Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun kızlar inşallah hakkımda hayırlısı olsun bekleyip görücez
ahaaaaaaaaaaaaaa nevrom gelmis canim ya hosgeldin valla seni bekliyordum yafu kalktim hemen geldim nevros gelmistir diye sensiz gercekten cok buyuk bosluk vardi yeri dolmadi yafu arkadaslar umitsizlige kapildi canim ya bir daha gitme
evet biliyorum senin elinde degildi ama haklisin canim bir uyari olsaydi basta daha guzeldi
evet bundan sonra daha dikkat ederiz
tekrar hosgeldin canim
nazar degdi ben biliyom topigimize masallah diyelim:enbuyukkk:
Canım inanki bizde seni çok özledik okadar duygulandımki yazdıklarına anlatamam sen bitanesin ya sensiz buraların tadı yok çok şükür kavuştuk sabahtan beri bakıyorum yoksun çok üzülmüştüm. Canım bu sevgiye layıkmıyım ne demek sen sevgilerin en güzeline layıksın. Biz sensiz burasını düşünemiyoruz dünden beri bi yanım eksikti şimdi tamamlandı eşim bile telefon açıp bana soruyo byugün nevrosky geldimi ne oldu diye sen ve diğer arkadaşlarım benim ailemden birisiniz artık
Duaların yasak olduğunu gerçekten hiçbirimiz bilmiyoduk bilsek senin ceza almana izin verirmiydik hemen seni bilgilendirirdik neyse artık yapıcak bişey yok sen geldin ve önemli olanda bu.
HHHHOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞGEELLLLLLLDİİİİİİNNNNNNNNNNNNN.
İYİKİ GELDİNNNNNNNNNN
VE SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMM
canım arkadaşım nevrosky hoşgeldin çok özlettin kendini neyseki şimdi burdasın çok şükür canım dediğin gibi uyarsalardı seni daha iyi olurdu böyle yapmaları gerekmiyordu neyse artık olan oldu ama sensiz buranın tadı tuzu olmuyordu canım ya...
Selammmm NEVROKYCIMMM CANIM HOŞGELDİN TEKRARDAN ARAMIZA SESEYOM SENİ İYİKİ SENİ TANIMIŞIM İYİKİ VARSINŞeniz
Balımmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz Akşam MSn'den seninle hasret gidermiştik ama gel seni de öpücem yineeeeee Şeniz Burda öpmesi bi başka oluyor. :jeyyar:
Canım ben de sizleri tanıdığıma o kadar seviniyorum ki. Hayatımda attığım en güzel ve doğru adımlardan biri olmuş bu topiği açmak. Kendimi tebrik ediyorum. Ve KK'ya teşekkür ediyorum. Her ne kadar beni banlasalar da klava: sizlerle olabilmem de onların eseridir. :içelim:
Canım bu arada moderatörlüğün hayırlı uğurlu olsun inşallah. a.s. Birgün de sen beni banla. :mymeka: :roflol: :roflol:
balsuratcim o ne oluyor kiz iyi bisey galiba bende tbr ediyorum senikaydirigubbakcemile5
sırnaşık şey:roflol::sm_cool: