Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar ..
Fadik canım bence aşılama yaptır bunun sana hiçbir sıkıntısı olmaz..
Sayı düşük ama hareket çok güzel , birde daha önce doğal gebeliğin olduğu için aşılamayı uygun görmüş olabilirler..
Sen şimdi bu aşılamanı yaptır , eğer olmazsa 1 adet geçince 2.yi yaptır , üstelik 2 aşılamada başarı şansı %50 lere çıkıyor ..
Sonra tüp bebek raporu verirler..
Ama ben o sayıyla doğal olduğu için aşılamada şansının çok yüksek olduğunu düşünüyorum ..

Ben 2. tüp bebeğe geçtim ve devlet raporuyla ..
3 spermiyogramda 10 milyonun altında olduğu için direk tüp bebeğe sevk ettiler aşılama yapmadan ..
Ama dr'a 4 yıl boyunca hiç doğal gebe kalamadığımı , eşimin klomen ve menegon iğneye rağmen sperm sayısının artmadığını vede 1 kez başarız tüp bebek denemem olduğunu söyleyince aşılama yapılmaz dediler..
Aşılama bir nevi doğal gebelik sayılır e ben 4 yılda hiç doğal yolla hamile kalamadım o yüzden aşılama da hamile kalamayacağımı düşündüler..
Senin için rahat olsun inşallah bebeğin gelecek aşılama ile..

Kızlar ben kendimi pek iyi hissetmiyorum ..
Yasmin doğum kontrol hapı , coraspin ve c vitamini vermişti dr..
Doğaum kontrol hapından sanırım , vucudumda bir halsizlik bir uyuşukluk , ağızda kuruluk gibi şeyler var ..
İlk tedavimde de doğum kontrol hapı ile başlamıştım ama hiç böyle olmamıştı ..
3-5 tane daha içsem alışır vucut herhalde ..
22 ekimde Allah nasip ederse Lucrin iğnelere geçiyorum ..
Rabbim sabır mı verdi metanet mi verdi bilinmez kızlar , kalbim bu kez çok ferah .. Şükür Rabbime :)

canım inş. olacak topigin küçük annesi olacaksın arkandanda fadik ne güzel maşallah allah bu sefergüldürsün yüzünü

blueeyes37
saranhaeyo
kızlar nasılsınız
kızlar yarın bıdıkın doğum günü onun için hep yanlarındaydım bu günnn

teşekkürler iyiyim,sen nasılsın??her gün okulda ve yoğun bir tempoyla çalışmaktayım ve bu arada sperm sorunumuzla büyük bir umutla uğraşmaktayım,1 ay oldu sayılır 2 ay sonraki test günü mucizesinin hayaliyle yaşıyorum ,günler böyle geçiyor işte.bıdığın doğum günü kutlu olsun.:90:

Günaydın kızlar ..
Sayı düşük ama hareket çok güzel , birde daha önce doğal gebeliğin olduğu için aşılamayı uygun görmüş olabilirler..
Sen şimdi bu aşılamanı yaptır , eğer olmazsa 1 adet geçince 2.yi yaptır , üstelik 2 aşılamada başarı şansı %50 lere çıkıyor ..
Ama ben o sayıyla doğal olduğu için aşılamada şansının çok yüksek olduğunu düşünüyorum ..

3 spermiyogramda 10 milyonun altında olduğu için direk tüp bebeğe sevk ettiler aşılama yapmadan ..
Ama dr'a 4 yıl boyunca hiç doğal gebe kalamadığımı , eşimin klomen ve menegon iğneye rağmen sperm sayısının artmadığını vede 1 kez başarız tüp bebek denemem olduğunu söyleyince aşılama yapılmaz dediler..
Aşılama bir nevi doğal gebelik sayılır e ben 4 yılda hiç doğal yolla hamile kalamadım o yüzden aşılama da hamile kalamayacağımı düşündüler..

Doğaum kontrol hapından sanırım , vucudumda bir halsizlik bir uyuşukluk , ağızda kuruluk gibi şeyler var ..
Rabbim sabır mı verdi metanet mi verdi bilinmez kızlar , kalbim bu kez çok ferah .. Şükür Rabbime :)

canım bende hem FADİKTEN hemde senden umutluyum inşşşşş güzel haberler vereceksiniz

teşekkürler iyiyim,sen nasılsın??her gün okulda ve yoğun bir tempoyla çalışmaktayım ve bu arada sperm sorunumuzla büyük bir umutla uğraşmaktayım,1 ay oldu sayılır 2 ay sonraki test günü mucizesinin hayaliyle yaşıyorum ,günler böyle geçiyor işte.bıdığın doğum günü kutlu olsun.:90:

inşş rabbimin mucizesi sneide bulur en kısa zamda güzel haberlerle gelirisinnn
sağol canımmmm bıdıkın doğum günü çok güzeldi(rabbim hepimize nasip etsin inşşşş)çok eğlendi bıdıkkkkk az öncede uyuya kaldı yatağının üzerinde

fadikim devlet has (ünvrst)bu konuda çok titiz davranıyorlar özle gittiğinde eski tarihli (tarihi ne olursa olsun )5 milyonun altında 3 spermiyoğram örneği götürdüğünde direk rapor verirken devlet bunu yapmıyorrr ...... BÖYLE BİR KARAR ÇIKMIŞ yapacak bir şey yokkk ama eğerki aşılma ile bir gebelik elde edilirse (sende biliyorsundur)tüp bebekteki riskleri taşımıyor doğal sayılıyorrrr kendini üzme gelsinde aşılama ile gelsinnnn canımmmm
canım dün çok şaşırmıştım ama bugün alıştım...
ben sadece neden yeni bir test yapılmadan bu karra alındı ona kızıyorum...
aslında değerlerimiz son yaptırdığım gibi olsa bende aşılamaya sıcak bakıyorum...
çünkü bugün eşimin son yaptırdığı testi iyice inceledimde yıkamadan sonra 12 milyon ileri hareketli sper yazıyor...
maşallah bu çok iyi bir rakam...
inş hala öyle güzeldir...

Günaydın kızlar ..

canım yukarıyada yazdım eğer değerler aynı ise bence de şansımız yüksek ama testi yapalı 1 sene 3 ay oldu...
hayırlısı bakalım...inş yine iyidir...

canım sen şimdi tedaviye başlamışmı oldun...
hayırlı olsun canım rabbim yüzünüzü güldürsün...
peki histereskopi olmayacakmıydın?

blueeyes37
saranhaeyo
kızlar nasılsınız
kızlar yarın bıdıkın doğum günü onun için hep yanlarındaydım bu günnn

sağol canım benim iyiyim görümcemler bizde perşembeden gecesinden beri o yüzden hemen cevap yazamadım ev kalabalık koşturmaca hiç bitmiyor.neyse sağlık olsun.bıdığın doğum günü kutlu olsun.ben eşim proxeed plus ı yeni kullanmaya başlamasına rağmen çok umutluyum.geçen gece rüyamda görümcemin 3.5 yaşındaki oğlu bana gelip bebek gelicek diye birkaç kez söyledi.umarım hayalkırıklığı yaşamam ve rüyam gerçek olur hayırlısıyla.

arkadaşlar eşi trental 400 kullanıpda yan etkileri çok rahatsız eden varmı?ne yapsam bilemedim şişkinlik ve baş ağrısı yapmış.geçen günde çalışırken burnu kanamış acaba burun kanaması ilaçdan olabilirmi?
yeni gün herkese mutluluk getirsin.

sağol canım benim iyiyim görümcemler bizde perşembeden gecesinden beri o yüzden hemen cevap yazamadım ev kalabalık koşturmaca hiç bitmiyor.neyse sağlık olsun.bıdığın doğum günü kutlu olsun.ben eşim proxeed plus ı yeni kullanmaya başlamasına rağmen çok umutluyum.geçen gece rüyamda görümcemin 3.5 yaşındaki oğlu bana gelip bebek gelicek diye birkaç kez söyledi.umarım hayalkırıklığı yaşamam ve rüyam gerçek olur hayırlısıyla.

arkadaşlar eşi trental 400 kullanıpda yan etkileri çok rahatsız eden varmı?ne yapsam bilemedim şişkinlik ve baş ağrısı yapmış.geçen günde çalışırken burnu kanamış acaba burun kanaması ilaçdan olabilirmi?
biz kullanmadık bu yüzden bilgim yok...
bu ilaçları dr mu yazdı?
eyer dr yazdıysa ona mı bir danışsanız?

arkadaşlar bugün eşim çapaya gitti...
daha öncede dediğim gibi bizim orda yaklaşık 2 yıllık dosyamız var...
geçen sefer gittiğinde eşime artık senin için bir tedaviye gerek görmüyoruz çünkü değerlerinizde pek düzelme yok demişlerdi..
ve hocaya danışacaklardı hocaya danışmışlar ve aşılama kararı çıkmış...
açıkcası hiç hemde hiç beklemediğim bir karardı
benim bildiğim aşılama için 10 milyon sperm lazım bizim 4 bin di üstelik 1 sene 3 aydırda hiç test yaptırmadık...
değerler dahada düşmüş olabilir...
nasıl bu kararı aldılar anlamadım...
doğrusu şoka uğradım...
galiba daha önce hamilelik yaşadığım için direk tüp bebek demediler...
bir de eşimin son testinde sayı azdı ama maşallah hareket düzelmişti...
demek hareketi yeterli gördüler....

açıkcası hala şoktayım ben direk tüp bebek raporu alabilirim sanıyordum...
şuan tüp bebek yaptırmayı acil düşünmüyorum ama gerektiğinde herşeyim hazır başyabilirim sanıyordum...
ama karara göre aşılama yapmadan olmayacak...
hem bir de rapor için 2 aşılama gerek:KK59:

şimdilik bir karar vermedim ne yapayım bilmiyorum...

canım umarım aşılama ile hayrlı sonucu alırsın dediğin gibi ileri hareketlilerin sayısı yeterlidir ve bu yüzden aşılamayı önermiş olabilirler.aşılama ile normal yolla hamile kalmak bence aynı şey.doktorların yaptığı spermlere zaman kazandırmak işini kolaylaştırmak.umarım mutlu haberlerini alırız.hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

biz kullanmadık bu yüzden bilgim yok...
bu ilaçları dr mu yazdı?
eyer dr yazdıysa ona mı bir danışsanız?

canım eşim Dr. Kaan Aydosun hastası o kullanmasını söyledi.bende eşimin şikayetlerini maille bildirdim biraz önce.bakalım ne diyecek.

canım umarım aşılama ile hayrlı sonucu alırsın dediğin gibi ileri hareketlilerin sayısı yeterlidir ve bu yüzden aşılamayı önermiş olabilirler.aşılama ile normal yolla hamile kalmak bence aynı şey.doktorların yaptığı spermlere zaman kazandırmak işini kolaylaştırmak.umarım mutlu haberlerini alırız.hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

sağol arkadaşım...
inş.....

teşekür ederim inşş hepim,zn bıdıkları olurda onların doğum günlerini kutlarız inşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım hayırlara vesile olsun rüyan inşşşşş gerek olsun en kısa zamanda bebiş haberi al inşşşşşşşşşşş

aslında değerlerimiz son yaptırdığım gibi olsa bende aşılamaya sıcak bakıyorum...
çünkü bugün eşimin son yaptırdığı testi iyice inceledimde yıkamadan sonra 12 milyon ileri hareketli sper yazıyor...

canım yukarıyada yazdım eğer değerler aynı ise bence de şansımız yüksek ama testi yapalı 1 sene 3 ay oldu...

fadik bence iyi değerler aşılamaya uygunnnn inşşşşşşşşşşşş bakalım en kısa zamanda güzel haberle gel :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Günaydın kızlar ..

Fadik yıkama sonra 12 milyon bence süper , bizim en son testte ( 1 hafta oldu sanırım yaptıralı ) yıkama sonra 300 bin çıktı ..Bu değerlerle tüp bebek yaptırıcaz inşallah olur ..
Ben doğum kontrol hapı ile başladım tedaviye uzun protokol oldu , 22 ekimde de nasip olursa lucrin iğnelere geçiyorum , yarında histereskopim var , dr doğum kontrol hapına başladı zaman kaybı oluyor çünkü hemen o arada histereskopi çekiliyor ve 21 . gün lucrine geçiyorum ..Histereskopi birazda hastanenin formalitesinden ..
Bende tüm tahiller bite öyle başlarım sanıyordum ama adetimin 2 günü gittim hormon tahlillerim yapıldı , vajinal usg ile yumurtalıklara bakıldı , dr başlayabiliriz dedi, sen doğum kontrol hapına başla adetin biter bitmez histereskopiyi çekelim dedi, adetimin 17. günüde tekrar vajinal usg ile son kez yumurtalara bakılacak ve lucrine geçicem ..

Son düzenleme:
slm kızlar
arkadaşım trental 400 zararı olmaz farklı birşeydendir benim eski eşimde kullanıyordu o zaten damartıkanılıgı için faydası bile olmuştu

herkese hayırlı pazarlar canlar:KK16:

Günaydın kızlar ..

Fadik yıkama sonra 12 milyon bence süper , bizim en son testte ( 1 hafta oldu sanırım yaptıralı ) yıkama sonra 300 bin çıktı ..Bu değerlerle tüp bebek yaptırıcaz inşallah olur ..
Ben doğum kontrol hapı ile başladım tedaviye uzun protokol oldu , 22 ekimde de nasip olursa lucrin iğnelere geçiyorum , yarında histereskopim var , dr doğum kontrol hapına başladı zaman kaybı oluyor çünkü hemen o arada histereskopi çekiliyor ve 21 . gün lucrine geçiyorum ..Histereskopi birazda hastanenin formalitesinden ..
Bende tüm tahiller bite öyle başlarım sanıyordum ama adetimin 2 günü gittim hormon tahlillerim yapıldı , vajinal usg ile yumurtalıklara bakıldı , dr başlayabiliriz dedi, sen doğum kontrol hapına başla adetin biter bitmez histereskopiyi çekelim dedi, adetimin 17. günüde tekrar vajinal usg ile son kez yumurtalara bakılacak ve lucrine geçicem ..

evet canım 12 milyon bencede maşallah süper ama dediğim gibi bir sene önceydi...
ve değerlerimiz ilk defa o kadar iyiydi...
hayırlısı artık inş. hala güzeldir...

demek yarın histereskopi şimdiden geçmiş olsun canım inş güzel geçer...
peki uzun protokol olamasına neden karar veriyorlar canım...
genelde kısa oluyor ama bazen böyle uzunada rastlıyorum...
kusuruma bakma canım bu konuların incelikleirni çok iyi bilmiyorum...

benim eşimin sperm tahlili aşagıdaki gibi fikirlerinizi ve hertürlü önerilierinizi almak istiyorum sperm sayısı47milyon molilite%40(b+c) tmss56400000 morfoloji de normal sperm %4 baş anormalisi %91 boyun anormalisi%4 ve kuyruk anormalisi %1 evet arkadaşlar durum pek iyi diil sanki ama lütfen yorum ve önerilerinizi esirgemeyin

benim eşimin sperm tahlili aşagıdaki gibi fikirlerinizi ve hertürlü önerilierinizi almak istiyorum sperm sayısı47milyon molilite%40(b+c) tmss56400000 morfoloji de normal sperm %4 baş anormalisi %91 boyun anormalisi%4 ve kuyruk anormalisi %1 evet arkadaşlar durum pek iyi diil sanki ama lütfen yorum ve önerilerinizi esirgemeyin

slm cnm sayı 47 milyonsa çok iyi çünkü 20 milyon ve üzeri olması lazım,morfoloji yani şekil sorununuz var krugere göredir tahminim o da en az % 6 olmalı diye biliyorum benim eşimde de hem sayı hem hareket hem de şekil sorunu var

X