Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlarrrrrr

merhaba arkadaşlar ,eşimin durumuyla ilgili kaan hocaya mail atmıştım,cevap olarak tetradoks ve endol kullanmamızı önermiş,biz zaten endol trental ve l-arginin ilaçlarını kullanıyoruz,tetradoksu biliyor musunuz,bu ilaç antibiyotikmiş.

kızlar nasılsınız uzun zaman oldu gelmeyeli
yeter
giz
aşk meleği
sidelya
fadık tekrar hoşgeldin
yaban gülüm
ve diyer arkadaşlar nasılsınız
ben kasım adetimle birlikte tüp bebeye başlıyorum tekrar
merkezle gürüştüm memorial hastanesi
beni muayene etti bana pco teşisi kunda malesef
ama yinede şansımı tekrar denemek istiyorum
şu an glukoful deyi bir ilaç kullanıyorum
kasıma kadar kullanıcam
sonra tüp bebek
durum bu bende

bizede endol ve tetradox yazmış...
ben biraz araştırdımda tedavi öncesi genelde bu ilaçları veriyor...daha sonra başak ilaçlara geçiyor...
evet o antibiyotik...
benim anladığım kadarıyla tedaviye başlamadan enfeksiyon varsa öncelikle onu çözmek istiyor...
çünkü enfeksiyonda spermleri etkiliyor...
birde endol ilacının uyarılar bölümünde Enfeksiyon varlığında bu enfeksiyonu maskeleyerek ağır sepsislere yol açabilir. diye bir yazı var..
belkide bunun için de vermiş olabilir...
benimde çok bilgim yoktu ama araştırmaalrımda bunlar çıktı....

peki size endolu ne kadar kulanacağınız yazmış mı?
bize yazmadı...

hoşbulduk canım...
demek tip bebeğe başlıyorsun şimdiden hayırlı olsun canım rabbim yüzünüzü güldürsün...

hadi hayılı olsun canım,işallah rabbim gönlüne göre versin.pkodan korkma bendede var.

kızlar bişey soracam,bende idrar yolu enfeksiyonu var doktora gidecem ama bide mantardan şüpeleniyorum.akıntım yok fazla ama ilişkiden sonra canım acıyor,iç kısım kabarıyor,sanki minik kum taneleri gibi oluyor.travazol krem var ama iç kısımamı sürülüyor?

buleeys..canim meraba sizin sorununuz nedir ..cunki benim esimede kaan hoca endoldan sudafet vermisti iyi dr ama sadece ben meillesiyorum kaan hocayala yurt disinda oldugum icin gidemiyorum kolay kolay..hic tup bebek denemesi yaptinizmi..

fadik ..sendemi ayni sorundasin canim..

unuttum kizlar merabalarr..hepinize

yeeter baciimm nasilsin nehaber esin iyi deyilmi allah yuzune baksin tatlim benim..

giz..senden nehaber canim ..umarim barismisindir esinle tabbi hakkina hayirlisi neyse o olsun bebekiim..

Merhaba kizlar.Dun histereskopiyi cekildim cok sukur temiz cikti.
Tahlillerim tamamlandi .

Fadigim kisa protokol genelde yumurta rezervi az olanlar icin.
Yumurta rezervi iyi ise uzun protokol uygulaniyor.

bilgem iyi gozun aydin..histerskopi sonucun temiz cikmis..benden de istedi dr nasil uygulaniyo aci varmi aci..bir anlatsana biraz korkuyorumda ben..:26:

Canım benim ki tanı amaçlıydı o yüzden anestezi yapılmadı .. Rahim filminden kısa sürdü , biraz ağrıdı ama benim ağrı eşiğim çok düşük onran ..
Dr"un istediyse yaptır muhakkak..

merhaba toana,bizim sorunumuz retraktil testis yüzünden sperm ve hareket azlığı,yok tüp bebek yapmadık biz bu durumu öğreneli daha 1 ay oldu,ben de maille sordum çünkü ben de ankara da değilim,benim eşim şimdi buradaki doktorun verdiği endol,trental ve l-arginini içiyor,ama bizim faydası zaten olmayacak büyük ihtimalle,çünkü doğustan testisi sorunlu.

Uzun bir aradan sonra aranıza dondum bende kızlar.
Nasılsınız bakalım görusmeyelı? ben evdeyım, calısmıyorum. Esım gemıden yenı geldı. acıkogretım 2. sınıfa gectım. zaman su gıbı gecıyor ıste.
Bu arada sızlere haber vermek ıstedım. bizde tup bebek tedavısıne basladık işte. Cuma akşam 7 de iğnelerıme başlıyorum Allah'ın izniyle inşallah.
Benim butun tahlıllerım temız cıktı.Eşiminde ameliyatı işe yaramıs tabı. 16 mılyon sperm sayısı ve morfolojı %1 ıken şimdi sayı 42 mılyon ve morfolojı %6 olmus cok sukur. Mikro cerrahı ıle varıkosel amelıyatından sonra dr bıze proxeed plus dıye bır ılac vermıstı. gunde 2 kere ıcırıyordum esıme. 1 ayda 2 kutu gıdıyordu ve 120 mılyondu ılacın 1 kutusu. sadece 2 ay kullanmamıza ragmen amelıyatın basarısıyla beraber bayagı sevındırdı bbızı. SSK olmadıgı ıcın devlette yaptıramıyorum. hemen yuruyor ıslerımn cok sukur.Ama cok heyecanlıyım. ıgnelerıme bakıp bakıp gelıyorum. sankı bebegımmıs gıbı
Dualarınızı eksık etmeyın dıye yazıyorum sızlere. cevremde kımse bılmıyor cunku. Beni en iyi anlayanlar sızlersınız. Sızlerın Evlatlarını da bagıslasın soze rabım. Sansları bol, bahtları acık olur ıns. Rabbım tummm evlat hasretıyle yananlara evlat sevgısı tattırsın ıns. Hamıle arkadaslarımıda bır avazda kurtarıp, evlatlarını kucaklarına almayı nasıp ettırır ınsallah.
bundan sonra her akşam ugramaya calısacagım. sızlerı cok ozledım.

herkese hayırlı geceler canlar

hoşgeldin nesrincim
canım maşallah değerler güzel artmış...
tedavin hayırlı olsun inş herşey yolunda gider rabbim yüzünüzü güldürsün...

Merhaba kizlar.Dun histereskopiyi cekildim cok sukur temiz cikti.
Tahlillerim tamamlandi .

Fadigim kisa protokol genelde yumurta rezervi az olanlar icin.
Yumurta rezervi iyi ise uzun protokol uygulaniyor.
demek yumurta rezerviyle alakalı....
şimdi anladım canım sağol

geçmiş olsun canım nedir bu kadınların çektiği...
canım çok ilgim yok ama içeri sürürmez galiba...
gerçi sen soruyu soralı baya olmuş...
inş geçmiştir....

.

Valla eşimin gittiği doktor 3 ay kullan demişti endol,trental ve l-arginine için ama Kaan hocaya sordum o da endol ve tetradoksu birer kutu kullanın sonra Ankara ya gelin ileri tedavi için dedi.
bizede gelin demiş ama hem uzak hemde çok masraf...
zor yani...
ama ankarada olsak giderdim galiba...

evet canım...

mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.
biz henüz tedaviye başlamadık. ama en azından başlamaya karar verdik çokşükür.
hiçbişey yapmadan beklemek tedaviye koşturmaktan daha acı geliyor insana inanın bana.
şimdiye kadar eşim bu konuda konuşmaya yanaşmıyordu ben de üzmemek için susuyordum.
ben sonunda dayanamadım ve eşimi ikna etmeyi başardım. inşaallah vazgeçmez.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

mrba canım inşallah herşey gönlünce olur..ama bu değerler çok iyi olmuş maşallah doğal yolla hamile kalamaz mıydın?

kızlar mrhb nasılsınız toana canım iyyim sen nasıslın
nesrinsavaş seni gördüğüme çok sevindim canımmm rabbim gönünden geçeni nasip etsin
fadik sen geldiğinden bu yana topiğimiz hareketlendiii
bilgemmm dualrımda her zaman sende varsın bu çabayın karşılığıda bebğin göbüşüne konsun inşş
blueeyes37 beyaz melek hoş geldiniz nasıslınız
masal sen nasıslın
yabanımmm kuzum nasıl gidiyorr

kızlar ben bira süredir sık giremiyorum topiğe (topiklere )eşimin kontrolleri vardı bunun yanı sıra kız kardeşim tüp bebek yaptırdı 31 yumurta toplandı 18 işlem gördü 10 tane dölendi 1 tanesi transfer edildi 4 tanesi donduruldu buraya kadar her şey güzeldi transferin 3. günü şişkinlik sebebiyle merkezi aradık ve gelin dediler gittik kardeşim ohss olmuş has yatırdılar 3 gün hasyattık dün eve geldik hala sıkıntıları var ama daha iyi pzrts test günü inşş hayırlısyla bebiş annesindedir
bu sürede evime zaman ayırmamaıştım bende bu gün temizlik yaptım halılarımı serdim perdeleri değiştiridim yoruldum ama değdi

Son düzenleme:
hayırlı cumlarrr arkadaşlar tüm duamrımız kabul olsun inşş

Selam kızlar bende fena halde gribim ..
Tedavi öncesi olduğum iyi oldu , bağışıklık kazandım hastalığa ..
İşten izin aldım geldim birazdan yatacağım ..
Kendinize iyi bakın kızlar ..

Yeter'im kardeşinin soncuunu merak ederim yaz mutlaka..
İnşallah pozitif sonuç alır , sağlıcakla kucaklar yavrusunu..

Nesrin tekrar hoşgeldin , yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olsun , Bebeğin gelsin hayırlısıyla inşallah..
Bende 2 . tüp bebek tedavisindeyim şuan . 1 hafta -10 gün içinde iğnelere başlayacağım ..
Rabbim yardımcımız olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…