Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar iyimisiniz geçmiş bayramınız kutlu olsun ben aynıyım kızlar değişen bişey yok 2 aydır yogundum gelen giden fırsat bulup giremedim zaten yazacak bişeyde yok hayatımda pekii sizlerde ne var ne yok

ilgilendiğin için teşekkür ederim canım.sperm sayımız en son yani 5sene önce tüp bebek denediğimizde 1000 yada 10000 ama bizim ,hareketsizik sorunumuz var.umut tüp bebek merkezinde rapor geçiyomuş ama,raporu çıkarıp öyle mi gitsek acaba bilmiyorum.rapor çıkarmak nekeder zaman alıyor bilginiz varmı arkadaşlar?

GÜNAYDIN KIZLARRRRR
kız kadeşimi dişçiye götüreceğim BIDIKIN ANANSINI onun için ereknden kalktımmm sizede bir bakim dedi bu arada
bizim ailecek sorunumuz 20 lik diş malesef

günaydın.kızlar

geçmiş.olsun.yeterim.günaydınsanada

aysima.devlette.rapor.işi.10.gün.buluyor.git.gel.yok.sa.3.gündede.olur.işte.evrakları.tm.demiyorlar.gidip.geliyoruz

eger.özelde.yaptırcakda.oranında.antlaşmsı.vrsa.onlar.iki.günde.kendileri.çıkarıyor.sen.ugraşmıyorsun

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?BEN UZUN ZAMANDIR YOKTUM İZMİRDEYDİM TÜM YAZ TATTİLİM BOYUNCA.ANNEMLERDEYDİM.BABAMA AKCİĞER KANSERİ TEŞHİSİ KONDU.DURUMU DA PEK İYİ DEĞİL.DOKTORA GİTMEYİ HEP REDDETTİ,MAALESEF GEÇ KALINMIŞ((DOKTORU "BABANIN YANINDA KALABİLDİĞİN KADAR KAL" DEDİ.BEN DE ÖYLE YAPTIM."HER AN KAYBEDEBİLİRSİNİZ" DEDİLER DOKTORLAR.
TEDAVİ İŞİMİ DE BU YÜZDEN ERTELEDİM,HAZİRANDA GENETİK TESTİ YAPILMIŞTI
EMBRİYOLARIMIZA.%100 GENETİKTEN SORUNU OLMAYAN 1 EMBRİYOMUZ VAR.EMBRİYOLARA CGH DENEN GENETİK TESTİNİ YAPTIRMIŞTIK MAYADA.EKİM ADETİMLE ONUN TRANSFERİNİ DÜŞÜNÜYORUZ.CUMARTESİ PSİKOLOG GÖRÜŞMEM VAR,MERKEZ ONU AyaRLADI.TRANSFER İÇİN UYGUN MUYUM DEĞİL MİYYİM PSİKOLOJİK OLARAK ONA BAKILIP TRANSFERE ONA GÖRE KARAR VERİLECEK...
BENDEN ŞİMDİLİK BU KADAR...

canım çok geçmiş olsunnnnn rabbim şifa versinnnn
inşşşşş tedvindede bebğini kucaklarsın canımmm

günaydın.

mona.rosa.canım.slm.çok.çok.geçmiş.olsun.allahtan.ümid.kesilmez.allahım.sabır.versin.inş.bu.kez.hamiş.kalırsından.üzüntün.bir.nebze.azalır.

allahım.kimseyi.sevdikleriile.sınamasın.bilirim.bu.acıyı.kılpayı.kurtulmuştu.babam.tamda.dügünümehafta.kala.
imkanın.varsa.kalsaydın.keşke.yanında.

bilgem.canım.ya.arkadaşda.jel.kullanacakda.yeni.kürtaj.oldu.sorun.olurmu.yani.zararı

Herşey insanlar için işte...bu da geçer ...Kızlar ya bişey soracağım...MORALİM ÇOK BOZUKKK...Eşimde %100 baş anomalisi var.%70 ileri hareketli,%20 hareketsiz.Benim prolaktin25.02.Dün Umut'tan Süleyman beyle görüşmüş eşim.En zoru baş anomalisi demiş tekrar test yaptırın. İŞteyim şu an allahtan öğle arası.Ağladım ağlayacağım.Çok kötüyüm.Eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var.9-12 yaşlarında.sizce geçici mi bu durum.BEN ANNE OLAMAYACAK MIYIM ACABA RABBİM....SEN HER ŞEYİ BİLENSİN.

Merhaba canım. Geçmiş olsun. Çok şaşırdım gerçekten. Umarım dediğin gibi geçici bir durumdur...

2 ay kaldım yanında bubun 10 günü hastanede geçti.hep ben kaldım yanında.okulum başlıyor .eşim de 2 aydır hep kendi kendine baktı.ona da destek olmamm lazım ve transfer işini zamanlamam lazımdı.bunlar için geldim.Allah ne kadar ömür verdiyse artık,ağrıları yok.en sevindirici yön bu...

2 ay kaldım yanında bubun 10 günü hastanede geçti.hep ben kaldım yanında.okulum başlıyor .eşim de 2 aydır hep kendi kendine baktı.ona da destek olmamm lazım ve transfer işini zamanlamam lazımdı.bunlar için geldim.Allah ne kadar ömür verdiyse artık,ağrıları yok.en sevindirici yön bu...
geçmiş olsun dileklerin için de teşekkür ededrrim

canım çok teşekkür ederim.bizim de sorun %100 iğnebaş olması.geçmiş olsun.
şu an 1 tane genetik sorunu olmayan emb.var.bakalım ne zaman transfer olacak ona karar vereceğiz.cumartesi psikoloğ görüşmem var.ona göre karar vereceğiz...

canım geçmiş olsunnnn iyi bir üroloğ la görüşmelisinnn

MONA ROSA,canım sen hangi merkezde tedavi gördün...eşim yarın tekrar sperm testi yaptıracak...hayırllısı bakalım..çok gerginim..dua edin nolur...

günaydın kızlar hayırlı cumalar

kızlar beyazpembe arkadaşımız nerede
tabiki toana merakettim

MONA ROSA,canım sen hangi merkezde tedavi gördün...eşim yarın tekrar sperm testi yaptıracak...hayırllısı bakalım..çok gerginim..dua edin nolur...

mayada tedavi gördüm.
kendini germe canım.çünkü stres işleri zorlaştırıyor.derin bir nefes alıp bir süre düşünüp devam etmelisin. eşinin spermleri iyi çıkacaktır.çünkü sperm günden güne değişkenlik gösterebiliyor.sonucunu mutlaka bize yaz.dualarımız seninle.

günaydın.kızlar

toana.bugün.test.günündü.inş.pozitif.bir.haber.verirsin.canım

beyazım.hamilelikden.dolayı.gelemiyor.herhelde.yeterim.

diger.kızlarla.konuşuyorum.hepsi.girip.çıkıyormuş.haber.alıyor.kimisi.benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…