormedım.benımde yenı adet tarıhım 18 ekım canm.okadar sancı cektımkı bu sefer anlatamam.bakalım bayramdan sonra baska bır doktora gıdıcem.hayırlısı olsun ınsallah.senı ve burdakı herkezı cok sevıyorum.kım demıs bu sıte stres yapıyor dıye aksıne stres dagıtıyorrr:enbuyukkk:hepınızı opuyorum canlarımmm...hayırlı cumalar..Canım eccük silktiler beni de. kaydirigubbakcemile :roflol: Ama çok şükür ayrılık uzun sürmedi , döndüm aranıza.
Ah canlarım benim. Sizler çok tatlısınız. :asigim:
Ben en başından beri vardım ama siz yokken bir anlamı yoktu buraların. Siz geldiniz de renklendi. Şenlendi. Hepiniz ayrı renk hepiniz ayrı güzellisiniz burada. Herkes daha çok gelsin buralar hepp daha renkli olsun inşallah. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt