slm arkadaşlar.biz de 8 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ve bu zamana kadar sorunun benden kaynaklandığını düşünerek çabaladık durduk ama bu ay sorunun eşimden kaynaklandığı sonucuna vardık.nevrosky canım eşimin sperm analiz sonuçlarına göre bi yorum yapabilirmisin?gördüğüm kadarıyla bu konuda sen daha bilgilisin.
slm kızlar uzun zamandır giremiyordum.adetimin 16.günü ama son 3 gündür midem cok bulanıyor.eşimde 2 haftadır keçiboynuzu ve e vitamini kullanıyor.bende dostınex kullanıyom 3 gün ara ile.
nevrosky, canım listemiz gerilerde kalmış, müsait olduğun bi ara yaz da pembe listedeki 6 hamişimizi görüp keyiflenelim hihoyyyt
canım ben aşılama yaptırmadım ama bazı kişilerde adet sancısı gibi sancı oluyo ama aslında hamile oluyolar inşallah seninkide öyledir ne zaman test günün
sağol canım.normal adet tarihinde yaptır dediler.oda 2 eylül.ama nevroskynin dediği gibi herşeyi dr.lar ilaçlarla ayarladığı için sanırım aşılama tarihinden 14 gün sonra yani 27 ağustos falan oluyor bu durumda.yani 3 gün sonra.hayırlısı artık.
slm kızlar uzun zamandır giremiyordum.adetimin 16.günü ama son 3 gündür midem cok bulanıyor.eşimde 2 haftadır keçiboynuzu ve e vitamini kullanıyor.bende dostınex kullanıyom 3 gün ara ile.
Canım aşılama olduktan sonra 14 gün sayacaksın. Çünkü yumurtlamanı ilaç ve iğnelerle onlar ayarladılar. Normal adet tarihine göre erken olacak. Yani 27 Ağustos'ta adet olman gerekli. Aman inşallah olmazsın. Hamişlik haberlerini alırız. Sana sonuç için ne zaman gel dediler canım. 28 Ağustos'da test istemeleri lazımdı. İnşallah adet olmazsın canım. Onlar inşallah adet belirtisi değil de hamişlik belirtisidir. Birbirlerine benziyorlarmış çünkü. a.s.
haklısın canım.bu durumda regl olma ihtimali çok yüksek.bu kadar benzemez sanırım belirtiler.normal regl tarihinde dediler oda 2 eylül.ama bence sen haklısın.28 ağustosa kadar olmazsam -tatlicadiarzu- bir test yaptırırım.ama dediğim gibi bence bu kadar keskin ağrılar ancak reglde olur canım.neyse hayırlısı.regl olsamda üzülmem.bir dahaki denemeye :CüvCüv:
inşallah sımsıkı tutunmuştur sana rabbim bebğine kavuşturmuştur amin
Canım iğneyle mi oldun hapla mı? Yani yumurta büyütmeyi soruyorum. Eğer iğneyle ise o çok ağrı yapıyor. Belki o ağrıyı da yanlış yorumluyor olabilirsin. bekleyip göreceğiz artık. Hayırlısı.. İnşallah hamişsindir canım. :Saruboceq: :CüvCüv:
canım iğneyle oldum.gonal f 75 .sadece 5 gün kullandım.ilk 4-5 gün ve ara ara kasıklarımda bayağı bir ağrı oldu.bazen ani kısa kramplarda girdi.özellikle perşembe ve cuma yine böyle regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama geçti.bilemiyorum canım.bu arada cuma gecesi idrarla gebelik testi yaptım ve negatif çıktı.o yüzden çok umutlu değilim.umarım iyi haberlerimizi paylaşırız herzaman.28inde eğer regl olmazsam test yaptırırım.sonucu hemen bildiririm canım.
arkadaşlar merhaba uzun bir aradan sonra tekrar size kavuştum ben yokken hamişlerimiz artmış çok sevindim hele fokurfokuru görünce inanamadım çok sevindim allahım inşallah kucağına almayıda nasip etsin darısı hepimizin başına aminnnn
İşte ağrı o iğnelerden de olabilir. Benim ağrılar bir ay sonraya kadar devam etmişti. Belki bünyemiz hassastır. Bekleyelim bakalım. İnşallah olmazsın da güzel haberini alırız. Olmazsa da hayırlısı inşallah. Sen güçlü bir bayansın. Şeniz
sağol canım.güzel haber paylaşmak en büyük dileğimiz.alıştıkta peşpeşe hamiş haberlerine :dance: öldürmeyen her darbe güçlendiriyor insanı :lepi:hayatta herşey bizler için.aslında iyi görünen herşey herzaman iyi,kötü görünen herşeyde herzaman kötü demek değildir.hayatın getirdiklerini kabullenmeyi bilirsek üzüntümüz her zaman daha az ve hasarsız olur bence :hooray: bak hamişlik için uğraşırken bir sürü arkadaş tanıdık ve birbirimizden çok şey öğreniyoruz.hepiniz benim için birer ödülsünüz.en önemlisi bugünle mutlu olmak ve ben çok şükür çok mutluyum :teytey::dance:öpüyorum canım ve ilgin için teşekkürler.iyiki varsın :içelim:
Canım hoşgeldin. Seninki baya uzun bir ayrılık oldu yani. Ama kavuştuk artık. Gel sana bir sarılayım , öpeyimm canımmmmm.. :1hug: Şeniz Yeni hamişlerimiz çıktı , çok şükür. İnşallah devamı da gelecek. Hepimiz hamiş olacağız Allahın izniyle. Vakti zamanın gelmesini bekliyoruz..
canım hoşgeldin nasılsın nerelerdeydin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?