merhaba kızlar.tatildeydim.ve inanamıcaksınız belki ama hayatımın en kötü en acı tatiliydimeyer tatile değilde cenazeye gitmişiz memlekete.
ANNEMi kaybettim çok acı bişi çooookkkk
aaaaaa ben bu ilacı sormamış olayım netten araştırdım cinsel gücü artırıcı ilaç falan yazıyo allah allah ya halbuki bu ilacı kullanıp hamile kalanlar yazmış ama CADIARZU
selam bu sıteyı gordugumde sızın baslıgınız benı cok ılgılendırdı... ve cok sevındım.benıde eklermısınız.benım esımdede morfolojı sorunu cıktı ve maalesef ne yapcagımız bılmıyorum dr sorun degıl bebiş olur dıyor.bakalım.hayırlısıyla herkesın bebısı olur ve benımde olur dua ederken bebiş ısteyen herkese dua edıyorum.allah herkesın yardımcısı olsun
selam bu sıteyı gordugumde sızın baslıgınız benı cok ılgılendırdı... ve cok sevındım.benıde eklermısınız.benım esımdede morfolojı sorunu cıktı ve maalesef ne yapcagımız bılmıyorum dr sorun degıl bebiş olur dıyor.bakalım.hayırlısıyla herkesın bebısı olur ve benımde olur dua ederken bebiş ısteyen herkese dua edıyorum.allah herkesın yardımcısı olsun
kızlar tesadüfen bir sitedeki forumda gördüm sperm sayısı ve hızlılığını artıran arginmax diye bitkisel bir ilaç varmış daha önce duyan veya kullanan oldu mu?
Canım hız iyi maşallah. Sayı toplamda 50 milyon mu yoksa ml'deki mi 50 milyon. Ml'deki 50 milyon ise çok iyi. Morfoloji pek iyi değil ama inşallah düzelir. Şu anki durumlara göre subfertil (yani doğal yoldan uzun uğraşlar sonra olur kategorisine giriyor) Ancak bizim morfoloji %2 biz yine de tüp bebek düşünmüyoruz. Uyguladıklarınız ile morfoloji düzelebilir. Sigara içiyorsa bıraksın canım. E vitamini , çinko , selenyum desteği alabilir. Domates çorbası ve havuç suyu da iyi geliyor. İnşallah kayınpederin de şifa bulur. Bol bol dua et arkadaşım , Herşey Allah'tan. Hayırlısı ise verecektir. İnşallah tez zamanda değerleriniz yükselir canım. Doğal yoldan bebeklerimize kavuşuruz dilerim. a.s.
merhaba arkadaslar ben uzun zamandir bu siteye giremedim ama sizlerla ayni sorunum
var bizimde problemimiz esimin spermleerinin hareketliligi cok hizli degil bu konuda ne yapabilirim benimle ayni problemi olup halleden varsa bana yardimci olursa inanni cok sevinirim
nevrosky canım eşime ultrasonda çekildi.1 ve 2. derece varikosel teşhisi konuldu.yakında ameliyat olucak.ama ameliyattan ne kadar sonra düzelme olur bilmiyorum.ya da bu morfolijiyi direk düzeltirmi onu da bilmiyorum.şu anda doktor araştırıyoruz ameliyatı yapıcak.eşimde ameliyat lafını duyunca bayağ gerildi.bu ay çok ümitlenmiştim keçi boynuzu kürü, pekmezi, mesir macunu denedik ama sorunu öğrenince bunları da bıraktık çalışmayı da.artık ne olucak bilmiyorum.
canı teşekkür ederim,acaba vitamin desteği haplar şeklinde mi? adı var mı?sanırım benim çikolata kisti işi daha da kötü etkilediği için dr tüp bebek dedi.içki sigara yok,çok şükür. inşallah kayınpederimde şifa bulur ama kemoterapinin etkisiyle çok çökmüş. beyin ilaçlarına da ara verdiğinden düzgün cümle kuramıyor...hayırlısı. inşallah hayırlı sağıılıklı bebişlerimiz olur.kaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
bu arada marfolojı duzelsın dıe ılac felan verdıler degerler aynı..1 kez asılama yapıldı.oda olumsuz
1 yıldır ıstıyoruz henja.dr olur dıyor.ama 2 yıl hıc korunmadık..1 kez asılama yaptırdım olmadı.dr esıme bıtkısel ılac verdı.deger maalesef aynı.artık kara verdım bayramdan sonra ne gerekıyorsa yapacaz
nevrosky selam.sana bısey soracam kecı boynuzu ben annemlerden duydum ınanmadım.burdada sızden duyunca dedım neden olmasın.gercekten etkısı varmıdır...bu arada 2 gundur senın yazdıklarını takıp ettım insallh senın benım ve isteyen herkesın hayırlısıyla bebışlerı olur
arkadslar cok tesekkur edrım.sıtede yenı oldugum içi
n yazdıklarınızı gec takıp edıyorum .ama alısacagım.allah herkesın dualarını kabul etsın artık
bu arada arkadslar esım o ılacı kullandı.hemde 3 ay dr verdı ama degerlerı aynı cıktı.bızde etkısı olmadı...yınede sız arastırın..
merhaba kizlar...
Cumartesi genel anestezi altinda rahim filmimi çektirdim...
Yaklaşik yarim saat sürmüş....ama ben 1,5 saatte uyandim narkozdan...
çekim çok rahat geçmiş ayildiktan sonra doktorla görüştük..
Her iki tüp te muntazam şekilde açikmişşş
vee en çok korktiğum rahim şekli hakkindaki merakim da gittti...
Rahim şekli normalmişseptum falan yok...
Bicornis te değil rahim anormalliğinde siniflandiramayiz normal rahim bu dedi...
Ultrason görüntüsü yaniltici olmuş demekki dedi..
Sadece çok hafif bir çöküntüsü varmiş üst tepesinde ama bu bahsettiğimiz rahim onumalisi(bicornis,septum ,çift boynuzlu,acuart...vb..)hiçbir siniflandirmaya girmezmiş......
çekimde sonuçlar da çok güzel geçti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?