Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben geldim nasılsınız nehaber nvrsky
bugünlerde cok yogunum mukabele ev işi yemek derken buraya vaktım kalmıyo ama aklım hepsizde
nevrosky canım 700 salavat ,200 ihlas yazarmısın:lepi:
canım unuttum yazmayı bir komşum hergün bize 200 ihlas 200 salavat okuyacak.onu hergün eklermisin bana.ben extra çektiklerimi yazarım .a.s.
iyi akşamlar kızlar nasılsılsınız
nevroscum bende 100 ihlas 100 salavat okudum sana zahmet eklersin canım
iyi geceler kıslarrrr hepinizi öpüyorum
ben de bugün okuyamamıştım yeni bitti. nevroşcum 100 ihlas 300 salavat ekler misin canım listemize.
canım sayı 10.00o e ulaştığındamı duasını yapacaksın?
Yapma be güzelimmm. fisfisfis Canım senin kist işi hapla düzelir inşallah. Ama eşininki kötü olmuş. Demekki önce bakan yer WHO'ya göre bakmış. Kruger'e göre bakmamış morfolojiye. Şimdiki yer Kruger'e göre bakınca olay patlak vermiş. Meğer doktor ondan morfoloji iyi değil bu morfolojiye göre zor demiş. WHO olduğu içinmiş. Benim sana mesajımı hatırlıyorsundur. WHO'ya %50 gerekiyor. Kruger'e göre de en az %7. Normalde %14 de , %7'ye bile razıyız yani. İlaç verdi mi peki? Bir de diğer değerler nasıl çıktı? Paralel mi çıktı? Onlarda bir değişiklik var mı? Amma çok soru sordum.. fisfisfis Cevaplarına göre bişiler daha yazıcam çünkü.
Muhtemel adet tarihini de ver güzelim , senin de listemize ekleyelim. Belki listemiz uğurlu gelir. a.s.
Canım senin okuduklarını yazdım. Allah razı olsun. Allah kabul etsin inşallah. Yalnız komşunun okudukları içinde mi anlayamadım. Zaten fazla kalmadı. Olmazsa komşun bir dahaki okumalarımıza katılır canım. Allah ondan da razı olsun. Allah dualarını kabul etsin , gönlüne göre versin inşallah. Pek ince düşünmüş sağolsun. Ben sadece senin ilk başta ilettiğini ekliyorum. Kaç gün okuduysa o kadar çarpar ona ayrı dua yaparız ekleyip. Bu 10.000'e eklemiyorum yani canım. Karışıklık olacak. Ben gelene göre ekliyorum. Sonra karıştırabilirim. a.s.
Hamarat balım benim. ellerine kollarına sağlık. Allah kabul etsin. Ne de güzel ağırlamışsındır sen misafirlerini. Aynı ilde olsak ben de gelirdim misafirliğe valla cokacimcoook cc de ml de aynı canım benim. Bazıları öyle yazıyor bazıları böyle. Sonuç 87 milyon o kesin. :içelim: Şeniz
:Saruboceq:
canım benim eşimin diğer sayı 60 milyon hareketlilik %65 sadece morfoloji bozuk canım bu şekilde aşılama yapsam tutma şansı yüksek mi bide ilaç vermedi varikosel varmı diye baktı yok gibi dedi kesin konuşmak için eşimden ultrason istedi onu yapacaz ayrıca ayın 31 de adet olmuştum bi dahaki ay muhtemelen 29-30 eylül olur zaten doğum kontrol hapı içtiğim için olmaz bebiş sanki normal oluyoda öyle yani canım benide ekle listeye belki uğurlu gelir dediğin gibi ama aşılamada karar kıldım bayramdan sonra inşallah:Saruboceq:
tamam canım yani komşumun ki yani5 eylülden sayarak hesapla canım ramazanın sonuna kadar hergün okurum dedi.hiç farketmez daha sonra yine bu dualar lazım olur canıma.s.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ben geldim kızlarla sahura kadar netteyüz.Ev internet cafe oldu onlarda pclerini getirmiş heheh :)canım ne güzel olurdu sahiden aynı şehirde olsaydık görüşürdükk yerimseniben
nevroo o zamna niye kağıda yazmıyorlar ki drlar 87 milyon diye.Kadın doğumcular spermanalizine bakarken kağıtta bu senin gibi hesap ypıpı toplamınamı bakıyorlar .Yoksa olduğu gibi 46 milyon mesela ona mı ?kaydirigubbakcemile5
sanada iyi geceler tatlım yarın görüşürüz öpüyorumŞeniz