Lucrin (GnRH analogları) Bu grup ilaçlar, normalde beyinde salgılanan ve yumurtalıkları uyaran LH ve FSH hormonlarını kontrol altına almak için kullanılır. Bu şekilde hem yumurtalık ların uyarılması bizim denetimimize girer, hemde gelişen follikül lerin vaktinden önce çatlamaları önlenmiş olur. Tüp bebek için en önemli ilaçtır
Puregon, Gonal-F, Menogon Tüp bebek te yumurta sayısını artırmak ve gelişimi desteklemek amacıyla kullanılırlar. İlaç toz ve sulandırıcı içeren ampullerden oluşur, etken madde toz kısmındadır. Adetle başlanıp yumurtalar istenilen olgunluğa ulaşana kadar yaklaşık 10-14 gün süreyle, enjeksiyon şeklinde uygulanır.
myralon kullanmadım ben sanırım herhangi bir kist falan olmasın diye tedavi öncesi vermiş sana 15 gün sonramı başlıcak tedavin
kızlar bu arda dün 4, aşılamı oldum ve aşılama aşamasında rahi açılınca rahim başında polip kendini göstermiş ve dr onuda aldı 2 gündür agrılarım var.aşılamayıda oldum.dr bi tane varsa başkada vardır dedi netten okudum kısırlık olarak gelen kadınlarda yüzde 24 polip varmış poliplerdebebek olmasını engelliyormuş.kızlar eşimin sonuçları süper çıktı toplam 89 milyon yıkama öncesi bu hareketlilik yüzde 55 morfolojide yüzde 44 total molilite ve morfoloji 29 milyon 29 milyonu işe yarıyan çıkmış bu sefer domates çorbası işe yarıyor bence
canım yazını şimdi okuyobildim teşekkür ederim 15 gün sonraya randevu verdi muayene edicem dedi ona göre başlıcak tedaviye sanırım bende biraz heyecan ve panik hakim ne olacak diye belki bu ilaçlara o zaman başlıcam bilemiyorum tekrar tşk
elifcim cevabın için sagol canım.yumurtan kaç mm olunca çatlama ignesi verdi.birde aşılamadan sonra ilşki verdimi.
kızlar bu arda dün 4, aşılamı oldum ve aşılama aşamasında rahi açılınca rahim başında polip kendini göstermiş ve dr onuda aldı 2 gündür agrılarım var.aşılamayıda oldum.dr bi tane varsa başkada vardır dedi netten okudum kısırlık olarak gelen kadınlarda yüzde 24 polip varmış poliplerdebebek olmasını engelliyormuş.kızlar eşimin sonuçları süper çıktı toplam 89 milyon yıkama öncesi bu hareketlilik yüzde 55 morfolojide yüzde 44 total molilite ve morfoloji 29 milyon 29 milyonu işe yarıyan çıkmış bu sefer domates çorbası işe yarıyor bence
elfide canım cok tebrik ediyorum seni.
Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.
Listemiz uzuyor.kaydirigubbakcemile3
Bize de dua et canım.
Allahım su listede bende adımı görebilcekmiyim :çok üzgünüm:
selam arkadaşlar... uzun zamandır yazamadım yurtdışındaydım tatil yapayım dedim azıcık....
bu ay da olmadı kızlar ya regl oldum....yeni tahmini tarihim 28 ağustos canlarım....
Benimde hiç umudum yoktu koca listeden 3 kişi çıkmış erkek infertilitesi olunca zor oluyo herhalde diye düşünüyordumki 4 .ben oldum. Elimizden gelen tek şey bol bol dua etmek. İnanın hepiniz için dua ediyorum. Kendm içinde sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım inşallah. Hayırlı bir evlat yetiştiririm inşallah.
Kızlar az önce kan testi verdim.. Nasıl mutluyum bilemezsiniz. Değerim 235 çıktı. Bana destek olduğunuz için çok sağolun. Rabbime şükürler olsun. bu mutluluğuda yaşattı bana.
Kizlar eşi varikosel olup ameliyat olmadan önce hamile kalan var mi?
Artık bende bu konuya takılacağım galiba. 2,5 yıl önce bırakmıştık korunmayı. İlk Başta 1 yıla yakın doktora gitmedik sonrasında bende prolaktin sorunu çıktı. Prolaktin 199 du. Dostinexle 1 ayda normal değerlere düştü çok şükür adenomda yok. 4 kere yumurtlama tedavisi gördüm. Ama sonuç hep negatifti.
Cumartesi yani 26 temmuz 2008 11:00 de ilk aşılamam yapıldı. Sperm hazırlatma işlemini bi tüp bebek merkezinde yaptırdık. Semen analizinide yapıp verdiler. 2 yıldır hiç bilmediğimiz bişey çıktı ortaya eşimin normal morfolojisi %1. Daha önce verdiği sperm testinde morfolojiye bakmamışlardı. O yüzden herşey normal zannediyorduk.
Aşılamayı yapacak doktorumuz iyiki bu ay aşılama denemişiz normal yolla olması neredeyse imkansızmış dedi. Eğer aşılama tutmazsa sizi tüp bebek merkezlerine yönlendirebilir dedi. Bakalım hayırlısı. İçimden bir his bu ay aşılamayla hamile kalacağımı söylüyor. Hayırlısı artık.
Normal Morfolojiyi yükseltmek için ne tavsiye edersiniz?
Kizlar eşi varikosel olup ameliyat olmadan önce hamile kalan var mi?
yaaaaaa neden kimse cevap vermiyooo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?