Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar bende fena halde gribim ..
Tedavi öncesi olduğum iyi oldu , bağışıklık kazandım hastalığa ..
İşten izin aldım geldim birazdan yatacağım ..
Kendinize iyi bakın kızlar ..

Yeter'im kardeşinin soncuunu merak ederim yaz mutlaka..
İnşallah pozitif sonuç alır , sağlıcakla kucaklar yavrusunu..

Nesrin tekrar hoşgeldin , yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olsun , Bebeğin gelsin hayırlısıyla inşallah..
Bende 2 . tüp bebek tedavisindeyim şuan . 1 hafta -10 gün içinde iğnelere başlayacağım ..
Rabbim yardımcımız olsun ..

inşş canım inşşş kardeşimde sende pozitif görürsün

hayırlı cumalar canlar...

Selam kızlar bende fena halde gribim ..
Tedavi öncesi olduğum iyi oldu , bağışıklık kazandım hastalığa ..
İşten izin aldım geldim birazdan yatacağım ..
Kendinize iyi bakın kızlar ..

Yeter'im kardeşinin soncuunu merak ederim yaz mutlaka..
İnşallah pozitif sonuç alır , sağlıcakla kucaklar yavrusunu..

Nesrin tekrar hoşgeldin , yeni tedaviniz hayırlı uğurlu olsun , Bebeğin gelsin hayırlısıyla inşallah..
Bende 2 . tüp bebek tedavisindeyim şuan . 1 hafta -10 gün içinde iğnelere başlayacağım ..
Rabbim yardımcımız olsun ..
geçmiş olsun canım...bol bol dinlen kendine iyi bak:KK16:

:KK3: mrb arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.
biz henüz tedaviye başlamadık. ama en azından başlamaya karar verdik çokşükür.
hiçbişey yapmadan beklemek tedaviye koşturmaktan daha acı geliyor insana inanın bana.
şimdiye kadar eşim bu konuda konuşmaya yanaşmıyordu ben de üzmemek için susuyordum.
ben sonunda dayanamadım ve eşimi ikna etmeyi başardım. inşaallah vazgeçmez.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
hoşgeldin arkadaşım....
kararınız için sevindim inş herşey güzel olur...

kızlar mrhb nasılsınız toana canım iyyim sen nasıslın
nesrinsavaş seni gördüğüme çok sevindim canımmm rabbim gönünden geçeni nasip etsin
fadik sen geldiğinden bu yana topiğimiz hareketlendiii
bilgemmm dualrımda her zaman sende varsın bu çabayın karşılığıda bebğin göbüşüne konsun inşş
blueeyes37 beyaz melek hoş geldiniz nasıslınız
masal sen nasıslın
yabanımmm kuzum nasıl gidiyorr

kızlar ben bira süredir sık giremiyorum topiğe (topiklere )eşimin kontrolleri vardı bunun yanı sıra kız kardeşim tüp bebek yaptırdı 31 yumurta toplandı 18 işlem gördü 10 tane dölendi 1 tanesi transfer edildi 4 tanesi donduruldu buraya kadar her şey güzeldi transferin 3. günü şişkinlik sebebiyle merkezi aradık ve gelin dediler gittik kardeşim ohss olmuş has yatırdılar 3 gün hasyattık dün eve geldik hala sıkıntıları var ama daha iyi pzrts test günü inşş hayırlısyla bebiş annesindedir
bu sürede evime zaman ayırmamaıştım bende bu gün temizlik yaptım halılarımı serdim perdeleri değiştiridim yoruldum ama değdi
canım aynı şeyleri sende yaşadığından kardeşin için bir başka heyecanlısındır...
insannın kardeşi tabiki ne olursa olsun hep yanında olur ama yaşamayan insan kardeşte olsa iyi anlayamaz...
rabbim kardeşinin yardımcısı olsun...
inş bebişi onunladır...

hayırlı cumalar canlar...

geçmiş olsun canım...bol bol dinlen kendine iyi bak:KK16:

hoşgeldin arkadaşım....
kararınız için sevindim inş herşey güzel olur...

canım aynı şeyleri sende yaşadığından kardeşin için bir başka heyecanlısındır...
insannın kardeşi tabiki ne olursa olsun hep yanında olur ama yaşamayan insan kardeşte olsa iyi anlayamaz...
rabbim kardeşinin yardımcısı olsun...
inş bebişi onunladır...

inşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşş

merhabalaaarrr kızlar çok şükür iyileştimde tekrar girebildim foruma.özledim herkesi.kaç gündür çok hastaydım ishal ve kusma mahvetti beni.ve tabiki sadece 14.güne kadar çalışabildik.tam 16.günde hastalandım.çok moralim bozuldu.bişey sorucam arkadaşlar belki bana kafayı bozmuş diyeceksiniz ama ne yapayım ümitlenmedende duramıyorum benim kokuya karşı hassasiyetim var ve midem bulanıyor kusmuyorum ama bulanıyor ve hiç birşey yemek istemiyorum en sevdiğim şeyleri bile.bu kadar erken belirti olmaz değilmi sanırım hastalıktan ve ben öbür türlü olduğunu düşünmek hoşuma gidiyor.oofff yaa kesin kafayı yedim :)

merhabalaaarrr kızlar çok şükür iyileştimde tekrar girebildim foruma.özledim herkesi.kaç gündür çok hastaydım ishal ve kusma mahvetti beni.ve tabiki sadece 14.güne kadar çalışabildik.tam 16.günde hastalandım.çok moralim bozuldu.bişey sorucam arkadaşlar belki bana kafayı bozmuş diyeceksiniz ama ne yapayım ümitlenmedende duramıyorum benim kokuya karşı hassasiyetim var ve midem bulanıyor kusmuyorum ama bulanıyor ve hiç birşey yemek istemiyorum en sevdiğim şeyleri bile.bu kadar erken belirti olmaz değilmi sanırım hastalıktan ve ben öbür türlü olduğunu düşünmek hoşuma gidiyor.oofff yaa kesin kafayı yedim :)

geçmiş olsun canımmm

geçmiş olsun canımmm

çok sağol canım benim.sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundamı?ben bugün daha iyiydim biraz temizlik yaptım ve misafirim vardı günüm yoğun geçti.ancak geçebildim bilgisayarın başına.neyseki kendimi daha iyi hissediyorumda işimi gücümü halledebildim.hasta olmak ne kötü Rabbim kimseyi hasta etmesinve bizi bebişlerimize kavuştursun hayırlısıyla:)

çok sağol canım benim.sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundamı?ben bugün daha iyiydim biraz temizlik yaptım ve misafirim vardı günüm yoğun geçti.ancak geçebildim bilgisayarın başına.neyseki kendimi daha iyi hissediyorumda işimi gücümü halledebildim.hasta olmak ne kötü Rabbim kimseyi hasta etmesinve bizi bebişlerimize kavuştursun hayırlısıyla:)

rabbime şüküler olsunnn iyiyiz
canım yaaa evet has olmak kötü bir durum ben bir grip oldummu bir ayda atlatamıyorumm sanada tekrar geçmiş olsun

Uzun bir aradan sonra aranıza dondum bende kızlar.
Nasılsınız bakalım görusmeyelı? ben evdeyım, calısmıyorum. Esım gemıden yenı geldı. acıkogretım 2. sınıfa gectım. zaman su gıbı gecıyor ıste.
Bu arada sızlere haber vermek ıstedım. bizde tup bebek tedavısıne basladık işte. Cuma akşam 7 de iğnelerıme başlıyorum Allah'ın izniyle inşallah.
Benim butun tahlıllerım temız cıktı.Eşiminde ameliyatı işe yaramıs tabı. 16 mılyon sperm sayısı ve morfolojı %1 ıken şimdi sayı 42 mılyon ve morfolojı %6 olmus cok sukur. Mikro cerrahı ıle varıkosel amelıyatından sonra dr bıze proxeed plus dıye bır ılac vermıstı. gunde 2 kere ıcırıyordum esıme. 1 ayda 2 kutu gıdıyordu ve 120 mılyondu ılacın 1 kutusu. sadece 2 ay kullanmamıza ragmen amelıyatın basarısıyla beraber bayagı sevındırdı bbızı. SSK olmadıgı ıcın devlette yaptıramıyorum. hemen yuruyor ıslerımn cok sukur.Ama cok heyecanlıyım. ıgnelerıme bakıp bakıp gelıyorum. sankı bebegımmıs gıbı :KK43:
Dualarınızı eksık etmeyın dıye yazıyorum sızlere. cevremde kımse bılmıyor cunku. Beni en iyi anlayanlar sızlersınız. Sızlerın Evlatlarını da bagıslasın soze rabım. Sansları bol, bahtları acık olur ıns. Rabbım tummm evlat hasretıyle yananlara evlat sevgısı tattırsın ıns. Hamıle arkadaslarımıda bır avazda kurtarıp, evlatlarını kucaklarına almayı nasıp ettırır ınsallah.
bundan sonra her akşam ugramaya calısacagım. sızlerı cok ozledım.
hoşgeldin canım.hayırlı olsun tedavin işallah,rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
herkese hayırlı geceler canlar

hoşgeldin nesrincim:KK16:
canım maşallah değerler güzel artmış...
tedavin hayırlı olsun inş herşey yolunda gider rabbim yüzünüzü güldürsün...

demek yumurta rezerviyle alakalı....
şimdi anladım canım sağol:KK16:

geçmiş olsun canım nedir bu kadınların çektiği...
canım çok ilgim yok ama içeri sürürmez galiba...
gerçi sen soruyu soralı baya olmuş...
inş geçmiştir....

bizede gelin demiş ama hem uzak hemde çok masraf...
zor yani...
ama ankarada olsak giderdim galiba...

evet canım...

saol canım sanırım mantar değil.şimdilik bi şikayet yok.facede biri vardı ekledim ama fadime diye senmisin o,cevap gelmedide.

kızlar ben biraz kız kardeşime gitmiştim nasıl diye bir bakayım dedim (bıdıkın annesinnin yanıda kalıyordu bu süreçte )eh toparlanmış (şaşırtıcı ama çok iyi ben bile daha üzğünüm ondan ) ama çok ilginç bir şey oldu (ilk kez duyuyorum )kız kardeşim has aradı durumunu haber vermek için onlarda kardeşime SİZİN DONDURULMUŞLARINIZ VAR ANCAK BU DONDURULMUŞLARI ŞİMDİ KULANIRSANIZ (bu kardeşimin ilk denemesi hem devletten hemde genel olarak ilk denemesiydi)İKİNCİ HAKINIZ DEVLETTEN ÖLÜYOR DEMİŞLER şaşkınlıklar içindeyim

kızlar ben biraz kız kardeşime gitmiştim nasıl diye bir bakayım dedim (bıdıkın annesinnin yanıda kalıyordu bu süreçte )eh toparlanmış (şaşırtıcı ama çok iyi ben bile daha üzğünüm ondan ) ama çok ilginç bir şey oldu (ilk kez duyuyorum )kız kardeşim has aradı durumunu haber vermek için onlarda kardeşime SİZİN DONDURULMUŞLARINIZ VAR ANCAK BU DONDURULMUŞLARI ŞİMDİ KULANIRSANIZ (bu kardeşimin ilk denemesi hem devletten hemde genel olarak ilk denemesiydi)İKİNCİ HAKINIZ DEVLETTEN ÖLÜYOR DEMİŞLER şaşkınlıklar içindeyim

evet canım aynı şeyi bizde yaşadık..bizimki özel sigortaydı...2.denemeyi dondurulmuşla yaptık sigorta karşıladı fakat bize demediler bu son hakkınız.3.deneme için rapor çıkarmaya gittiğimizde hakkınız bitti dediler şok olduk madem öyleydi söyleselerdi değil mi...yine kardeşini uyarmışlar Allahtan...ne yapalım hakkımızda hayırlısı...

evet canım aynı şeyi bizde yaşadık..bizimki özel sigortaydı...2.denemeyi dondurulmuşla yaptık sigorta karşıladı fakat bize demediler bu son hakkınız.3.deneme için rapor çıkarmaya gittiğimizde hakkınız bitti dediler şok olduk madem öyleydi söyleselerdi değil mi...yine kardeşini uyarmışlar Allahtan...ne yapalım hakkımızda hayırlısı...

canım çok saçma yaaa ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh bu yasayı çıkartanlar varya diyecek söz bulamıyorum

hoşgeldin canım.hayırlı olsun tedavin işallah,rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

saol canım sanırım mantar değil.şimdilik bi şikayet yok.facede biri vardı ekledim ama fadime diye senmisin o,cevap gelmedide.

yok canım o ben değilim...

geçmiş olsun arkadaşım...
evet bu kadar erken belirti olmaz...
ama eğer olacağı varsa tabi o kadar çalışmaylada olur...
rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün...

canım bede kardeşinin sonucunu merak etmiştim...
demek sonuç negetif...
üzüldüm ya...
allah yardımcıları olsun...

demekki dondurulmuşlarıda 2. tüp bebekten sayıyorlar...
gerçekten saçma ama iyiki zamanın da uyarmışlar...

yok canım o ben değilim...

geçmiş olsun arkadaşım...
evet bu kadar erken belirti olmaz...
ama eğer olacağı varsa tabi o kadar çalışmaylada olur...
rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün...

canım bede kardeşinin sonucunu merak etmiştim...
demek sonuç negetif...
üzüldüm ya...
allah yardımcıları olsun...

demekki dondurulmuşlarıda 2. tüp bebekten sayıyorlar...
gerçekten saçma ama iyiki zamanın da uyarmışlar...

sağol kuzummm
valla fadikim bende bilmiyordummm hatta bilgemmm e sordum o tedvide diyee oda dondurlmuş tedviden sayılmaz dedii (mantıklı olanda bu zaten )ama has çok kesin konuştu yasamı değişti yine anlamadımmmm bizim bir dernek var orayada yazdımmm bakalım onlar haber verirler

kızlar iyi akşamlar çok bunaldım içimi ailemede dökemiyorum dava açıldı kagıtlar geldi
bugün eşim aradı asla boşanmam bana bir hak daha ver düzelecegim diyor ne yeminler ediyor elini ayagını öpeyim diyor
yarın çık gel aileni al dedim tabi barışmak için degil aileside bilsin

ama ben bir şans dahavermek istiyorum yaa dilim söylesede seviyorum allah kahretsin
ne istersen o olacak diyor evi taşıyalım diyor işleri yoluna koymuş biraz birşans daha
ama gelgörki ablam annem erkek kardeşim istemiyor

bana akıl verin ne yapayım ben gidiyimmi kalayımmı siz olsanız ne yapardınız
sorunumuzu biliyorsunuz içki ve hakaretgeç gelişi
hepsine yemin veriyor

kızlar iyi akşamlar çok bunaldım içimi ailemede dökemiyorum dava açıldı kagıtlar geldi
bugün eşim aradı asla boşanmam bana bir hak daha ver düzelecegim diyor ne yeminler ediyor elini ayagını öpeyim diyor
yarın çık gel aileni al dedim tabi barışmak için degil aileside bilsin

ama ben bir şans dahavermek istiyorum yaa dilim söylesede seviyorum allah kahretsin
ne istersen o olacak diyor evi taşıyalım diyor işleri yoluna koymuş biraz birşans daha
ama gelgörki ablam annem erkek kardeşim istemiyor

bana akıl verin ne yapayım ben gidiyimmi kalayımmı siz olsanız ne yapardınız
sorunumuzu biliyorsunuz içki ve hakaretgeç gelişi
hepsine yemin veriyor

gizim aslında bi şans ver,yıkma yuvanı.ama yinede sen bilirsin duruma bak biz sadece uzaktan bakıyoruz.

X