Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sağol allah razı olsun
yadıklarını okudğumda çok üzüldüm seni anlıyorummm hasata bakmak hiç kolay değil k.v yaptıklarıda hiç hoş değil ama allahah havale et canım
rabbim sabır versin dayanma gücü versin sana

Selam kızlar nasılsınız?girmeye fırsatım olmuyor arada faceye bakıyorum.bizim cadı bilg.başına oturunca kıyamet koparıyor.kucağıma alıncada klavyeyi çekip vurmaya başlıyor.kaç defa bozdu:)yetercim geçen gün yazdım melisa hepsini sildi yazamadım işallah eşin sağlığına kavuşsun bir an önce.rabbim yardımcınız olsun.

Papatya iyilik yap denize at demişler,boşver beddua etme allaha havale et.ama insanın huzuru bozuldumu hiç bişeyi gözü görmüyor hakveriyorum sana.bizde ky.evimiz sırta her gidişimizde elini öperiz.bu aralar elini vermiyor,eşim annem sana elini vermiyor bişeymi oldu diyor.ben bişey yapmadım artık neye küstüyse, inan asla saygısızlık yapmadım bu zamana kadar ama herşeyin altında bişey aradıkları için...

yabanım sağol kuzum
melisayı öp benim için

günaydın.fıstıklar

kızlar..keşke.zengin.olsam.da.sizleri.toplasam.başıma.iş.güç.sahibi.yapsam.birdew.pankaart.açsam.kahrolsun.erkekler.diye

allhtn.benim.kayv.derdi.yok.1.seneyi.geçkin.gitmiyorum.amannn.
sakın.beddua.etme.bende.allaha.havale.ederim

toana.ne.durumdasın.seni.merak.ediyorum.ya.transferi.yapılmıştır.inş.bebişin.tutunur.kuzum

meraba kizlarr..

gizcim..tatlisim benim sagol ilginden dolayi..evet canim transferim oldu bugun 10.gunundeyim ayin 16 si test gunum hayirlisi bakalim insallah 5.cide tutmustur diyorum ama bu isler belli olmuyo biliyorsun sekerim rabbim yetrki gozumuzu yolda koymasin emeyimizi bos etmesin anali babali birer evlat versin herbirimize insallahh..sen nasil sin tatlim tedavine baslayabildinmi insallah hersey gonlunce olsun arkadasim...

yeeterimm..sanada slm bebeyim..gecmis olsun esine rabbim bukadar cektiyiniz sikintinin sonunu bir evlat vererek mukafatlandirsin insallah anali babali baciim..allah buyuk stres yapma rabbine sigin supesizki o dualarimizi duyuyor canim benim...allah isinizi rast getirsin korktuklarimiza ugratmasin umut ettiklerimize nail etsin yeeterim benim insallahh..

canım sağol allah razı olsunnnnn
toanam kuzum merak ediyorum sonucunu haberdar et beniiii
inşşşşş bebişin göbüşünde kök salmıştırrr güzelim seni anne yapar

hep okuyorum bu aralar yazamıyorum ama aklımdasınız hep unutuldunuz sanmayın.gizim canım sen nasılsın bilgemim ya se...:))papatyacım rabbim yardımcın olsun inş elden başka bişey gelmiyor malesef,,yeterimmmmm şekercim inş herşey yolundadır hep aklımdasın biliyorsun.dilerim herşey gnlünüzce olur

asicimmm nbrrr?
canım hep aklımdasın nasılsın hep düşünüyorum seni umarım en kısa zamanda tekrar mucizen bulucak seni

sidelyacımmm sen nasılsın canımmmm

asicimmm nbrrr?

canım hep aklımdasın nasılsın hep düşünüyorum seni umarım en kısa zamanda tabekrar mucizen bulucak seni

sidelyacımmm sen nasılsın canımmmm

canım nasılsın nasıl gidiyor

Son düzenleme:
iyiyim şükürler olsun yetercimmmm sen nasılsın ? umarım iyisinizdir.

sağol canımmm çok şükür
ya kızlar kızgınım vallaaa bu nasıl iş anlamıyorum geçen hafta eşimin istirahat raporu bitmişti onu yaniledikk 6 ay dolduktan sonra eklenmesi gereken maddeler varmışşş rapor sekreteri maddeyi yanlış girmiş has dosya numarasını tc sini girmemeiş vs vs bu gün rapor ücreti için baş vurmaya gittim adam eksik bu olmaz dedi bende anlattım şimdi g,demem falan 26 radevu var ozaman düzeltireyim diye neyse adam tamam dedi bu insanlar işerin neden tam yapmıyorlar yaaaaa sürekli bir eksiklikkkk aynı şehirde bile değil bu has yazık valla bize yaaaa

Kızlar nasılsınız ?
Toana canım hayırlısıyla güzel haberler verirsin inş..
Kızlar benimde şu sıralar ovl günlerimdi , değerledirdim ama umduum yok hiç doğal yolla hamilelik için ..
İçimden bir ses olursada tüp bebek ile olur diyor ..
Adet olup , adetim bitince hemen hasteneye gideceğim ofis histereskopi için , akabinde hemen rapor için koşturma , inşş bir daha ki adetimde de iğnelere başlarım ..
Sabırsız olmak istemiyorum ama artık 2 . deneme için sabırsızlanmaya başladım ..
Rabbim bu kez hayırlısı ile nasip eder inş, hepimize kızlar , hepimiz için diliyorum ...

Sidoşum ben iyiyim sen nasılsın ? :)

cnm eşin tek çocuk olduğu için annesi bu durumu kullanıyor ya sabır tabi çok zor rabbim mükafakını verir inşallah

günaydınlar

malesef.yeter.hepsi.aynı.inan.bak.rapor.işinde.eger.ordakilere.danışmasam.daha.çok.sürerdi.birazda.çene.lazım.valla

bilgem.bu.adetinde.gider.raporu.haalledersen.adetin.21.günüç.başlatırlar.seni.tatlım.lucrinle.sonraki.adettede.gonal.a.başlarsın

birde.tavsiyem.eger.ilaçlrı.alacak.tanıdık.eczaneyoksa.sana.tavsiyem.has.karşısındaki.büyük.dogum.eczaneden.al.herkes.ordan.alıyor.hem.uygun.hemde.taze.oluyormuş.birde.açıklama.yapıyorlarmış.bilgileri..oldukları.için

benim.ufak.bir.işim.var.onu.halledeyim.sonra.bebek.şimdilik.kapattım.o.konuyu

Giz"im sağolasın bunu öğrendiğim iyi oldu ..
Bende senin düşündüğün gibi düşündüm , adetim bitince histeroskopiyi çekilsem , hemen arkasından hiç vakit kaybetmeden raporu çıkartsam , 21. günde lucrine başlardım ..
Hayırlısı olsun inşallah , az kaldı çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…