ben senden bu ay umutluyum canım sıvılceler baslamadıgına gore bakalım belkıde hamıssındır..ınsallah..:Saruboceq:
canım benım doktorum hep dıyorkı bu ısler hıc bellı olmuyor dıyor..hıc canını sıkma pozıtıf dusun dıyor..pek ihtimal vermiyorum ben canım..olsa olsa belki bir kaç günlük gecikmem olur...:çok üzgünüm:
eşimin sperm sonucundan sonra çok hayal etmek istemiyorum fazlaca....
canım benım doktorum hep dıyorkı bu ısler hıc bellı olmuyor dıyor..hıc canını sıkma pozıtıf dusun dıyor..
hayırlısı olsun canım bakalım adet gunun bır gelsınde,umutsuzluga kapılma lutfen heran hersey olabılır..Allah ım yardım eder ınsallah hepımıze..amin..:Saruboceq:
Kaybettim güzelim çantayı beeee:çok üzgünüm:
düzeltme yapayım kazanmışım beee ..yaşasınnnnnn:teytey::hooray:
merhaba kıslar.nasılsınız?ben ıyı sayılırım.bugun 28.gunum henuz gelen gıden yok ama gelıyorum sınyallerı var.hafıf hafıf sancılar var.adet olursam bu ay pek uzulmuyecem gıbı cunku kendımı hazırladım herseye zaten yumoslarda bu ay buyumemıstı..:mymeka:
sıvılcelerde kendını gosterdı.:tomato:aman adet gecıkmesı yasamayayımda gerısı sorun degıl bır dahakı aya umutlanırım.sengözlerimebaksanab
kızlar progestan kullandınız mı hiç.aşılamadan sonraki gün mü yok aşılama yapıldıgı gün mü başlıyorsunuz ve günde kaç tane alıyorsunuz.
kızlar progestan kullandınız mı hiç.aşılamadan sonraki gün mü yok aşılama yapıldıgı gün mü başlıyorsunuz ve günde kaç tane alıyorsunuz.
Güle güle kullan canımmmmm. Şeniz Kaça aldın? :içelim:
Biraz abarttım canım..75 diyorduk ya..onu geçti..benneyaptımki
3 ay takside böldüm..100 ytl:çok üzgünüm:
99 ytl teklif eden olmuş..
bu ayki limitim bitti...
ya canlarım keşke hamiş olsam tedavi gözümde büyüyo zaten o zaman bütün ayakkabılarımın altına üstünü her yerine yazarım faydası olcaksa tabi bu arada benden hala tık yok belirti bile yok sadece sağ kasığım da bi sancı var ama regli ağrısı gibi değil:Saruboceq:
Kızlar eşim bugün spermiogram yaptırıyor.
Cok stresliyim.Sonucu saat 6 da alacakmıs.
Ne olur bize dua edin. :Saruboceq:
Sadece 1 taneye bile razıyım.Rabbim umut kapımızı kapatmasın.Hiçbirimizin :çok üzgünüm:
Nevroskycim annen rahatsızlanmış geçmiş olsun canım iyi demişsin gerçi Allah daha iyi etsin
Kızlar eşim bugün spermiogram yaptırıyor.
Cok stresliyim.Sonucu saat 6 da alacakmıs.
Ne olur bize dua edin. :Saruboceq:
Sadece 1 taneye bile razıyım.Rabbim umut kapımızı kapatmasın.Hiçbirimizin :çok üzgünüm:
nevrosky çok geçmiş olsun canım.İnşallah tekrarlamaz annenin rahatsızlığı.Böbrek zordur, sıkıntı veriyor gerçekten.
vavelya inşallah sonuç beklentinin de üstünde çıkar.Bebişin "çok sıkıldım beklemekten yavaş yavaş geliyorum, yola çıktım" msjını gönderir size test sonucu ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?