gunaydin kizlar sahalara dondum nevrosky canim dedigin gibi simdilik 200 salavat 200 ihlas eklermisin okumaya devam okudukca bildiririm kizlar yokmu hamis haberi bu ara durgunuz yafu
kızlar hepinize günaydın dün öğlen sersoyun gidip şifa buldugunu söylediği ermiş attara gittim ne kadar çabuk diye düşünebilirsiniz ama işte insan sebeplere sarılıyo size izlenimlerimi yazmak istiyorum üsküdarı pek bilmediğimiz için bayagı dört döndük sonunda bulduk kutu gibi küçücük bir dükkan içeri girdik ve hüseyin beyi sorduk bizei tam karşı binasının ikinci katına yönlendirdiler önce çok şaşırdım ne yalan söylim adam bürosu var resmen kapıda bir yazı kesinlikle danışmanlık ücreti alınmaz diye ve almadıda neyse içeri girdik sekreteri bizi içeri aldı hüseyin bey çok sakin 60 yaşlarında en azından öyle görünüyordu bir bey büroda sehpanın üzerinde bitkiler ve üzerinde ne işe yaradıklarını yazan kagıtlar vardı şifa görmüş insanların mektupları çerçevelenip duvara asılmıştı ve çok kalabalıktı arı gibi işliyordu yani çok tanınmış bir aktar sanırım
bize derdimizi sordu eşimde anlattı çocuk için neler yaptıgımızı ve fayda bulamadığımızı isimlerimizi sordu ve kaç yıllık evli oldugumuzu tabii sorunumuzun ne oldugunuda bizde anlattık spermlerde hareket azlığı ve sayı azlığı ayrıca varikosal (bu arada listede benim varikosal gözükmüyo yeni fark ettim onuda eklersin nevrosky)oldugunu söyledik bize 3 tane ürün verdi ilk olarak varikoseli halletmeliyiz dedi varikosal çayı verdi o bittikten sonrada bir macuna ve ek olarak bögürtlen kökü çayına başlıcak bögürtlen kökü çayını beraber kullanacakmışız macunu 3 şişesi bittikten sonra sperm tahlili yapmamızı söyledi değişimi görmemiz için bunlar bir kagıda yazdı bizde dükkandan aldık varikosal çayı ve bögürtlen kökü çayı 25er milyon şişedeki macunsa 85 milyon yani toplam 135 milyon para verdik :1shok:
şimdi kullanmaya başlıcak eşim inşallah bu bizim için bir vesile olur bekleyip görecegiz
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakim bugünnnn
arkadaslar merhaba.nasılsınız bugun.ben cok telaslıyım.mısafır gelcek.15 kısıyı gecıcek buyuk ıhtımalle.suan masallah at gıbı kosuyorum:))su aktarın aldıgı para bana fazla geldı ya sızce.tamam sonucta emegın karsılıgını mutlaka alıcak.ne bıleyım ya belkıde faydasını gorur bızde alırız.haberlerını beklıyoruz canm.herkese sevgıler.
selam kizlar nasilsiniz??ya ben cuma gununden beri giremedim ve sabah 9 dan beri okuyorum okuyoum bitmiyor ve hem yazip arada okumaya karar verdim..
hafta sonu yemege davetliydik coook kalabalikti herkez ablamin 2 yasindaki kizini benim kizim zannetti okadar kötü oluyorumki keske olsaydi(..
sen neden bekliyorsun 4 sene oldu hadi artik demeler bende biktim artik insanin disari cikasi gelmiyor
:Saruboceq:Günaydın Kızlarr birazz geç olucak aslında ben yeni kalktım hehe tünaydınnn:)Nevroskyy canımm benim nasılsınn ?neler yapıyon :)maşallah dua listelerimiz güzel şekilde isimler kayıt olmuş:dance:
Bende 600 İHLAS,500 SALAVAT Okudum allah kabul etsin inşallah hepimizinkileri. :Saruboceq:
İyiyiz canım ama sen okumaktan baya kötü oldun sanırım. İşte 2-3 gün girmeyince baya birikiyor. Ben sana kısaca özetleyeyim. Yeni hamişimiz yok. Hastalananlar oldu. Dualara devam ediyoruz. İlk dudayı bitirdik. İkincisine başladık. Ayrıyeten 4444 Dua okuyacağız Bu Cuma başlayacağız. Sohbet ettik , iyi dileklerimizi sunduk vs.
Canım Rabbim inşallah sana da verir de bir sonraki Ramazan'da bebeğin kucağında katılırsın dilerim iftar davetine. :Saruboceq: :CüvCüv:
canim sagol özetin icin:))bugun bende yikancam dualara katilabilicem bol bol okurum artik..4444 kere okucaniz dua hangisi??
ah be nevroskicimmm keske keske bu dilegin kabul olsa ya caresiz beklemek cok kötüü
Tamam canım. Bekleriz İhlâs ve Salavatlara katılımını.
4444 Dua Salat-ı Tefriciye canım. Onu baştan okumuyoruz. Önce kayıt alıyoruz Perşembeye kadar. Sonra Cuma payımıza düşen kadar okumaya başlayacağız. Yanlış okunması çok önemli. Eksiksiz , yanlışsız okunmalı. Sayı da karıştırılmamalı. Hassas yani. Sadece talep listesine yazılan arkadaşlar okuyacak. En son da duasını yapacağım. Hepimiz için zaten. Allah kabul eder inşallah. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?