aaaaaaahaaaaaaa geldi iste askimmmmmm nerelerdesin yaaa sikayetim var bunlardann sen yokken buralari bos biraktilar bende kendi kendime yazip durdum inan hic kimseler girmedi ne zormus sahipsiz kalmak :))..iyiki varsin bak sen gelir gelmez herkez damladi gine..sen yokken bizimkilerin hepsi baska topinklere dagildi haberin olsunnnnn bak hemen toparladin
hihoyyyt
hihoyyytoleeeeeeeeeyyyyyyyy nevrosum hosgeldın.ya sensız buranın hıc tadı yok.bende sen gelmeden gırmıcem demıstım protesto ıcın:1closedeyes:ıana hep bır eksıklık vardı sankı.hanı lısteyı koymamıssın daha.yada benmı gormedım.benımde yenı adet tarıhım 18 ekım canm.okadar sancı cektımkı bu sefer anlatamam.bakalım bayramdan sonra baska bır doktora gıdıcem.hayırlısı olsun ınsallah.senı ve burdakı herkezı cok sevıyorum.kım demıs bu sıte stres yapıyor dıye aksıne stres dagıtıyorrr:enbuyukkk:hepınızı opuyorum canlarımmm...hayırlı cumalar..
Canımmmmmmm :asigim: Geldim işteeeeee. Gel sarılalım , öpüşelim. Hasret giderelim. :1hug: Şeniz Ben de sizleri çok özledim valla canlarım. Şimdi çok iyiyim :dance:
Kızlar yapmaz öyle şeyler fatoşcum. Ben izledim. Site açılmıyordu sorun oluyor çoğunlukla gündüzleri. Daha biraz öncesine kadar yine sorun vardı. O sıra geçmiştir sorun ve yazmışlardır.
Ben yokken herkesin az girmesini de topicte keyfin kaçtığına yorumluyorum ben. Dualarımız yarım kaldı. Birden ani oldu herşey. İnsanların da keyfi kaçtı haliyle canım. Kini kaç sayfa olmuş yine maşallah arkadaşlarımız topiğimizi gerilerek düşürmemişler. Şu internet sorun çıkarmasa geçen mesajlara tek tek döneceğim ama hep donuyor , atıyor.
Senin olayına da üzüldüm bitanem. Üzülmüşsündür tabi sana öyle söylenince. Ama onlar bilemezler canım. Bizim durumumuzu anlamazlar. Anlatsan da anlayamazlar. Çekmeyen anlayamaz. Bizim de tek eksiğimiz bu olsun. Huzurumuz sağlığımız yerinde olsun. Allahım vakti geldiğinde onu da bağışlayacaktır. Ben hayırlısı demeyi çok seviyorum. En doğrusu da bu. Hayırlısı ise versin Allahım. Sonra bir keşke bebeğim olmasaydı da şöyle şöyle olsaydı dediğimiz şeyleri yaşatmasın Allahım inşallah.
Ve kendine dikkat etmeni istiyorum. Az daha kaza yapıyormuşsun. Allah korumuş. Bir daha kendini bu kadar kaybetme canım. Sen bize ve sevdiklerine lazımsın. Bu kadar kaptırma kendini. Bu dünyada çocuğu olmayan ve hayaltlarını o şekilde idame ettiren çok insan var. Kaderimizde varsa bizde öyle geçirebilirz. Ama ümidimiz tükenene kadar mücadelesini vereceğiz. Böyle karamsarlıklarla değil ama. Belki daha çok yolumuz var belki daha çok engelimiz var. Belki daha çok aşamalardan geçeceğiz. Belki bu ay hamile kalacağız. Belki bu ay olacak. Bilemiyoruz. Sadece dua edip elimizden gelen çabayı gösterebiliriz. Allahım inşallah dualarımızı kabul eder , emeklerimizin karşılığını verir. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Canım eccük silktiler beni de. kaydirigubbakcemile :roflol: Ama çok şükür ayrılık uzun sürmedi , döndüm aranıza.
Ah canlarım benim. Sizler çok tatlısınız. :asigim:
Ben en başından beri vardım ama siz yokken bir anlamı yoktu buraların. Siz geldiniz de renklendi. Şenlendi. Hepiniz ayrı renk hepiniz ayrı güzellisiniz burada. Herkes daha çok gelsin buralar hepp daha renkli olsun inşallah. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
arkadaslar yaaaaa saabahtan beri yazmaya calisiyorum yapamiyorummmm bu ne böyle site sahibleri buna birsey yapmali acilmiyor siteeee kafayi yicez toptan hepimiz
Kızım sen tamklava:lıksın ha.Tamam ben daha 15 ay oldu evleneli çokta soran olmuyor ama ben hiç korunmadığımı biliyorum hatta sorun olduğunuda .Ama ne olursa olsun burdayız bu dünyadayız yaşıyoruz ve sağlığımız yerinde .Allah insanı en sevdiğiyle sınarmış diyor eşim.çünkü ben çocukları çok severim vallah en kötü ihtimalle evletlık alırız.Bak burda ne kadar çokuz farkındamısın.Hepimiz insanız hepimizin sorunları var.Ayrıca herkezin derdi farklı farklı.bak geçen arkadaşın eşi öldü trafik kazısında.oda çocuk için 6 yıl uğraşmıştı. Allah verdi 2 tane ama eşini aldı.Allahtan ümit kesilmez herşeyin hayırlısı.pes etmek yok.
çok şükür bende yeni girebildim ama diğer sayfalara geçemiyorum en son sayfada kalıyo bi türlü bulaşamıyoruz kıslar ya haklısın buna bi çözüm bulsunlar lütfen
kızlaaar,canlarııım,canım nevroskym,ben hamileyim,şaşkınım ve de.hem de o kadar şaşkınım kiiii:1shok::CüvCüv:
kızlaaar,canlarııım,canım nevroskym,ben hamileyim,şaşkınım ve de.hem de o kadar şaşkınım kiiii:1shok::CüvCüv: