kızlar iyi akşamlar çok bunaldım içimi ailemede dökemiyorum dava açıldı kagıtlar geldi
bugün eşim aradı asla boşanmam bana bir hak daha ver düzelecegim diyor ne yeminler ediyor elini ayagını öpeyim diyor
yarın çık gel aileni al dedim tabi barışmak için degil aileside bilsin
ama ben bir şans dahavermek istiyorum yaa dilim söylesede seviyorum allah kahretsin
ne istersen o olacak diyor evi taşıyalım diyor işleri yoluna koymuş biraz birşans daha
ama gelgörki ablam annem erkek kardeşim istemiyor
bana akıl verin ne yapayım ben gidiyimmi kalayımmı siz olsanız ne yapardınız
sorunumuzu biliyorsunuz içki ve hakaretgeç gelişi
hepsine yemin veriyor
saolun kızlar bakalım yarın neler olcak tabi ailelerin tutumları önemli egerki birbirlerini kıracak laf söylemezlerse ben ortama göre kararımı verecegim
zaten onun için gelin dedim kalbim git diyor mantıgım hayır diyor
inanıyorum bu ceza ona yeter babam seslenmez sinirlidir ama yumuşak kalplidir
annemi de ikna ederim zaten anladı gibi birşey 19 gündür yüzüm gülmüyordu bugün onunla konuşup gel dedim ya harketlerim nasıl degişti
tek sorun erkek kardeşim onu ikne etmekde bilgem in dedigi gibi eşim hepsiyle konuşacagım ortam yumuşak olursa siz gidin eşim kalsın diyecegim
kardeşimle ailemle konuşturacagım bakalım yarın ola hayrola hakkımdahayırlısı ne ise yaradann onu verecektir inanıyoorum
kızlar nasılsınız...gizim yazını ancak okudum kararın ne olursa olsun arkandayız şeker ama inş hakkında ne hayırlıysa o olsun canım...kızlar bu arada hakkaride 24 askerimiz şehit olmuş söylenecek söz yok biliyorum ama buna bir dur densin artık daha kaç tane askerimiz ölecek yaaaa
Merhaba kızlar , bende şehit haberini yeni öğrendim ..
Allah ailelerine sabır , bunu yapan canavarlarında belasını versin .
Akşam akşam bela okuttular bana ..
Kızlar ben hastanedeydim bgün , dr iğnelerimi yazdı ..
Cuma günü Lucrine başlıyorum ..
Rabbim yardımcım olsun , benim ve hepimizin ..
HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN
slm.kızlar.evimdeyim.artık.çarşamba.akşamı.döndüm.babası.abisi.yengesi.geldi.konuştu.bende.eşim.gelsin.yoksa.olmaz.dedim.geldi.büyükler.önünde.sözler.verildi.asla.eskiler.konuşulmıyacak.dedim.işten.gelmiş.gibi.kapıyı.açıp.girecegiz.aynen.oldu.
tabi.eşim.aaçmaya.çalışıyor.ama.hemen.susturuyorum
işe.geldim.bugün.bbilmiyorum.yanlışmı.yaptım.amabir.şans.deyince.dayanamadım.hakkımızda.hayırlısı.olsun
bilgem.hayırlı.olsun.ignelerin.canım.çatlatma.ignesi.var.elimde.demiştim.pregnyl.istersen.haber.ver.dolapta.buztorbasıyla.duruyor.birde.proges.igne.var.unutma.lazım.olursa.hemen.vereyim.canım.birtanede.jel.var.
slm.kızlar.evimdeyim.artık.çarşamba.akşamı.döndüm.babası.abisi.yengesi.geldi.konuştu.bende.eşim.gelsin.yoksa.olmaz.dedim.geldi.büyükler.önünde.sözler.verildi.asla.eskiler.konuşulmıyacak.dedim.işten.gelmiş.gibi.kapıyı.açıp.girecegiz.aynen.oldu.
işe.geldim.bugün.bbilmiyorum.yanlışmı.yaptım.amabir.şans.deyince.dayanamadım.hakkımızda.hayırlısı.olsun
bilgem.hayırlı.olsun.ignelerin.canım.çatlatma.ignesi.var.elimde.demiştim.pregnyl.istersen.haber.ver.dolapta.buztorbasıyla.duruyor.birde.proges.igne.var.unutma.lazım.olursa.hemen.vereyim.canım.birtanede.jel.var.