canlar merhaba nasılsınız
bugün üroloğa gittik eşime renkli ultrason falan çekildi 4, derece varikoselmiş ameliyat olucak
vee bende antibiyotiğe başladığım halde rahim filmini ertelemeye karar verdim zaten eşimin spermlerinin düzelmesi en az 3 ay sürermiş
bileniniz varmı
Eşime cuma günü çift taraflı varikosel teşhis koyuldu.1 saatlik basit bir ameliyat dedi dr, hastanede yatmasına gerek kalmayacakmış,sabah ameliyat olucak akşama doğru çıkıcaz inşallah.3 aydan sonra düzelme ve sonuç alma ihtimali daha yüksekmiş.Ameliyattan 2 ay sonra hamilelik oluşan birini duydum çok sevindim.İnşallah bizim de öyle olur.
bugün üroloğa gittik eşime renkli ultrason falan çekildi 4, derece varikoselmiş ameliyat olucak
vee bende antibiyotiğe başladığım halde rahim filmini ertelemeye karar verdim zaten eşimin spermlerinin düzelmesi en az 3 ay sürermiş
bileniniz varmı
slm kızlar..Misafirim vardı 2 gündür uğrayamadım.Hemen şöööyle bi hızlıca sayfaları okudum ve elfidenin müjdesini görünce çok heyecanlandım, mutlu oldum.Sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.Keşke dünkü kutlama partisine de katılabilseydim.Neyse artık ben de önümüzdeki bikaç gün içinde rosem ve haci78 in partisine katılıcam inşallah hihoyyyt
bileniniz varmı
nevrocum gunum gelmeden once yapmıstım ıdrar testı ama sımdı yapmaya cok korkuyorum..İyidir canım. Sen nasılsın. Kız bir idrar testi yapsaydın artık. 32. gün.. 4 gün geçmiş. 26 günde oluyordun bazen. O zaman da 34 oluyor. Heyecanlanıyorum ben :dance::dance:
canım eşimin aktarması yanlış baktım şimdi sol grade 4 varikosel diyo
bu damarların hacmiyle alakalıymış ilerlemişmi demek anlamadım ama
ultrasonu çeken dr muhakkak ameliyat ol demiş
duruma göre haftaya veya sonraki haftaya olcak
merhaba canım benim eşim üroloğa muayene oldu bi sorun çıkmadı ultrasona girmeden anlaşılmıyormu acaba bu ultrasonu parayla çektirsek ne kadar fiyatı bir bilgin varmı
NEVROSKY SİZE GÜZEL HABERLER VERMEK İSTERDİM AMA
MALESEFKİ ÇOK ÜZÜLEREKTEN ABLAMIN İLK TÜP BEBEK DENEMESİ NEGATİFLE SONUÇLANDI...senağlama senağlama
ÇOK ÜZGÜNÜM MORALİM ÇOK BOZUK ÇOK ÜMİTLİYDİK..HAYALLARİMİZ BAŞKA BAHARLARA KALDI ARTIK....
:a015: :a015: :a015: :a015:
Rosemcim ; 2 gün sonra inşallah alacağız güzel haberi senden. Çok umutluyum. Bence geç döllenme oldu ve o yüzden çıkmadı 28. günde. Çünkü yumoşlar geç büyümüştü. Geç çatladı ve geç döllendi. Allah utandırmaz inşallah.. hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım keske oyle olsaydı ama kahverengı leke geldı bıraz once sanırım devamı gelır canım ..rosemcim şimdi şöle bi sayfalara baktım hala gelmemiş kırmızılar walla ben senden umutluyum arkadaşım 5. :CüvCüv: ağır ve güçlü adımlarla geliyo diye hissediyorum umarım öyle olur.herhalde bayram erken gelir o zaman bize :teytey::dance::dance::dance::dance: hadi bakalım hayırlısı olsun:hooray:
canım keske oyle olsaydı ama kahverengı leke geldı bıraz once sanırım devamı gelır canım ..:a015:
canım maalesef bende cok umutlanmıstım cunku 3 aydır 26.gunde adet oluyordum..yapma canım ya ama ben senden çok umutluydum neyse hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?