kızlar kimler var orda cevap verin bugun bu sitede ilk günün
Merhaba arkadaslar, bende zorla girdim.
Nevrosky cigim, cok üzüldüm, özelden yazdim.kaydirigubbakcemile3
nevroskyym canım benim çook üzüldüm yaa görünce şaşırdımmmKızlarr ben konu sorumlusuyla konuştumm nevroskyyy arkadaşımızz bir gün sonra banı kalkıcakmış aramıza dönücekkk inşalahhh.Sebebide İslam ve din bölümü kapalı olduğu halde konu açmış sanırım ondan benim duyduğum bilidiğim bu kadar
gel tabiii sana yer çok hatta aile boyu buyrun gelinnnnnnnnn.ayyy ne güzel olurdu değil mi?:içelim:a.s.merhaba canım.özelden yazabiliyor muyuz sanki kapalı gibi.
iyi akşamlar millet.iftar hazırlıklarım bitti.bir selam yollayayyım dedim bizim güllere
mona rosa bi yer de bana ayır masada.cokacimcoook
kızlaaar.neler oluyor?nevroya ne oldu?biri bana anlatsın nnnnnnnn?noldu ki şimdi ben hiç bişi anlamadım.
Selam..
Arkadaşınız bi süre sonra tekrar aranızda olacak..Forum içinde sayılı dua çekimi gibi aktivitelere yer vermiyoruz..Hepimiz duacıyız sizlere ama her yerde olduğu gibi burda da belirli kurallar var ve bizler uymak zorundayız..
Forum bünyesinde İslam ve Dinler başlığı dahil böyle aktivitelere özel mesajlaşma sistemi ile devam etmenizi rica ediyoruz..
Bu şekilde açılan konu yada mesajlar slinecektir..Ve tekrardan açılması mümkün olmayacaktır sevgili arkadaşlar..Sizleri aydınlatmak amacı ile bu açıklamayı yapmak istedim sevgiler..
Selam kızlarr herkeze hayırlı akşamlarrrr Nevrokyyy canım benimm çok özledikk senii sensiz ne kadar sakin sessiz topikk sen bizim neşe,moral kaynağımızsınnnŞeniz
RAMAZAN MANİLERİ
TÜM KIZLAR KORO HALİNDE:
nevrosky seni çok özledik
bütün gün yolunu gözledik
allahtan ayrılık çok sürmeyecek
nevrocuğumuz yarın dönecek
canım valla harikasın :hooray: çok güzel olmuş manin tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
RAMAZAN MANİLERİ
TÜM KIZLAR KORO HALİNDE:
nevrosky seni çok özledik
bütün gün yolunu gözledik
allahtan ayrılık çok sürmeyecek
nevrocuğumuz yarın dönecek