nevrosky beni niye 6 eylüle attıınnnnnnnn
ben daha regl olmadımkiiiiiii:çok üzgünüm:
bugün regl günüm ama daha bişi yok azdaha dursaydım orda olmazmıydı:1no2: okadar umutsuzmu yani durumum
saka bi yana nasılsa olcam olduğum zaman tarihi söylerim ama 6 sı olmaz daha geç bi tarihen az 10 eylül
canım maalesef bende cok umutlanmıstım cunku 3 aydır 26.gunde adet oluyordum..kaydirigubbakcemile
iyi geceler kızlar naslsınız?anca girebildim bugün yazılanlara bakmak için sudenazıda çok merak etmiştim ama:çok üzgünüm: sudenaz canım üzülme demek olmaz biliyorum insan üzülüyor ama kendini yıpratmasın ablan inşallah rabbim zamanı gelince vericek
rosemcim canım inşallah devamı gelmez lekelerin müjdeli haberler versen ne güzel olur inanın hamiş haberi alınca kendimin kadar seviniyom çünkü biliyorum neler hissettiğinizi rabbim bekletmesin artık bebeklerimize kavuştursun inşallah amin
slm kızlar bende bugün yumoş catlatma ignesi vurdum hadi hayırlısı bakalım
günaydın kızlar nasılsınız?rosemcim kırmızıların devamı gelmemiştir umarım kızları dediği gibi yerleşme kanamasıdır.umarım herkes için güzel bi gün olur bugün
selam kızlar umarımrosem hamiş kalır.sayımız her geçen artar.:CüvCüv:beklemek beklemek hiçbirşeyi böyle beklemedim.herşey istediğim zaman önümde bitti.biliyosunuz benim 13 yaşında oğlum var onu bile sadece evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ve doğurdum.sanırım rabbim beni bunla imtihan ediyor.umarım bu sınavı başarıyla atlatırım.rabbim önce sizlere versin bunu acnı gönülden istiyorum.ben en azından yaşadım biliyorum.sizler öncelikli bu duyguyu yaşayın arkadaşlarım.geçen hastaneye gittiğimde bir bayanla tanışıp konuşmuştuk.39 yaşında bebişi yok tedaviye gelmiş.ben hiç anne karnında bebek nasıl hareket eder bilmiyorum.iki samimi arkaşım hamileydi onlardan rica ettim bana haber verin bebişler hareket ettiğinde demiş.malsef arkadaşları hiç haber vermemişler doğurmuşlar. o da bu hissi yaşamak için köyüne annesinin ahırına gitmiş ve hamile ineklere dokunmuş o anı yaşamak için. bi an düşndüm ben çok şey istiyorum.allahım bu kadına ver.bunu yaşasın.neyse ki tedavisi başlamış çok sevindim .dilerim hamiş habernin de alırım.son şansı para yok ve yaşı geçiyor.o yüzden kızlar önce size sonra ben gibi anne adaylarına versin rabbim.kendinize iyi bakın.a.s.
nevroskycim canım arkadaşım burada sizlerle olamk beni inanılmaz rahatlatıyor.hepimiz iyi niyetliyiz biliyorum burada tüm yazılanlar edilen dualar yürekten o güzel temennin için teşekkür ederim.sanırım bugün duygusal bir günümdeyim.sizlerle paylaşmak istedim.çünkü eşimle bile paylaşmak istemiyorum.her defasında halime şükretmemi ve olayı drmatize etmemi söyledi için boğazım düğüm düğüm oluyo.burada paylaşıyorum sizlerle herşeyimi sağolun varolun.:teselli::teselli:
kıslar merhaba..
bugun sabah kırmızılar geldı maalesef.:çok üzgünüm:
cok fena sancım var hem sag hem sol kasıkta sanırım ıkı yumurta oldugu ıcın ıkı tarafta agrıyor..
nevrocum yenı adet tarıhım 9 eylul..bu sefer adet gunumu gec verıyorum gecıkme payınıda ekledım..:roflol:
doktorum ızne cıkmadan kontrole gıdebılırım ınsallah..bu ay gonaphene nı 3 tane alıcam..ınsallah bu ay yumoslarım buyur..hihoyyyt
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar:1hug:a.s.
slm benim eşimin spermde hareket sorunu var. bende de polikistik over yani yumurtalıklarım biraz tembel... normal yolla çocuğumuz olmadı.( çok tedavi görmeme rağmen).doktor eşimin testine baktı gereken sayı en az 20 milyonmuş. eşimin ki 22 milyon çıktı. bize aşılamayı önerdi. acaba aşılamadaki başarı ne kadar? etrafınızda aşılama yaptırıp da hamile kalan bayanlar var mı? ne olur arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum. cevaplar karar vermemde etkili olacak...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?