Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hayrılı uğurlu olsun inşşşş önce göbüşünü sonra kucağını doldursunn

iyi akşamlar kızlar ben annemdeyim dava açılıyor yarı bitti dualarınızı eksik etmeyin
allahım dayanma gücü versin çok zormuş çok

iyi akşamlar kızlar ben annemdeyim dava açılıyor yarı bitti dualarınızı eksik etmeyin

giz canım rabbim kolaylık versin her ne karar alırsan al ama özletme kendini ne olur

merhaba kızlar yetercim beni, çağırmış bende koşa koşa geldim... aslında sürekli okuyorum yazdıklaınızı ama bişey yazamıyorum
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler hepsi..fadikcim senide burda görmek güzel canım iyisindir umarım
bilgemc,im tedavi,ye başlamış inşallah busfer bebişi onunla olur sağlıkla alır kuacağına yavrusunu
gizcim inşallah senin için hakkında hayırlsı ne ise o olur canım.şok olmuştum söylediğinde ama inşallah bi çıkış yolu verir rabbim belki tedaviye gerek kalmadan olur bişiler inşallahhh.

buaarada bende her bişeyler aynı değişen hiç bişey yok...işyerimin taşınma telaşı var buara fena halde bu konuya yoğunlaştım ben gitmek istemiyorum,gitmek demek benim iç,in hayatı ertelemek demek gitmek demek evimi başka bir semte taşımak demek kısacası kafam çok karışık kızla hayrılsı olsun hakkımızda

inşaşllajh rabbim bizim gibi bebk hasretiyle yanan kullarına tez zamanda sağlıklı bebişler gönderir amiiinnnnnnn
hepinizi seviyorum hoşçakalınn:79::79::79::79::79::79::79:

herkese hayırlı cumalar
canım iyiyim sağol Allah kolaylık versin umarım emeklerinin karşılığını alırsın hakkınızda hayırlısı olsun:)

canım sanada kolay gelsin güzel dileklerin cuma günü yüzüsuyu hürmetine kabul olur inşaallah AMİİİNNN

bakalım yeterim tekrar buraya işte bende bebek için tedaviye başlıyorum yazabilecekmiyim acaba
çok duaya ihtiyacım var

sen her zaman aklımda ve duarımdasın (bütün kızlar dualrımda )telefonu bıraktım dediğin çin arayamadım sesini duymak istedim ama ama allah büyük sen tedaviye başladım yazmak isterken hamileyim yazarsın belkide

çağırmazmıyım hiç:92::92: özletiyorsunuz kendiniziiiiiii illaki bağırtıyorsunuz yeteeeeerrrr bacınızı :84::84::84::84::84::84:şaka tabiki bunlar kuzum kolay gelsinnnnnn hayırlısı olsun bu kadar açamayın arayıııı ama

blueeyes37
saranhaeyo
kızlar nasılsınız
kızlar yarın bıdıkın doğum günü onun için hep yanlarındaydım bu günnn

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım...
allah yardımcınız olsun

kolay gelsin arkadaşlar yenı baslıgınız hayırlı olsun bende aranıza yeni katıldım bu ilk msjm...
hoşgeldin

seni görmekte çok güzel canım
iş yeri hakkında hayırlısı olsun...

arkadaşlar bugün eşim çapaya gitti...
daha öncede dediğim gibi bizim orda yaklaşık 2 yıllık dosyamız var...
geçen sefer gittiğinde eşime artık senin için bir tedaviye gerek görmüyoruz çünkü değerlerinizde pek düzelme yok demişlerdi..
ve hocaya danışacaklardı hocaya danışmışlar ve aşılama kararı çıkmış...
açıkcası hiç hemde hiç beklemediğim bir karardı
benim bildiğim aşılama için 10 milyon sperm lazım bizim 4 bin di üstelik 1 sene 3 aydırda hiç test yaptırmadık...
değerler dahada düşmüş olabilir...
nasıl bu kararı aldılar anlamadım...
doğrusu şoka uğradım...
galiba daha önce hamilelik yaşadığım için direk tüp bebek demediler...
bir de eşimin son testinde sayı azdı ama maşallah hareket düzelmişti...
demek hareketi yeterli gördüler....

açıkcası hala şoktayım ben direk tüp bebek raporu alabilirim sanıyordum...
şuan tüp bebek yaptırmayı acil düşünmüyorum ama gerektiğinde herşeyim hazır başyabilirim sanıyordum...
ama karara göre aşılama yapmadan olmayacak...
hem bir de rapor için 2 aşılama gerek

şimdilik bir karar vermedim ne yapayım bilmiyorum...

Son düzenleme:

fadikim devlet has (ünvrst)bu konuda çok titiz davranıyorlar özle gittiğinde eski tarihli (tarihi ne olursa olsun )5 milyonun altında 3 spermiyoğram örneği götürdüğünde direk rapor verirken devlet bunu yapmıyorrr ...... BÖYLE BİR KARAR ÇIKMIŞ yapacak bir şey yokkk ama eğerki aşılma ile bir gebelik elde edilirse (sende biliyorsundur)tüp bebekteki riskleri taşımıyor doğal sayılıyorrrr kendini üzme gelsinde aşılama ile gelsinnnn canımmmm

Günaydın kızlar ..
Fadik canım bence aşılama yaptır bunun sana hiçbir sıkıntısı olmaz..
Sayı düşük ama hareket çok güzel , birde daha önce doğal gebeliğin olduğu için aşılamayı uygun görmüş olabilirler..
Sen şimdi bu aşılamanı yaptır , eğer olmazsa 1 adet geçince 2.yi yaptır , üstelik 2 aşılamada başarı şansı %50 lere çıkıyor ..
Sonra tüp bebek raporu verirler..
Ama ben o sayıyla doğal olduğu için aşılamada şansının çok yüksek olduğunu düşünüyorum ..

Ben 2. tüp bebeğe geçtim ve devlet raporuyla ..
3 spermiyogramda 10 milyonun altında olduğu için direk tüp bebeğe sevk ettiler aşılama yapmadan ..
Ama dr'a 4 yıl boyunca hiç doğal gebe kalamadığımı , eşimin klomen ve menegon iğneye rağmen sperm sayısının artmadığını vede 1 kez başarız tüp bebek denemem olduğunu söyleyince aşılama yapılmaz dediler..
Aşılama bir nevi doğal gebelik sayılır e ben 4 yılda hiç doğal yolla hamile kalamadım o yüzden aşılama da hamile kalamayacağımı düşündüler..
Senin için rahat olsun inşallah bebeğin gelecek aşılama ile..

Kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum ..
Yasmin doğum kontrol hapı , coraspin ve c vitamini vermişti dr..
Doğaum kontrol hapından sanırım , vucudumda bir halsizlik bir uyuşukluk , ağızda kuruluk gibi şeyler var ..
İlk tedavimde de doğum kontrol hapı ile başlamıştım ama hiç böyle olmamıştı ..
3-5 tane daha içsem alışır vucut herhalde ..
22 ekimde Allah nasip ederse Lucrin iğnelere geçiyorum ..
Rabbim sabır mı verdi metanet mi verdi bilinmez kızlar , kalbim bu kez çok ferah .. Şükür Rabbime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…