bugun pazar kimse kalmamis galiba gunaydin kizlar iyce bir dinlenin eslerinizde dinlensin ben bunuda duymustum yorgunluktanda dusebilirmis bu spermcikler insallah bugun gelisme olur yatin yatin opuldunuz hepiniz
günaydın canım ben de kalktım
herkeşlere bol umutlu günler kızlar...güüüünaaaaayyyydıııııınnn:teytey:
Canım sıkma canını. Bir spermiogram değerlendirme yapmak için yeterli değil zaten. Bir dahaki sefere inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız. Stres ve ortamdan verememiş olabilir. Allah gönlünüze göre versin inşallah. a.s.
nevrosky merhaba canım uzun zamandır siteye giremiyordum.malum tatil şehir dışındaydım yeni geldim.ama pek mutlu değilim eşim spermiyogram yaptırdı.morfoloji % 1 çıktı.dün ikimizde hiç uyumadık.doktor normal yolla olmaz dedi.aşılama yaptırmamız gerekiyormuş.ben bu değerle aşılamadanda sonuç alacağımıza inanmıyorum.eşim resmen yıkıldı.bende ne yapacağımı şaşırdım
Merhaba ben de anca eski konulara baktım:1hug:
Nasılsın canım? :1hug: Haftasonu evdesin di mi? Cumartesileri de gidiyormusun?
Dün de sabahtan gittim canım.Bu pazar hep uyudum.üstümdeki yorgunluk baya fazla..Şu ramazan için de ayrı bir program yapmayı düşünüyorum.oruç tutabilceğimi sanmıyorum ama ama eşim için iftar ve sahuru hazırlamam gerek..belki öğleden sonraları açarım işimi..Kendi kendimin patronu olmak güzelmişhihoyyyt
Öyle ama sen baya yoruluyorsun. Birden hızlı bir giriş yaptın belki de ondan. Şeniz Nerde MSn sohbetleri. Nerde alışveriş peşinde koşmalar. Ben de bıraktım artık. :icecream:
Gene başlarız tatlıma.s.
herkese iyi aksamlar bende 2gundur yoktum.yazılanları bakmak tam 1 saatımı aldı.uslupcum affettıgın için tesekkur edrım...herkese hayırlı ramazanlar....insallh bu mubarek ayda tum dualarımız kabul olur....
2 gunluk tatıl boyunca cok kotu oldum.kıskandıgımdan degıl ama.cekırdek aıleler o kadar guzeldıkı esımle bız hep onlara baktık...bırazda olsa ıcımız acıdı...işallah bızde bebıslerımızle cok guzel gunler gecırırız...ALLAHIM SEN DUALARIMIZI KABUL ET...
bana öyle geliyor ki bu önümüzdeki eylül,ekim ve kasım aylarında hamiş patlaması yaşayacağızhihoyyyta.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?