- 30 Aralık 2007
- 1.277
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese iyi pazarlar kızlar
rosemcim adetinin gecikmesi bizi çok heveslendirmişti ama kısmet böyleymiş bunada şükür adet görebiliyosun bunun için ugraşan insanlar var her zaman halimize şükretmemiz lazım inşallah bu ay herşey istediğin gibi olur canım
herkese iyi pazarlar kızlar
rosemcim adetinin gecikmesi bizi çok heveslendirmişti ama kısmet böyleymiş bunada şükür adet görebiliyosun bunun için ugraşan insanlar var her zaman halimize şükretmemiz lazım inşallah bu ay herşey istediğin gibi olur canım
sızlerıde bosuna umutlandırdım..
bu ay demek kı yumoslar kucuk oldugu ıcın adet gecıkmesı oldu.
yumoslar yeterlı boya gelmedıgı ıcın belkıde gebelık olusmuyor olabılır.bakalım bu ay kac mm olucak ılacın dozu artıyor..
ama kıslar bu ılaclar benın mahvettı cok agrım var sankı kasıklarım delınıyor..senağlama
tabıkı adet oldugum ıcın sukredıyorum cunku bundan 4-5 ay oncesıne kadar adet duzensızlıgım vardı gercı ılacların etkısıyle adet oluyorum bırde o var..:mymeka:
ama suda varkı eger eylulde hamıs oldugumu ogrenırsem benım ıcın cok guzel bır dogum gunu hedıyesı olucak..dogum gunum eylulde cunku..hihoyyyt
insallah melegim dogum gunumde annesıne gelır..:1hug:
yaa kızlar gebelik bölümünde okudum neslihan1983 bebğini kaybetmişsenağlama allahım hamile kalsak bile kucagımıza alacagımız meçhul böyle kaybetme haberleri duyunca çok ürküyorum sanki bütün vucudum uyuştu allah ım kimseye böyle acı göstermesin yarabbim :1no2:
kızlar sizlerle paylaşmak istedim hamileliğimsağlıklı gidiyor şu an 8 haftalık oldu kalpatışını da duydum umudunuzu kaybetmeyin sakın .sizler için de dua ediyorum inanıyorumki sizlerinde haberlerine az kaldı canlarım.
sızlerıde bosuna umutlandırdım..
bu ay demek kı yumoslar kucuk oldugu ıcın adet gecıkmesı oldu.
yumoslar yeterlı boya gelmedıgı ıcın belkıde gebelık olusmuyor .bakalım bu ay kac mm olucak ılacın dozu artıyor..
ama kıslar bu ılaclar benı mahvettı cok agrım var sankı kasıklarım delınıyor..senağlama
tabıkı adet oldugum ıcın sukredıyorum cunku bundan 4-5 ay oncesıne kadar adet duzensızlıgım vardı gercı ılacların etkısıyle adet oluyorum bırde o var..:mymeka:
ama suda varkı eger eylulde hamıs oldugumu ogrenırsem benım ıcın cok guzel bır dogum gunu hedıyesı olucak..dogum gunum eylulde cunku..hihoyyyt
insallah melegim dogum gunumde annesıne gelır..:1hug:
mrb nevrosky yazımla ilgilendiğin için teşekkür ederim. tabi ki istediğin konu hakkında bilgi veririm.sonuç şöyle; miktar 3.7 ml, total 81.4 milyon, spermatozoa 22 milyon, ileri hızlı oranı %15, ileri yavaş oranı %25, yerinde oranı %15, hareketsiz %45 , normal morfoloji 6, anormal morfoloji 94 şeklinde bir sonuç var. ben gerekli olanları yazdım. umarım yeterlidir. şimdiden teşekkürler canım...
kızlar sizlerle paylaşmak istedim hamileliğimsağlıklı gidiyor şu an 8 haftalık oldu kalpatışını da duydum umudunuzu kaybetmeyin sakın .sizler için de dua ediyorum inanıyorumki sizlerinde haberlerine az kaldı canlarım.
canım nevrosky beni gayet iyi bilgilendirdin teşekkür ederim.a.s. umarım olur bebeğimiz çünkü 3 senedir evliyiz. 2.5 senedir de istiyoruz ama olmadı çok tedavi gördüm haplar kullandım inanılmaz kötü hayal kırıklıkları yaşadım. inanır mısın her ay hamile kalacağım ümidi beni çok yıprattı, onun için de aşılamaya karar kıldık. 1-2 ay içinde yaptıracaz umarım size müjde veririm. tekrar teşekkürler iyi olan herşey sizinle olsun:Saruboceq:
Rosemcim hiç moralimizi bozmuyoruz, inşallah eylüle diyoruz.Demek ki 1 ayımız daha varmış sabretmemiz gereken.Stres, üzüntü, evham, umutsuzluk yok artık bizim için.
Nevrosky bunları yasaklasak mı, ne yapsak? kötükedihüso
teşekkürler. tabiki umut listesine ekleyin beni en son temmuzun 10 unda oldum adet 15 inde bitti. umut listesi nasıl oluyo birdee açıklarsanız sevinirim kusura bakmayın yeni katıldım da kulübe:)
ha bide nevroskycim keçiboynuzu kürünü dediğin iyi oldu .duymuştuk eşimle ama nasıl olacağını bilimiyoduk anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler canım...