nevroskycim deniyorum ama kişisel mesaj gönderme sisteminiz kapalıdır diyo
Nevrosky canım 250 ihlas 200 salavat eklermisin listemize.Şeniz
nevrosky merhaba.bende yenı sayılırım burda.lısteye benıde eklermısın.benım esımdede sayı azlıgı var.en son tahlılı 19 mılyondu.morfolojı yuzde85 yazıyor fertılıte ındeksı var burda bıde oda yuzde 23 dıyor.acıkcası ben fazla bısey anlamadım bundan.bana bıraz bılgı verırmısınız.ramazandan sonra gıdıcem doktora.asılama dusunuyoruz bakalım bellı degıl.bırde burda yazıyor bır mılımde 19 mılyon ama esımın mıktar 3 mılyon.ozaman bu 19 mılyonu uclemı carpıcaz.asıl sayı ozamanmı cıkar.esım kecı boynuzu pekmezı bal ve cevız karısımına basladı bu ay.ınsallah faydası olur.adet tarıhım 22 eylul.canm benıde lısteye eklersen cok memnun olurum.bırde bu sonucların nasıl oldugunu yorumlarmısınız.herkese sevgıler...
kızlar listeye benide yazabilirmisiniz.rapor çıkarabilirsem(offff offfff) tüp bebeğe başlıcaz.dayanamıcam kızlar artık siz ne alemdesiniz.kafamı çevirdiğim bütün eş,dost,akraba hamile.nasıl bişey yaaa buuu.
:Saruboceq: Nevroskyy canım bende 220 İHLAS-------220 SALAVAT OKUDUM eklersin Allah kabul etsin inşallah AMİN amin amin :Saruboceq:
Canım Allah razı olsun. Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq: Nasılsın bitanem? Şeniz
İyiyim cnım benim bugün yine çokk işim vardı hehe:)iftara misafirim vardı yeğenlerim şimdide yatılıya bendeler :jeyyar:bugün 15. gün ve ben ilk defa bu ay takmıyorum ilişkide olmucak .Rabbime binlerce kez şükrediyorum çünkü rabbim yüreğime ferahlık verdi takmıyomm.şimdi bizim spermcikler 87 milyonmu ama cc değil bak volüm 3ml :)hihoyyyt:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?