Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaşlar,
Test için 5 günüm kaldı. Bu arada fena şekilde kasık ağrıları yaşadım bacaklarımda cok ağrıyo birde yorgunluk ve belde ağrılar devam etti bugün hafifledim. Ama yorgunlugum devam ediyor.Karnımda sertlik ve şişlik var. Herseyin hayırlısını diliyorum hem kendim hemde sizler için.
öztun tedavin hayırlı olsun rabbim sonunda hayırlısıyla bebeğine kavuştursun inşallah
teşekkür ederim canım.allah isteyen herkese nasip etsin.:CüvCüv:
Selam arkadaşlar,
Test için 5 günüm kaldı. Bu arada fena şekilde kasık ağrıları yaşadım bacaklarımda cok ağrıyo birde yorgunluk ve belde ağrılar devam etti bugün hafifledim. Ama yorgunlugum devam ediyor.Karnımda sertlik ve şişlik var. Herseyin hayırlısını diliyorum hem kendim hemde sizler için.
herkese hayırlı cumalar.
dün akşam test yaptım ve yine şişko tek çizgi belirdi ben bıktım o yalnız kalmaktan bıkmadı. tek tabanca takılıyor( bugünde çok sancım var adet olucam dün gece eşim uyuduktan sonra kalktım oturdum saatlerce ağladım( gece 3,30 falandı uyuduğumda. en zoruda için kan ağlarken gülümsemek. eşim üzülmesin kendini eksik hissetmesin diye gülücükler saçıyorum.bundan 2 ay önce olsa derdimki aman boşver aşılama yaptırırım. ama şimdi bunuda diyemiyorum. eşimin işleri bu sıralar pek iyi değil aşılamada hayal( nevrosky canım beni listeden çıkar canım ben anladım ki hangi liste olursa olsun ben giremeyeeğim o listeye..(((
Kızlar az önce kan testi verdim.. Nasıl mutluyum bilemezsiniz. Değerim 235 çıktı. Bana destek olduğunuz için çok sağolun. Rabbime şükürler olsun. bu mutluluğuda yaşattı bana.
maşaallah hamişinize hadı bakalım acaba sırada kim var :lepi:
Canım hoşgeldin.. Güzel hamişimiz , nasılsın?
Kim olsa kendimiz olmuş kadar sevineceğiz. Çıksın valla üçer beşer. Bugünüm bu haberle çok güzel geçti. Hergünüm bayram olabilir bu şekilde. Ne olur Allahım arkası da gelsin. Bizlere mucizelerini göstermeye devam et. Amin..
kıslar pekı bu gonaphene adet gecıkmesı yapıyormu?gecen ay 26.gunde adetım gelmıstı.umarım adet gecıkmesı yasamam.Çok üzgünüm çoook[/COLOR][/B]