Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kötü haber cumartesi adet oldumsenağlamasenağlamasenağlama:a015::a015:
kızlar kötü haber cumartesi adet oldumsenağlamasenağlamasenağlama:a015::a015:
herkese merhaba, bende 1.5 yildir 2. cocuk icin ugrasiyorum ama olmadi, bu yaz rahim filmi cekildi, esimin spremlerine bakildi, hormanlarima bakildi ve hicbir problem cikmadi, bu ay gunde 1 defa klomen kullaniyorum ve de esime hergun keciboynuzu kuru yapiyorum bakalim hayirlisi bu ay nolucak, Bir de rahim filminden sonra ilk 6 ay icinde hamile kalma orani yuksekmis tuplere sivi gonderildigi icin. Allah isteyen herkese versin insallah hayirlisiyla
merhaba kızlar.tatildeydim.ve inanamıcaksınız belki ama hayatımın en kötü en acı tatiliydimeyer tatile değilde cenazeye gitmişiz memlekete.
ANNEMi kaybettim çok acı bişi çooookkkk
canım çooooooook sağolun söyledikleriniz içimi rahatlattı gerçekten ya ben bu aydan çoook ümitliydim o yüzden çoooooooook üzüldüm
canımm başın sağolsun....çok acı çoook...allahım güç versin...dayanma gücü versin....işte hangi an ne yaşayacağız hiç belli olmuyor...allahım kaldıramayacağımız acı yaşatmasın bizlere..anneciğinin mekanı cennet olsun...ruhu huzur dolsun,allahım tümm günahlarını affetsin,iyi kulları arasına kabul eylesin..:Saruboceq: