- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
yetercim yazdıklarını okudum.çok üzüldümçok geçmiş olsun canım.inşallah ilaçlarla kontrol altına alınacaktır ve 2.ameliyata gerek kalmadan bebeğin de seni bulacaktır.Rabbine sığın.bol bol dua et.ben de dua edicem canım senin için.Rabbim en kısa zamanda sizi bu sıkıntılardan sizi kurtarır ve güzel bir yavruyla yuvanızı ,sevincinizi taçlandırır inşallah yetercim.
beni sorarsanız kızlar herşey aynı,hep aynı,hep aynı..k.valide hala hastanede.bizim sıkıntımız da bitmedi,bitemedi bir türlü.eşim yine daha iyi ama k.pederim hepten psikolojisi kötü oldu.aylardır kaldık hastanelerde.tüp bebek işi falan hepsi yattı tabii haliyle.7.yılımızı da bu şekilde bitirmiş olduk.
ama artık kimseye ne acıyor,ne de üzülüyorum.bu dünyada yapan çekiyor arkadaşlar.aylardır bakar edersin yine de yaranamazsın millete.3 haftalığına annene gidersin,aklın istanbulda kaynananda kalmışken,o hasta haliyle seni eşine çekiştirmekten geri kalmaz.Rabbim ne tuhaf bir dünyada yaşıyoruz böyle?yazmayacaktım aslında.çünkü yazarken yeniden yaşamış gibi oluyorum,ve sinirleniyorum tekrar.adı batasıca kaynana,geberesice,geberemedi zaten,allah ona öyle çektiriyor işte.yaptıklarının cezasını çekiyor pislik kadın.
anneme gittim.eşimle tlf da konuşuyoruz ama mesafeli ve soğuk konuşuyor benimle.anladım bişeylrin ters gittiğini.istanbula bir döndüm.neler demiş benim hakkımda.inanın fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler.
ben çamaşırı genelde kısa programda yıkatırrırım.o yüzden de çok doldurmam.yoksa aralarında deterjan kalıyor.bu gerizekalı kaynanada bilmiyor,her defasında kendi çamaşırlarıyla tıka basa dolduruyordu makineyi.ben de açıklamasını yaparak,boşalttırdım birkaç kez.ama arkasından yeniden attım makineye.bunu demiş eşime.işte bana kaç kez çamaşırlarımı boşalttırdı makineden diye.1.olay bu.2.si bu birdefa dolaptan et çıkarmış.etli patates yapcakmış.bende gelmişim mutfağa,eti dolaba koymuşum.ki bu olayı hiç ama hiç hatırlamıyorum!!sanırım arkadaş bana iftira atmaya çalışmış.ettiği iftiralar döner döner kendi boynuna dolanır inşallah.3.sü de bu sabahtan birdefa hastaneye gidiyorlarmış.ben de uyuyormuşum.peşlerine kapıya çıkmamışım.
bunları anlatıp eşimi doldurmuş dedikoducu kadın.ne kavgalar ettik bu yüxzden eşimle.
ya kızlar ben analamıyorum.insanlar nasıl bu kadar nankör,kadir,kıymet bilmez oluyorlar.ki ben ki k.validemi iyi bir insan diye bilirdim.size de söylemişimdir mutlaka.bir insan hasta yatağında yatarken,karı-kocanın arasını açmayı nasıl düşünebilir?o durumdayken kafası nasıl bu kadar fitne fesatla dolu olabilir?bir insan nasıl bu kadar kötü bir insan olabilir?şimdi kendi kendime diyorum ki.safım ben,hem de safın önde gideniyim.hasta haliyle bunu yapan insan,şu 7 yıldır sağlıklı haliyle illa ki doldurmuştur eşimi.eşim tek çocuk zaten.anası da çok düşkündü ona.belki senelerce kısakandı durdu beni.belki öleceğini düşünerek,eşim bana kalacak diye,daha da sinir oldu.bilmiyorum ya,kafamdan öyle çok şey geçtiki bununla ilgili.allak bullak oldum.kadın kalkıp bana allah razı olsun,baktın ettin diyece yerde ,söylediği şeylere bakın.şok oldum şokkk.eşimle boşanma mevzusunu bile konuştuk biliyormusunuz?
ama sonra döndük tekrar.eşimde diyorki,ben senin kötü niyetli olmadığını,kasten yapmadığını biliyorum zaten.ama onlar alıngan işte,sen iyi niyetle söylesen bile alınıyorlar(gerçi buna alınganlık değil fesatlık denir bence).onun için boşver,bişey deme.falan dedi.eşimin hatırına şimdi yine hastaneye gidip geliyorum ama allah biliyor ya,içimden ettiğim bedduaları bir bilseniz.bir de kaynana ağrıları olunca,allahım diyor,ne günah işledimde bana çektiriyorsun diyor.ahh diyorum içimden,geber,beter ol inşallah,yaptıklarının cezasını çekiyorsun işte,diyorum.
birazda bu yüzden uğrayamadım buralara.herşeyimi planlamıştım boşanmak için.ev bile tutuyordum nerdeyse.herşeyin hayırlısı.kızgınlığım hala tam olarak geçmiş değil eşime karşı.insan bu tür şeylerde en çok eşine kırılıyor,en zor onu unutabiliyor.
canım sağol allah razı olsun
yadıklarını okudğumda çok üzüldüm seni anlıyorummm hasata bakmak hiç kolay değil k.v yaptıklarıda hiç hoş değil ama allahah havale et canım
rabbim sabır versin dayanma gücü versin sana