sabah seda sayanı izledim bebekle ilgili konuştuklarını duyunca. bir çift 8 yıldır istiyomuş ama olmuyomuş.tüp bebek merk. gün alıyolar bu arada da diyetisyene gidiyolar,dr. kan tahliline göre bir liste veriyor ve bu yiyecekler sayesinde tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden bebek sahibi olmuşlar. demek ki neymiş zamanı gelmeden allah vermiyor.bu arada yumurtalığın rahime tutunması için özellikle B vit. ve demir almak gerekiyormuş. arkadaşlar bununla ilgili topik de açmışlar ayrıca.
sanada merhaba nasılsın canım ben biraz heyecanlıyım offfffffff ya hafta sonu sınav var hiç çalışmadım:1closedeyes:
Arkadaşlar desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruma.s.:1hug::asigim:
ealnascığım bende rahim içinde 2 buçuk hafta önce yeni miyom ameliyatı olduğum için miyomların tekrar etme olaslığı var.Bu yüzden kısa protokol uygun görüldü.Uzun protokol rahminde herhangi bir sorun olmayanlar için tercih ediliyor.Benim durumum farklı malesef:çok üzgünüm:
merhaba kızlar nasılsınız seda dayana bende baktım ama mukabeleye gittiğim için hepsini dinleyemedim bilginiz varmı?
nevrosky 200 ihlas 150 salavat okudum canım
slm kızlar bu gün sizin için bi arkadaşımın çok memnun kaldığı bi doktor vardı izmirde onun adını ve telefonunu aldım.gerçekten çok basarılı bir doktormuş çok sayıda kişiyi çocuk sahibi yapmış. burdan ismini vermemde bir sakınca varmı.eğer yasak değilse isim ve tel nosunu verebilirim yeni olduğum için pek kuralları bilmiyorum
nevrosky topic hamile kalmak için yediklerimize dikkat edin.orda izlediklerini yazıyolar.
aslında kan tahliline göre diyet veriyormu ama genel olarak bal,kepek ekmeği,yulaf ,muz,şeftali,portakal,kavun ,soya eti,pirinç,domates,havuç,mercimek,karnabahar,brokoli,balık özellikle tavsiye ediyor anne adaylarına. yumurtanın rahime tutunması için de B vitamini ve demir almak önemli diyor.
ben de diyet yapmaya çalışıyodum ama bunlara dikkat etmiyordum.bundan sonra dikkat edicem kocişleri besliyoz kendimizi ihmal ettik yani şahsen ihmal ettim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?