Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldım demek sayfa dusmus..klava:Yaaa kızlarrr nevroksyy suan bızııı görüyorrr sayfa altt tarafa düşmüşşş hadi canlanınnn hareketlenin birazzz.Yarınnn Nevrosk geliyorrrrr:teytey::teytey:
geldım demek sayfa dusmus..klava:
nevrocum canım senı cok ozledık hepımız.:1hug:
slm kızlar bende şimdi okudum yaa eşimin ananesi vefat etti bütün gün cenaze evindeydim nevrosky yoklugu çok belli oluyo ama yarın gelcekmiş valla hepimizin moral kaynagı iyiki var onu çok seviyorum bizi bir araya topladıgı için çok mutluyum iyi var hepiniz iyiki varsınız
Merhaba canım. Nasıldı değerleriniz? İnşallah senin de mucizen gelir. Hiç beklemediğin anda çalar kapını. Ne zaman denediniz canım? Bundan sonra planınız nedir?a.s.
allah sabır versın canım.bu mubarek gunde yattıgı yerden utandırmasın rabbım.arkadaslar nevrocum suan dınlenıyor bence bırakalımda bıraz dınlensın.ne guzel hazır bızde musallat olmuyoruz basına:dance:yarın burda olcak ınsallah.ya ben bu saate neden burdayım bılıyomusunuz.cunku karnım acayıp agrıyooooooooooo.ılaclar banamısın demıyor vallahı.kocısımde bensız uyuyor suan malesef.hadı herkese hayırlı geceler kızlar.ben bırazdaha yerlerde suruneyımkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-senağlama:a015:slm kızlar bende şimdi okudum yaa eşimin ananesi vefat etti bütün gün cenaze evindeydim nevrosky yoklugu çok belli oluyo ama yarın gelcekmiş valla hepimizin moral kaynagı iyiki var onu çok seviyorum bizi bir araya topladıgı için çok mutluyum iyi var hepiniz iyiki varsınız
slm kızlar bende şimdi okudum yaa eşimin ananesi vefat etti bütün gün cenaze evindeydim nevrosky yoklugu çok belli oluyo ama yarın gelcekmiş valla hepimizin moral kaynagı iyiki var onu çok seviyorum bizi bir araya topladıgı için çok mutluyum iyi var hepiniz iyiki varsınız
merhaba fatoş yazdıklarından anladığım kadarıyla bayağı üzgünsün canım kafaya takma diyicem ama biliyorum ki insan ister istemez takıyo ama ağlamakla eline hiç bir şey geçmez tatlım bu sorulara insan bir yerden sonra alışıyor yani alışmak zorunda hepimize bu tarz sorular çok soruluyor ama ben olmuyor diyorum elimdemiki dediğim zaman bir daha sormuyorlar tabi bu seferde tedavi görmüyormusun sebep neymiş diyorlar anlıyacağın bu sorular hiç bitmez ama inanki her şeyden önemlisi sağlık ve huzur eşinle huzurlu ol sağlığına dikkat et ve inan canım allahın mucizeleri çok umarım seninde mücizen çok yakında kapını çalar :teselli: