bende inanıyorum olacak bilgem güzel gözlü hoş çıtır daha:)))
KK kızlarının hepsi güzel hehe
Bilgem canım yaşın bence gayet iyi.İşte mücadelede olunca zor geçiyor zaman.Seni anlıyorum ben de 2,5 yıldır içindeyim bu hastalığın, öğreneli ve tedavide olalı 1 oldu nerdeyse ama hala gelişme yok, üzülüyor insan.Bana zamanında desteğin olmuştu.Ama yine diyorum idolüm sensin.Sen de bir ışık gördüğümde bana da umut oluyorsun.Lütfen umutlu ol ki ben de olayım ve bizim gibi değerleri aynı olan kişiler de olsunlar.Öperim seni.
melisim msj beğendim:)))
KK kızlarının hepsi güzel hehe
Bilgem canım yaşın bence gayet iyi.İşte mücadelede olunca zor geçiyor zaman.Seni anlıyorum ben de 2,5 yıldır içindeyim bu hastalığın, öğreneli ve tedavide olalı 1 oldu nerdeyse ama hala gelişme yok, üzülüyor insan.Bana zamanında desteğin olmuştu.Ama yine diyorum idolüm sensin.Sen de bir ışık gördüğümde bana da umut oluyorsun.Lütfen umutlu ol ki ben de olayım ve bizim gibi değerleri aynı olan kişiler de olsunlar.Öperim seni.
selam kızlar bunalımdayım kaç gündür.inanın dışarı çıkmak istemiyorum.doktor 3 ay daha bekleyin dedi.aşılama denemek istiyordum ama oda zaten tutmaz dedi dr.isterseniz yine de deneyelim dedi.tüp bebekte tek embriyo konulmasıda canımı çok sıktı.o kadar eziyet çek tek şansın olsun.kıbrısta 3 embriyo koyuluyormuş orda mı yaptırsak acaba.ama kalmak işi filan nasıl olacak offf offffffffffffffff
kıslarrrr merhaba nasılsınız beni hatırladınız mı bakemmmmm
yeterimmm nasılsın canımmm?
canım hoş geldin ben hatırlamammı seni hiçççç nasılsın kuzum
ben biraz karışığım bu aralar eşimin sağlık problemlerin var canım onalar moralimi bozuyor
Rabbim şifalar versin canım üzüleme diyeceğim çünkü üzüntü tek düşmanı sağlığın bence seninde sağlığın gitmesin allah korusun
iyiyim şükür canım bende bügünlerde karışığım kızların ölüm yıldönümleri ne yaptığımı bilmiyorum bugünlerde((((
yeter kötü giden birşey mi varda canım sıkkın dedin hayırdır