canım bu cok guzel bır haber..buarada 23.38 saat ıtıbarıyle halen adet olmadım..hihoyyythihoyyythihoyyyt[/QUOTE]ben gonaphene kullandım ve adetlerimde hiç gecikme yaşamadım.
insallah canım..:Saruboceq:İnşallah 9 ay 10 gün adetin gelmez:1hug:kaydirigubbakcemile5
insallah canım..:Saruboceq:
ama cokta umutlanıp husrana da ugramak ıstemıyorum hayırlısı olsun hele bır pzaratesı olsunda ona gore test yaparım yenıden..
ınsallah canım..ınsallah hepımız bırden hamıs kalırızda lıstemız hamıs lıstesı halıne gelır..:Saruboceq:rosem inşallah sende hamişsindir sıra bize gelsin.:sm_cool::sm_cool:a.s.
günaydın kızlar ne bu yaw kimse yok galiba ikinci sayfaya düşmüş başlık
merhaba kıslar nasılsınız?
ben halen beklemedeyım..adet olmadım henuz.hihoyyytbugun 32.gunum..
her wc ye gıdısımde tedırgın oluyorum..kaydirigubbakcemile3
boyle belırsızce beklemekte cok kotuymus..gercı herseyın hayırlısı kıst felan cıkmasında adet olmaya razıyım..kaydirigubbakcemile2
merhaba kıslar nasılsınız?
ben halen beklemedeyım..adet olmadım henuz.hihoyyytbugun 32.gunum..
her wc ye gıdısımde tedırgın oluyorum..kaydirigubbakcemile3
boyle belırsızce beklemekte cok kotuymus..gercı herseyın hayırlısı kıst felan cıkmasında adet olmaya razıyım..kaydirigubbakcemile2
:1hug: inşallah gelmez kırmızılar maalesef benim geldi bu ay çok çalışmıştık umutluydum ama olmadı hayırlısı böyleymiş hayaller eylüle kaldı :a015:
slm kızlar nasılsınız.
rosem inş güzel haberler verirsin bize.4.hamişimiz çıkmış 5.sen olursun umarım.
benimde bugün regli günüm.gerçi umudum yok hiç ameliyattan 2 ay bile geçmedi ama bile bile herrseferinde niye bi umutla bekliyorum anlamıyorum kendimi:):)
NEVROSKY SİZE GÜZEL HABERLER VERMEK İSTERDİM AMA
MALESEFKİ ÇOK ÜZÜLEREKTEN ABLAMIN İLK TÜP BEBEK DENEMESİ NEGATİFLE SONUÇLANDI...senağlama senağlama
ÇOK ÜZGÜNÜM MORALİM ÇOK BOZUK ÇOK ÜMİTLİYDİK..HAYALLARİMİZ BAŞKA BAHARLARA KALDI ARTIK....
:a015: :a015: :a015: :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?