- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sağol ama ister sitemez üzülüyor insan bir tafadan kendimi telkin edtmeye çeliyrum ama pek becerdiğim söylenemez
kuzum rabim yardımcın olsun ama senin bir meleğin var rabbim ona uzun sağlıklı ömürler nasip etsin işşşş
Günaydın kızlar ..
Yeter'im inşş eşinin birşeyi yoktur , inşşş herşey yolundadır , aksi bile olsa rabbim şifasını verin ..
Umudunu kaybetme sakın ..
Rabbim bir kapı kapatırken diğerini açar biliyorsun ..
kızlar sağolun allah razı olsun canlarımmmgünaydın.kızlar.bilgem.slm.canım
yeter.yeniden.mi.oluşmuş.acaba.yoksa.iyi.temizlenmemiş.mi.perşembe.görüş.bakalım.dur.hemen.panik..olma.eşinide.üzme.koly.degil.yaşadın.yeni.düzeliyorken.tekrar.neden.oluşuyormuş.tekrar.ya.bende.senden.meraklı.oldum.ama.ne.yapayım.haber.ver.
aminnnnnn canım aminnn ALLAHIM herkese özlemini çektiği yavrusunu versinnnnn. vee herkesinkine uzun ömürler versinnn yoklukları çokk zorrr ama bulupta kaybetmek...... ALLAHIM KİMSEYE GÖSTERMESİN TABİİ MERCAN OLMASAYDI BEN NE OLURDUM BİLEMİYORUM ALLAHIM BANA ONU AKLIMI KAYBETMEMEM İÇİN ALDI GERİ VERDİ DİYORUM ŞÜKÜRLER OLSUN SAĞLIKLI MİNİK KUZUM
SABIR YETERCİMMM SABIR ÖNCE SAĞLIK DİLİYORUM BEN SİZİN İÇİN RABBİMDEN SONRADA SİZE SAĞLIKLI HAYIRLI BİR EVLAT.BİR HİKAYE VARDIR BİLİRSİN SEN ALLAHIM SİZE BİR EVLAT VERMEYECEĞİM BEKLEMEYİN DEMESİNE RAĞMEN İNANMIŞLAR OLUCAK DİYE VEE RABBİMDE VERMİŞ ONLARA BEN OLUCAK İNANIYORUM TEDAVİLERİNE DEVAM ET AMA KENDİNİ SIKACAK ŞEKİLDE DEĞİL ELİNDEN GELDİĞİNCE YIKILMA ÇUNKU HER TEDAVİDE YENİDEN AYAKLANDIM BEN HIRSLA GERÇİ 4 KERE TEDAVİ OLDUM SENİN SÜRECİN ÇOK UZADI AMA YILMA
TEKRAR ŞİFA DİLİYORUM CANIM EŞİNE EN ÖNEMLİSİ SİZİN SAĞLIĞINIZ UMARIM HERŞEYİ EN KISA ZAMANDA ATLATIRSINIZ. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
canım sağol ama ister sitemez üzülüyor insan bir tafadan kendimi telkin edtmeye çeliyrum ama pek becerdiğim söylenemez
kuzum rabim yardımcın olsun ama senin bir meleğin var rabbim ona uzun sağlıklı ömürler nasip etsin işşşş
Selam benim eski ve cok sey ogre,digim topigim ne zamandir giremiyorum bi bakiyim dedim ve girmiskende okuyum dedim yetercim canim nasilsin allahim esinin en kisa surede ve hayirlisi ile tedavisini versin sonrada saglikli evlatlar versin canim biliyorsun bu dunyada yada gercek dunyada sabrektiklerimizin mukafatini alicagiz insallah bu sayfada kimse kalmiyasiya kadar demistik hatirlarsan cogu gitti azi kaldi allahim dualarimizi Kabul eder ins bizleride diger arkadaslarimiz gibi bebeklerimize kavusturur ,,,,,guzel haberlerle gorusmek uzere herkese selamlar
selam arkadaşlarr,biz tedavi ye başlamak istiyoruz ama memorial mi yoksa umut tıp ta emre bey mi karasız kaldık.memorial de çok fazla masraflı olduğundan acaba umut tıp ımı denesek emre bey nasıl bilgisi olan varmı?
lütfen bilgilendirirseniz sevinirim
günaydın.kızlar
Kızlar merhaba , bir zamanlar topiğimize sıkça gelen , benimde kendisini çok sevdiğim , esprilerine katıla katıla güldüğüm ama hamile kaldıktan sonra bizi bırakıp giden arada sırada bile uğramayan , ne yaptınız arkadaşlar diye sormayan , değerli dostum ELFİDA bebeğini dünyaya getirdi..
Deniz bebek 35+5'te annesinin suyunun erken gelmesi soncuu dünyaya gelmiş bulunmakta ..
Şuan çok sağlıklıymış küçük prensimiz..
Bu haberi diğer topiğe yazdığı gibi gelip kendinin haber etmesini isterdim ama dedim ya hamile kalan gidiyor ..
Ben aylardır onu takip ediyorum .. Hep merak edip bakardım oraya Elfida kaç aylık oldu diye , hiç yazmadım ama , şimdi yine baktım acaba ne yaptı hamileliği nasıl ilerliyor diye , ne göreyim doğum yapmış..
SAĞLICAKLA BÜYÜSÜN DENİZ BEBEK ..
Annesine babasına , vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inş..
Kızlar merhaba , bir zamanlar topiğimize sıkça gelen , benimde kendisini çok sevdiğim , esprilerine katıla katıla güldüğüm ama hamile kaldıktan sonra bizi bırakıp giden arada sırada bile uğramayan , ne yaptınız arkadaşlar diye sormayan , değerli dostum ELFİDA bebeğini dünyaya getirdi..
Deniz bebek 35+5'te annesinin suyunun erken gelmesi soncuu dünyaya gelmiş bulunmakta ..
Bu haberi diğer topiğe yazdığı gibi gelip kendinin haber etmesini isterdim ama dedim ya hamile kalan gidiyor ..
Ben aylardır onu takip ediyorum .. Hep merak edip bakardım oraya Elfida kaç aylık oldu diye , hiç yazmadım ama , şimdi yine baktım acaba ne yaptı hamileliği nasıl ilerliyor diye , ne göreyim doğum yapmış..