Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizcim..gunaydin canim benim guzel bir haber olsaydi hemen yazardim tatlim..malesef adet oldum kacgundur ..senin anliycan test bile olamadim cok yogun oldum cunki..budefada olmadi yani..
Merhaba kızlar..
Toana çok üzüldüm canım , rabbim sabır versin sana ..Ne denir inan bilmiyorum , sadece üzüntünü paylaşıyorum .. Rabbim kısa zamanda yollasın inşallah sana kuzunu..
Kızlar benimde ovl günlerim bitti artık beklemedeyim ..
Eyim menegon iğneleri kullandıktan sonraki 2. ayı , belki bu ay sperm sayısı iyice yükselmiştir ..
Umarım bebeğim benimledir ..
Adet olursam tüp bebek sürecim başlayacak , artık sürekli hastanede olacağım ..
Tüp bebekle olsunda ben razıyım , gelsin artık bebeğim ..
Çok yoruldum kızlar , rabbile sitem etmiyorum asla ama bu hasret beni çok yordu ..
Ne bir hamile görmeye , ne bir bebek görmeye dayanamaz oldum ..
Rabbim bizleri kimseye imrendirtmesin ..
toana bu durumda ne denir atık bilemiyorum canım.emekelr ,ümitler boşa mı çıktı diye üzülüyoruz.ben 4. transferini yapacak biri olarak şunu diyorum hep kendime:yas dönemini çok kısa tutarak küllerimden yeniden doğup ekonomiyi de toparlayıp yeniden devam etmeliyim...gizcim..gunaydin canim benim guzel bir haber olsaydi hemen yazardim tatlim..malesef adet oldum kacgundur ..senin anliycan test bile olamadim cok yogun oldum cunki..budefada olmadi yani..
toana bu durumda ne denir atık bilemiyorum canım.emekelr ,ümitler boşa mı çıktı diye üzülüyoruz.ben 4. transferini yapacak biri olarak şunu diyorum hep kendime:yas dönemini çok kısa tutarak küllerimden yeniden doğup ekonomiyi de toparlayıp yeniden devam etmeliyim...
geçmiş olsun.en kısa zamanda meleğine kavuşman dileğiyle...
Eyim menegon iğneleri kullandıktan sonraki 2. ayı , belki bu ay sperm sayısı iyice yükselmiştir ..
Çok yoruldum kızlar , rabbile sitem etmiyorum asla ama bu hasret beni çok yordu ..
Duygularıma tercüman olmuşsun canım.Aynı durumdayım.Artık katlanamıyorum bazı şeylere.Çok yakın bir arkadaşımın eşi varikosel olmuştu bayaa zorlu bir ameliyattı yaklaşık 8 ay oldu.Dr lar olmaz demiş malum :) bebekleri yani.Arkadaşım da morfoloji ya da hareketlerden pek anlamaz.Bu ay bıraktık korunmayı olacak bak gör ben umutluyum dedi şimdi 5 haftalık hamileymiş.Çok sevindim ama galiba üzüldüm ;( ya rabbim beni imrendirme diye çok dua ediyorum ama ;(( elde değil galiba.ben de birkaç gün sonra gelecek olan adetimle tüpe başlıyorum.Artık buraya kadarmış.Yıllarcaaaa denedik olmadı.vardır bunda da bir hayır.Merhaba kızlar..
Toana çok üzüldüm canım , rabbim sabır versin sana ..Ne denir inan bilmiyorum , sadece üzüntünü paylaşıyorum .. Rabbim kısa zamanda yollasın inşallah sana kuzunu..
Gerçekten zor bi süreçmiş...ama benim eşim sağolsun rahatlatıyor beni...geçici olduğunu ümit ediyoruz. Aksini düşünmek kahrediyo çünkü insanı...Bu durumda olup yani %100 baş anomalisi olup hamile kalan var mı arkadaşlar...duysam bilsem moral olacak çünkü...Rabbim büyük...Ama olmamsını düşünmek bile insanı amaçsızlaştırıyor...isanlar soruyor bi taraftan hadi artık yapın diyo,sandi biz yapıyoruz Allah verecek dimi:!!!ama yok laf edecekler ya...üff sinirlerim alt üst yaaa.....bakalım öğleden sonra tekrar test yaptıracak eşim...inşallah hiç olmazsa biraz olsun , %100 korkutuyo çünkü...dua edin kardeşlr nolur....hayırlı cumalar herkeseee...
inşşş her şey gönlünden geçen gibi olsun
toana bu durumda ne denir atık bilemiyorum canım.emekelr ,ümitler boşa mı çıktı diye üzülüyoruz.ben 4. transferini yapacak biri olarak şunu diyorum hep kendime:yas dönemini çok kısa tutarak küllerimden yeniden doğup ekonomiyi de toparlayıp yeniden devam etmeliyim...
geçmiş olsun.en kısa zamanda meleğine kavuşman dileğiyle...
toana.güzelim.ya.o.bize.gelmiyorsa.biz.ona.gitmesini.biliriz.umudumuzu.kesmiyelim.
inanıyorum.mücedelemiz.sonucu.yüzümüz.gülecek.
bilgem.az.kaldı.seninde.haftaya.gidersin.inş.yada.süpriz.yapar.sıpa.
yaşın.küçük.şanslısın.canım.sen.olacak.bak.bu.sefer
bu.arada.jel.için.haber.bekliyorum.senden
güzel haberlerini bekliyorum canım.burada sen ,ben,yater ve 1-2 kişi kaldık eskilerden.bebeğini alan çekip gitti,sıra bize gelmedi mi daha?güzel haberler yaz bize...
Duygularıma tercüman olmuşsun canım.Aynı durumdayım.Artık katlanamıyorum bazı şeylere.Çok yakın bir arkadaşımın eşi varikosel olmuştu bayaa zorlu bir ameliyattı yaklaşık 8 ay oldu.Dr lar olmaz demiş malum :) bebekleri yani.Arkadaşım da morfoloji ya da hareketlerden pek anlamaz.Bu ay bıraktık korunmayı olacak bak gör ben umutluyum dedi şimdi 5 haftalık hamileymiş.Çok sevindim ama galiba üzüldüm ;( ya rabbim beni imrendirme diye çok dua ediyorum ama ;(( elde değil galiba.ben de birkaç gün sonra gelecek olan adetimle tüpe başlıyorum.Artık buraya kadarmış.Yıllarcaaaa denedik olmadı.vardır bunda da bir hayır.
Senin de bebeğin inaşllah seninledir.Yoksa da tüple gelir diye umutluyum senden..Hayırlısı olsun arkadaşım.
Ya rabbiiii çok şükür sana.VArdır bir zamanı kader arkadaşım benim..
Hayırlı cumalar.
merhaba kızlAr nasılsınz..bende erkek ınfertilesi sebebıyle hamıle kalamayanlardım..yaklasık 2 senedır mucadele verıyoruz bu yolda temmuzda asılama yaptrıdm fakat tutmadı.bizde sorun sperm hareketi..morfolojı sayı gayet ıyı gelın gorunkı hareket azasılamadan sonra doktorumla gorustum 2,3 ay ara verın sonra eger ölcumler gene aynıysa tüpe gecerıs dedı.. bende sımdı profertıl adında bır ılac alıcam bu ılacı duyan ve kullanan varmı arkadslar sperm harektıne cok ıyı gelıyımus 3 ay kullncs olmadı tüp gözüküyor..bakalım kısmet bu işler rabbım ısteyen herkesın yuzunu güldürsün
merhaba kızlAr nasılsınz..bende erkek ınfertilesi sebebıyle hamıle kalamayanlardım..yaklasık 2 senedır mucadele verıyoruz bu yolda temmuzda asılama yaptrıdm fakat tutmadı.bizde sorun sperm hareketi..morfolojı sayı gayet ıyı gelın gorunkı hareket azasılamadan sonra doktorumla gorustum 2,3 ay ara verın sonra eger ölcumler gene aynıysa tüpe gecerıs dedı.. bende sımdı profertıl adında bır ılac alıcam bu ılacı duyan ve kullanan varmı arkadslar sperm harektıne cok ıyı gelıyımus 3 ay kullncs olmadı tüp gözüküyor..bakalım kısmet bu işler rabbım ısteyen herkesın yuzunu güldürsün