relax canım bak bendede daha tık yok ama sağ kasığımda bi ağrı var senin ağrın var mı?
Arkadaşlar bu aralar benim tansiyonum düşüyor,gözüm kararıyor hafiften.Böyle şeyler yaşayanlar var mı??benneyaptımki
Dün de oldu bu gün de oldu az evvel..olduğum yerde koltuğa uzanmak zorunda kaldım:bbo:
Yani öyle çok yorgun ya da aç da değilim..Uykusuz da değilim...fisfisfis
nevrosky annen rahatsızmış çok geçmiş olsun şifa versin inşallah
vavelya inşallah canım sonuçlar umdugundanda güzel çıkar
öztun saglık olsun inşallah bir dahaki ay güzel haberler verirsin
Allah allah neden olabilir ki? Çok yorulduysan son günlerde ondan olmuştur belki. Aklıma hiçbirşey gelmedi. Bana olmuyor çünkü. Aman canım dikkat et kendini. Fazla yorma lütfen.. Ve şikayetlerin artarsa ihmal etmeden doktora görün.. Şeniz
canım zaten bu ay da olmadı diyemiyorum çünkü eşimle birbirimizi doğru dürüst göremedik bile:1no2: regl olduğumda hiç bir zaman üzülmedim.hala umudum var dememe sebep çünkü sengözlerimebaksanab kaderimizde varsa çocuğumuz olur ama allah nasib etmezse de evliliğimdeki huzur ve mutluluk inşallah her zaman artarak devam eder :1hug: :içelim: çok kafama takmıyorum ve ümitlenip beklemiyorum böylece hayalkırıklığı ve öfke yaşamıyoruz.bu konuda kendimizi kasmıyoruz. allah ne zaman nasib ederse o zaman sağlıklı bir evlat sahibi olmayı diliyoruz :Saruboceq:.biz elimizden geleni yapıyoruz tabi ayrı konu a.s sonunda zafer bizim olacak ve heray aramızdan yeni hamileler çıkacak. bunu düşünmek bile beni mutlu ediyor :lepi:
nevrosky geçmiş olsun canım umarım iiidir annen allah şifa versin.buarada heskes nasıl?
bütün gün sorun yaşadım siteye bağlanamadım,nevrosky geçmiş olsun canım , üslup inş. hamile olduğun için başın dönüyordur ve vaveyla umarım sonuçlar çok güzel çıkar hepinizi öpüyorum
bu arada yarın yine ben yolculuğa çıkıyorum 2 hafta kadar yokum geçen ay da böyle olmuştu meraktan çatlamıştım hamile olan var mı diye yine meraklanıcam ama döndüğümde umarım 5 er 10 ar hamileler çıkar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Yok canım ya.ne yorulcam..bu gün bütün gün evdeydim...ne doğru dürüst temizlik yaptım ne de yemek yaptım..kocişe pide söyledim gelmesine yakın...
:uhm::uhm::uhm: Bir yorum getiremiyorum canım. Ben de merak ettim. kafamçokkarıştı
Üstümde de bir tembellik bir üşengeçlik bir halsizlik var:bbo:
hayırdır canım ya hamile misin nesin?inşallah öyledir way be ne süper olur:sm_cool:
iyiym canım sağol aynen günde 100 defa kontrol ediyorum inş. gelmez ya :Saruboceq:Sağol tatlım.paranoyak oldum valla ikide bir wc ye gidip kontrol ediyorum kendimi..sen nasılsın?:1hug:
teşekkür ederim nevrosky ve ceren tek gidiyorum inş. çift dönerim. gerçi adet belirtileri tam gaz sürüyor ama umut dünyası
teşekkür ederim nevrosky ve ceren tek gidiyorum inş. çift dönerim. gerçi adet belirtileri tam gaz sürüyor ama umut dünyası
Kızlar eşimin sonucu malesef yine sıfr.senağlama
Ama olsun yinede kürlere devam.Bu uzun bir savas olacak belli Çok üzgünüm çoook
Bir de en altta nadşren lökosit nadiren yuvarlak hücre görüldü diyor :uhm:
iyi birsey mi kötümü birseymi anlamadım.Nette de anlasılır bir sey yazmıyor
Bilen varsa bana yardımcı olurmusunuz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?