Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar.tatildeydim.ve inanamıcaksınız belki ama hayatımın en kötü en acı tatiliydimeyer tatile değilde cenazeye gitmişiz memlekete.
ANNEMi kaybettim çok acı bişi çooookkkk
hoş bulduk hayatım evet çok şükür kavuştuk bende sizleri çok özledim ailemle paylaşamadıklarımı burda sizlerle paylaşıyorum canım bu arada sen ne yaptın test falan tekrar yapmadınmı inan aklım sende inşallah sende bize müjdeli haber verirsin seni öpüyorum kendine iyi bakŞeniz
merhaba kızlar.tatildeydim.ve inanamıcaksınız belki ama hayatımın en kötü en acı tatiliydimeyer tatile değilde cenazeye gitmişiz memlekete.
allah razı olsun arkadaşlar çokacı birşey.1 gün içinde fenalaştı gecesine kaybettik ve hayatında ilk defa hastaneye gidipte serum tatktığını biliyorum ondada bu olacakmış meğer.neyse sizleide üzmek istemem çünkü ister istememz insan garip oluyo anlayabiliyorum.zaten konuşmakta istemiyorum sadece paylaşmnak istedim..vallaha öğüt vermek yada ne bilim ikaz gibi anlamayın sakın ama annenizin değerini bilin çünkü anneler u dünya üzerindeki en kıymetli varlıklar.daha 58 yaşındaydı ben de daha 24 yaşındayım.küçüğüm.doyamadım anneme sizde sakın üzmeyin kırmayın.insan mahvoluyo kaybedince
başın sağolsun canım.mekanı cennet olsun.sabır diliyorum.nevrosky sana eşimin test sonuçlarını vericem ama çok fazla anlamadığım kelime var umarım sen anlarsın.
volüm 4.2
likefaksiyon 20 dak.
ph normal
vizkozite normal
sayı 33 x 106/ ml
total hareketlilik 48 %
progresif hareketlilik (+4):12 (+3):28
hareket (+12):8
progresif hareketli sperm sayısı 4 x 106/ml
morfoloji %1
ne yazıyosa aynen yazdım.
arkadaşlar yani nevrosky bu arada ben hala adet olmadım sanırım üzüntüden gecikme olmuş olabilir.sadece göğüslerimde acı var oda adet olacağım için heralde ve birde 5 gündür ara ara adet sancısı giriyo sonra geciyo.sanırım stres ve üzüntüden oluyo bunlar.bazı tesellilerim de var.annem dinie bağlı bi insandı.birde ablam var iki kardeşiz.ikimizde evliyiz.ve damatlarını çok severdi ailelerinide öyle.gözü arkada kalmadı diye düşünüyorum.bideyatalak hasta olmadı uzun zaman yatıp acı çekmedi hem kendine hem bize zorluk olmadı.ve en önemlisi.bizden önce vefat etmesi eminim onu mutlu etmiştir diye düşünüyorum çünkü evlat acısı gibi yok diyorlar.anneannemin halini görecektiniz.ben dururken sen niye gittin diye fenalaşıyodu kadın.bilmiyorum ama işte ya ölede bölede kahroluyo inasan ana bu sonuçta bazen gülüyorum konuşuyorurken falan sonra birden aklıma geliyo annem yok artık benim diye çok kötü çok.babamda mahvoldu kolaymı 33 senelik hayat arkadaşı yanlız napar bilmiyorum.artık hem benim yanımda hem ablamın yanındaömrünü öle geçirecek.keşke bu ay hamiş olsamda bu üzüntülü günlerde biraz geride kalan aileme moral versem ama kısmet allah bilir...
arkadaşlar yani nevrosky bu arada ben hala adet olmadım sanırım üzüntüden gecikme olmuş olabilir.sadece göğüslerimde acı var oda adet olacağım için heralde ve birde 5 gündür ara ara adet sancısı giriyo sonra geciyo.sanırım stres ve üzüntüden oluyo bunlar.bazı tesellilerim de var.annem dinie bağlı bi insandı.birde ablam var iki kardeşiz.ikimizde evliyiz.ve damatlarını çok severdi ailelerinide öyle.gözü arkada kalmadı diye düşünüyorum.bideyatalak hasta olmadı uzun zaman yatıp acı çekmedi hem kendine hem bize zorluk olmadı.ve en önemlisi.bizden önce vefat etmesi eminim onu mutlu etmiştir diye düşünüyorum çünkü evlat acısı gibi yok diyorlar.anneannemin halini görecektiniz.ben dururken sen niye gittin diye fenalaşıyodu kadın.bilmiyorum ama işte ya ölede bölede kahroluyo inasan ana bu sonuçta bazen gülüyorum konuşuyorurken falan sonra birden aklıma geliyo annem yok artık benim diye çok kötü çok.babamda mahvoldu kolaymı 33 senelik hayat arkadaşı yanlız napar bilmiyorum.artık hem benim yanımda hem ablamın yanındaömrünü öle geçirecek.keşke bu ay hamiş olsamda bu üzüntülü günlerde biraz geride kalan aileme moral versem ama kısmet allah bilir...
slm nvrsky 4gündür yoktum yeni geldim hemen buraya daldım nasılsınız
arkadaşlar canım benim tarihide bugün eklermisin malesef hastalandım