merhaba arkadaşlar nasılsınız
kimse yok sanırım kendinize iyi bakın benim hesaplarıma göre adetim yarın inşallah kırmızılar gelmez :Saruboceq: ben çktım yarın görüşmek üzere a.s.
kimse yok sanırım kendinize iyi bakın benim hesaplarıma göre adetim yarın inşallah kırmızılar gelmez :Saruboceq: ben çktım yarın görüşmek üzere a.s.
canım meseajını henuz gordum..cok gecmıs olsun tatlım.Merhaba canım benim Şeniz Çok iyiyim , sen nasılsın? Hazırlıklı olmak en güzeli. Olursa sürpriz olsun.. Herşeyin hayırlısı canım. :1hug: Dün MSN'den acilen çıkmam gerekti. Çok sonra döndüm ama sen yoktun. Daha doğrusu bilgisayarı hemen kapattım. Evden çıkıyordum. Annem rahatsızlanmıştı. Çok şükür şimdi iyi. Doktora gitmiş iltihap , enfeksiyon gibi birşeyler olmuş böbrek taşı ile ilgili. Dün aniden çıktım yani. Kusura bakma canım. Geldiğimde de sen yoktun. a.s.
canım meseajını henuz gordum..cok gecmıs olsun tatlım.
bırsey olmasa zaten cıkmazdın anladım bırsey oldugunu canım..
ınsallah bıran once annen eskı saglıgına kavusur..:Saruboceq:
Nevrosky cim annenin son durumu nasıl? dün msnde konuştuğumuzdan beri??
arkadaşlar bugün regl oldum. beklediğimden 2 gün önce oldum ama olsun.yine düzen bozulmadı :) nevrosky canım bilgine sunulur :)))
nevrosky annen rahatsızmış çok geçmiş olsun şifa versin inşallah
vavelya inşallah canım sonuçlar umdugundanda güzel çıkar
öztun saglık olsun inşallah bir dahaki ay güzel haberler verirsin
bütün gün sorun yaşadım siteye bağlanamadım,nevrosky geçmiş olsun canım , üslup inş. hamile olduğun için başın dönüyordur ve vaveyla umarım sonuçlar çok güzel çıkar hepinizi öpüyorum
bu arada yarın yine ben yolculuğa çıkıyorum 2 hafta kadar yokum geçen ay da böyle olmuştu meraktan çatlamıştım hamile olan var mı diye yine meraklanıcam ama döndüğümde umarım 5 er 10 ar hamileler çıkar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE
canım iiii yolculuklar sana iii eğlenceler:teytey:
Sağol tatlım.paranoyak oldum valla ikide bir wc ye gidip kontrol ediyorum kendimi..sen nasılsın?:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?