Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inş. olacak topigin küçük annesi olacaksın arkandanda fadik ne güzel maşallah allah bu sefergüldürsün yüzünü

blueeyes37
saranhaeyo
kızlar nasılsınız
kızlar yarın bıdıkın doğum günü onun için hep yanlarındaydım bu günnn

teşekkürler iyiyim,sen nasılsın??her gün okulda ve yoğun bir tempoyla çalışmaktayım ve bu arada sperm sorunumuzla büyük bir umutla uğraşmaktayım,1 ay oldu sayılır 2 ay sonraki test günü mucizesinin hayaliyle yaşıyorum ,günler böyle geçiyor işte.bıdığın doğum günü kutlu olsun.:90:

canım bende hem FADİKTEN hemde senden umutluyum inşşşşş güzel haberler vereceksiniz

inşş rabbimin mucizesi sneide bulur en kısa zamda güzel haberlerle gelirisinnn
sağol canımmmm bıdıkın doğum günü çok güzeldi(rabbim hepimize nasip etsin inşşşş)çok eğlendi bıdıkkkkk az öncede uyuya kaldı yatağının üzerinde

canım dün çok şaşırmıştım ama bugün alıştım...
ben sadece neden yeni bir test yapılmadan bu karra alındı ona kızıyorum...
aslında değerlerimiz son yaptırdığım gibi olsa bende aşılamaya sıcak bakıyorum...
çünkü bugün eşimin son yaptırdığı testi iyice inceledimde yıkamadan sonra 12 milyon ileri hareketli sper yazıyor...
maşallah bu çok iyi bir rakam...
inş hala öyle güzeldir...

canım yukarıyada yazdım eğer değerler aynı ise bence de şansımız yüksek ama testi yapalı 1 sene 3 ay oldu...
hayırlısı bakalım...inş yine iyidir...

canım sen şimdi tedaviye başlamışmı oldun...
hayırlı olsun canım rabbim yüzünüzü güldürsün...
peki histereskopi olmayacakmıydın?

blueeyes37
saranhaeyo
kızlar nasılsınız
kızlar yarın bıdıkın doğum günü onun için hep yanlarındaydım bu günnn

sağol canım benim iyiyim görümcemler bizde perşembeden gecesinden beri o yüzden hemen cevap yazamadım ev kalabalık koşturmaca hiç bitmiyor.neyse sağlık olsun.bıdığın doğum günü kutlu olsun.ben eşim proxeed plus ı yeni kullanmaya başlamasına rağmen çok umutluyum.geçen gece rüyamda görümcemin 3.5 yaşındaki oğlu bana gelip bebek gelicek diye birkaç kez söyledi.umarım hayalkırıklığı yaşamam ve rüyam gerçek olur hayırlısıyla.

arkadaşlar eşi trental 400 kullanıpda yan etkileri çok rahatsız eden varmı?ne yapsam bilemedim şişkinlik ve baş ağrısı yapmış.geçen günde çalışırken burnu kanamış acaba burun kanaması ilaçdan olabilirmi?
yeni gün herkese mutluluk getirsin.

biz kullanmadık bu yüzden bilgim yok...
bu ilaçları dr mu yazdı?
eyer dr yazdıysa ona mı bir danışsanız?

canım umarım aşılama ile hayrlı sonucu alırsın dediğin gibi ileri hareketlilerin sayısı yeterlidir ve bu yüzden aşılamayı önermiş olabilirler.aşılama ile normal yolla hamile kalmak bence aynı şey.doktorların yaptığı spermlere zaman kazandırmak işini kolaylaştırmak.umarım mutlu haberlerini alırız.hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

biz kullanmadık bu yüzden bilgim yok...
bu ilaçları dr mu yazdı?
eyer dr yazdıysa ona mı bir danışsanız?

canım eşim Dr. Kaan Aydosun hastası o kullanmasını söyledi.bende eşimin şikayetlerini maille bildirdim biraz önce.bakalım ne diyecek.

sağol arkadaşım...
inş.....

teşekür ederim inşş hepim,zn bıdıkları olurda onların doğum günlerini kutlarız inşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım hayırlara vesile olsun rüyan inşşşşş gerek olsun en kısa zamanda bebiş haberi al inşşşşşşşşşşş

fadik bence iyi değerler aşılamaya uygunnnn inşşşşşşşşşşşş bakalım en kısa zamanda güzel haberle gel

Günaydın kızlar ..

Fadik yıkama sonra 12 milyon bence süper , bizim en son testte ( 1 hafta oldu sanırım yaptıralı ) yıkama sonra 300 bin çıktı ..Bu değerlerle tüp bebek yaptırıcaz inşallah olur ..
Ben doğum kontrol hapı ile başladım tedaviye uzun protokol oldu , 22 ekimde de nasip olursa lucrin iğnelere geçiyorum , yarında histereskopim var , dr doğum kontrol hapına başladı zaman kaybı oluyor çünkü hemen o arada histereskopi çekiliyor ve 21 . gün lucrine geçiyorum ..Histereskopi birazda hastanenin formalitesinden ..
Bende tüm tahiller bite öyle başlarım sanıyordum ama adetimin 2 günü gittim hormon tahlillerim yapıldı , vajinal usg ile yumurtalıklara bakıldı , dr başlayabiliriz dedi, sen doğum kontrol hapına başla adetin biter bitmez histereskopiyi çekelim dedi, adetimin 17. günüde tekrar vajinal usg ile son kez yumurtalara bakılacak ve lucrine geçicem ..

Son düzenleme:
slm kızlar
arkadaşım trental 400 zararı olmaz farklı birşeydendir benim eski eşimde kullanıyordu o zaten damartıkanılıgı için faydası bile olmuştu

herkese hayırlı pazarlar canlar

evet canım 12 milyon bencede maşallah süper ama dediğim gibi bir sene önceydi...
ve değerlerimiz ilk defa o kadar iyiydi...
hayırlısı artık inş. hala güzeldir...

demek yarın histereskopi şimdiden geçmiş olsun canım inş güzel geçer...
peki uzun protokol olamasına neden karar veriyorlar canım...
genelde kısa oluyor ama bazen böyle uzunada rastlıyorum...
kusuruma bakma canım bu konuların incelikleirni çok iyi bilmiyorum...

benim eşimin sperm tahlili aşagıdaki gibi fikirlerinizi ve hertürlü önerilierinizi almak istiyorum sperm sayısı47milyon molilite%40(b+c) tmss56400000 morfoloji de normal sperm %4 baş anormalisi %91 boyun anormalisi%4 ve kuyruk anormalisi %1 evet arkadaşlar durum pek iyi diil sanki ama lütfen yorum ve önerilerinizi esirgemeyin

slm cnm sayı 47 milyonsa çok iyi çünkü 20 milyon ve üzeri olması lazım,morfoloji yani şekil sorununuz var krugere göredir tahminim o da en az % 6 olmalı diye biliyorum benim eşimde de hem sayı hem hareket hem de şekil sorunu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…