Günaydın kızlar ..
Fadik canım bence aşılama yaptır bunun sana hiçbir sıkıntısı olmaz..
Sayı düşük ama hareket çok güzel , birde daha önce doğal gebeliğin olduğu için aşılamayı uygun görmüş olabilirler..
Sen şimdi bu aşılamanı yaptır , eğer olmazsa 1 adet geçince 2.yi yaptır , üstelik 2 aşılamada başarı şansı %50 lere çıkıyor ..
Sonra tüp bebek raporu verirler..
Ama ben o sayıyla doğal olduğu için aşılamada şansının çok yüksek olduğunu düşünüyorum ..
Ben 2. tüp bebeğe geçtim ve devlet raporuyla ..
3 spermiyogramda 10 milyonun altında olduğu için direk tüp bebeğe sevk ettiler aşılama yapmadan ..
Ama dr'a 4 yıl boyunca hiç doğal gebe kalamadığımı , eşimin klomen ve menegon iğneye rağmen sperm sayısının artmadığını vede 1 kez başarız tüp bebek denemem olduğunu söyleyince aşılama yapılmaz dediler..
Aşılama bir nevi doğal gebelik sayılır e ben 4 yılda hiç doğal yolla hamile kalamadım o yüzden aşılama da hamile kalamayacağımı düşündüler..
Senin için rahat olsun inşallah bebeğin gelecek aşılama ile..
Kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum ..
Yasmin doğum kontrol hapı , coraspin ve c vitamini vermişti dr..
Doğaum kontrol hapından sanırım , vucudumda bir halsizlik bir uyuşukluk , ağızda kuruluk gibi şeyler var ..
İlk tedavimde de doğum kontrol hapı ile başlamıştım ama hiç böyle olmamıştı ..
3-5 tane daha içsem alışır vucut herhalde ..
22 ekimde Allah nasip ederse Lucrin iğnelere geçiyorum ..
Rabbim sabır mı verdi metanet mi verdi bilinmez kızlar , kalbim bu kez çok ferah .. Şükür Rabbime :)
canım inş. olacak topigin küçük annesi olacaksın arkandanda fadik ne güzel maşallah allah bu sefergüldürsün yüzünü