Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kızlar ..
Yeter'im inşş eşinin birşeyi yoktur , inşşş herşey yolundadır , aksi bile olsa rabbim şifasını verin ..
Umudunu kaybetme sakın ..
Rabbim bir kapı kapatırken diğerini açar biliyorsun ..

günaydın.kızlar.bilgem.slm.canım

yeter.yeniden.mi.oluşmuş.acaba.yoksa.iyi.temizlenmemiş.mi.perşembe.görüş.bakalım.dur.hemen.panik..olma.eşinide.üzme.koly.degil.yaşadın.yeni.düzeliyorken.tekrar.neden.oluşuyormuş.tekrar.ya.bende.senden.meraklı.oldum.ama.ne.yapayım.haber.ver.

aminnnnnn canım aminnn ALLAHIM herkese özlemini çektiği yavrusunu versinnnnn. vee herkesinkine uzun ömürler versinnn yoklukları çokk zorrr ama bulupta kaybetmek...... ALLAHIM KİMSEYE GÖSTERMESİN TABİİ MERCAN OLMASAYDI BEN NE OLURDUM BİLEMİYORUM ALLAHIM BANA ONU AKLIMI KAYBETMEMEM İÇİN ALDI GERİ VERDİ DİYORUM ŞÜKÜRLER OLSUN SAĞLIKLI MİNİK KUZUM

SABIR YETERCİMMM SABIR ÖNCE SAĞLIK DİLİYORUM BEN SİZİN İÇİN RABBİMDEN SONRADA SİZE SAĞLIKLI HAYIRLI BİR EVLAT.BİR HİKAYE VARDIR BİLİRSİN SEN ALLAHIM SİZE BİR EVLAT VERMEYECEĞİM BEKLEMEYİN DEMESİNE RAĞMEN İNANMIŞLAR OLUCAK DİYE VEE RABBİMDE VERMİŞ ONLARA BEN OLUCAK İNANIYORUM TEDAVİLERİNE DEVAM ET AMA KENDİNİ SIKACAK ŞEKİLDE DEĞİL ELİNDEN GELDİĞİNCE YIKILMA ÇUNKU HER TEDAVİDE YENİDEN AYAKLANDIM BEN HIRSLA GERÇİ 4 KERE TEDAVİ OLDUM SENİN SÜRECİN ÇOK UZADI AMA YILMA

TEKRAR ŞİFA DİLİYORUM CANIM EŞİNE EN ÖNEMLİSİ SİZİN SAĞLIĞINIZ UMARIM HERŞEYİ EN KISA ZAMANDA ATLATIRSINIZ. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

kızlar sağolun allah razı olsun canlarımmm
bu gün dr gittim görüştük dr la tüm tekiklere bakıldı (gizim kitlenin yerinden dolayı %10 içerde kalmışdı almamaışlardı)dr kitlede biraz harektlenme var ama korkulacak bir şey değil dedii ilaçlara devam et zaten şu anda yeni bir ameliyat söz konusu olmaz zor bir ameliyat geçirdi eşin eğer ikinci bir ameliyat söz konusu olursa bu ilerleyen zamanlarda olcaktır ama şimdilik amelita yok ialçla tedaviye evam dedii

canım senin sizlerin neler yaşadığına bende tanık oldummm yaşadığınız çok büyük acılardı rabbim tekararını yaşamasınnn
rabbim sizlere yaşadığınız sıkıntının arşılında dünyalar güzeli melekler gönderdiii (ben ada ege ile görüşüyorum ikizleri var biliyorsun allah bağışlasınnn)hiç üzülme canım kızların için onlar cennete seni bekliyorlar inşşşşş sanada cenetlerinde bir köşe ayıracaklar sen mercana iyi bak onları en çok bu mutlu edecektir
özlemim biliyosun hem uzun hemde ıkıntılı bir süreç oldu tedavilerim şimdi ara verdik eşimin rahatsızlığından dolayıı bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek

................................................

Son düzenleme:
Selam benim eski ve cok sey ogre,digim topigim ne zamandir giremiyorum bi bakiyim dedim ve girmiskende okuyum dedim yetercim canim nasilsin allahim esinin en kisa surede ve hayirlisi ile tedavisini versin sonrada saglikli evlatlar versin canim biliyorsun bu dunyada yada gercek dunyada sabrektiklerimizin mukafatini alicagiz insallah bu sayfada kimse kalmiyasiya kadar demistik hatirlarsan cogu gitti azi kaldi allahim dualarimizi Kabul eder ins bizleride diger arkadaslarimiz gibi bebeklerimize kavusturur ,,,,,guzel haberlerle gorusmek uzere herkese selamlar

yeterim çok geçmiş olsun cnm.rabbim acil şifalar versininş ,bende uzun zamandır giremiyordum,seni merak ettim nasıldır napıyodur diye..çok üzüldüm yaa ...rabbim şifasını versin inş.

Son düzenleme:
günaydınlar.kızlar

bak.yeterim.boşa.sıkıntı.yaptın.şükürrrr.sevindim.dünden.beri.aklımdaydı..hadi.yüzler.gülsün.geri.bakalım

insanoglu.böyle.işteeeeeeee

arkamahalle.hg.ara.sıra.gelin.ya..şöyle

canım arkadaşım taaaaaaaaaaa eskilerden nasılsın
canım sağol rabbime sığınıyorummm inşş kötü bir şey olmasın diyeeee elimden de başka bir şey gelmiyor
karışığım yine bu kitlede büyüme olması iyi bir şey değil biliyorum ama rabbime sığınıyorum ne yapayım

selam arkadaşlarr,biz tedavi ye başlamak istiyoruz ama memorial mi yoksa umut tıp ta emre bey mi karasız kaldık.memorial de çok fazla masraflı olduğundan acaba umut tıp ımı denesek emre bey nasıl bilgisi olan varmı?
lütfen bilgilendirirseniz sevinirim

arkadasım oncelıkle kolay gelsın ışallh guzel sonuclar alırsınız bız umut tup bebekte tedavı olmustuk emre bey cok guzel ve duzgun anlatıyor mevzuyu ve ıyı sekılde bılgılendırıyor bız memorıale gıttık semıh ozkandada bı sure tedavı olduk ama ben emre bey derım canım sperm sayınız kac acaba :44::44:

Kızlar merhaba , bir zamanlar topiğimize sıkça gelen , benimde kendisini çok sevdiğim , esprilerine katıla katıla güldüğüm ama hamile kaldıktan sonra bizi bırakıp giden arada sırada bile uğramayan , ne yaptınız arkadaşlar diye sormayan , değerli dostum ELFİDA bebeğini dünyaya getirdi..
Deniz bebek 35+5'te annesinin suyunun erken gelmesi soncuu dünyaya gelmiş bulunmakta ..
Şuan çok sağlıklıymış küçük prensimiz..
Bu haberi diğer topiğe yazdığı gibi gelip kendinin haber etmesini isterdim ama dedim ya hamile kalan gidiyor ..
Ben aylardır onu takip ediyorum .. Hep merak edip bakardım oraya Elfida kaç aylık oldu diye , hiç yazmadım ama , şimdi yine baktım acaba ne yaptı hamileliği nasıl ilerliyor diye , ne göreyim doğum yapmış..

SAĞLICAKLA BÜYÜSÜN DENİZ BEBEK ..
Annesine babasına , vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inş..

Son düzenleme:

maşallah.ya.haber.verdigin.için.saol.valla.merak.ediyordum.nurcana.soruyordum.daha.erken.diyordum

mutlu.mesut.olsun.ailesiyleallah.nazarlardan.korusun

darısı.bizlere

Çok güzel bir olaya parmak basmışsın çeken kadar bazen benim eskiden takıldığım bir konu vardı.hala ordan bana yazanlara cevap veriyorum 3,5 yıll önce olan bir konu düşün.çünkü ben yaşadığım o birkaç ayı bir ben bilirim.
bebegini mutlu büyütsün inş arkadaş da.

evet denizmin anası denizimi dünyaya getirmiş sağlıcakla büyütsün inşşşşşş darısda bekleyenlere olsunn

yetercim yazdıklarını okudum.çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım.inşallah ilaçlarla kontrol altına alınacaktır ve 2.ameliyata gerek kalmadan bebeğin de seni bulacaktır.Rabbine sığın.bol bol dua et.ben de dua edicem canım senin için.Rabbim en kısa zamanda sizi bu sıkıntılardan sizi kurtarır ve güzel bir yavruyla yuvanızı ,sevincinizi taçlandırır inşallah yetercim.

beni sorarsanız kızlar herşey aynı,hep aynı,hep aynı..k.valide hala hastanede.bizim sıkıntımız da bitmedi,bitemedi bir türlü.eşim yine daha iyi ama k.pederim hepten psikolojisi kötü oldu.aylardır kaldık hastanelerde.tüp bebek işi falan hepsi yattı tabii haliyle.7.yılımızı da bu şekilde bitirmiş olduk.
ama artık kimseye ne acıyor,ne de üzülüyorum.bu dünyada yapan çekiyor arkadaşlar.aylardır bakar edersin yine de yaranamazsın millete.3 haftalığına annene gidersin,aklın istanbulda kaynananda kalmışken,o hasta haliyle seni eşine çekiştirmekten geri kalmaz.Rabbim ne tuhaf bir dünyada yaşıyoruz böyle?yazmayacaktım aslında.çünkü yazarken yeniden yaşamış gibi oluyorum,ve sinirleniyorum tekrar.adı batasıca kaynana,geberesice,geberemedi zaten,allah ona öyle çektiriyor işte.yaptıklarının cezasını çekiyor pislik kadın.
anneme gittim.eşimle tlf da konuşuyoruz ama mesafeli ve soğuk konuşuyor benimle.anladım bişeylrin ters gittiğini.istanbula bir döndüm.neler demiş benim hakkımda.inanın fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler.
ben çamaşırı genelde kısa programda yıkatırrırım.o yüzden de çok doldurmam.yoksa aralarında deterjan kalıyor.bu gerizekalı kaynanada bilmiyor,her defasında kendi çamaşırlarıyla tıka basa dolduruyordu makineyi.ben de açıklamasını yaparak,boşalttırdım birkaç kez.ama arkasından yeniden attım makineye.bunu demiş eşime.işte bana kaç kez çamaşırlarımı boşalttırdı makineden diye.1.olay bu.2.si bu birdefa dolaptan et çıkarmış.etli patates yapcakmış.bende gelmişim mutfağa,eti dolaba koymuşum.ki bu olayı hiç ama hiç hatırlamıyorum!!sanırım arkadaş bana iftira atmaya çalışmış.ettiği iftiralar döner döner kendi boynuna dolanır inşallah.3.sü de bu sabahtan birdefa hastaneye gidiyorlarmış.ben de uyuyormuşum.peşlerine kapıya çıkmamışım.
bunları anlatıp eşimi doldurmuş dedikoducu kadın.ne kavgalar ettik bu yüxzden eşimle.
ya kızlar ben analamıyorum.insanlar nasıl bu kadar nankör,kadir,kıymet bilmez oluyorlar.ki ben ki k.validemi iyi bir insan diye bilirdim.size de söylemişimdir mutlaka.bir insan hasta yatağında yatarken,karı-kocanın arasını açmayı nasıl düşünebilir?o durumdayken kafası nasıl bu kadar fitne fesatla dolu olabilir?bir insan nasıl bu kadar kötü bir insan olabilir?şimdi kendi kendime diyorum ki.safım ben,hem de safın önde gideniyim.hasta haliyle bunu yapan insan,şu 7 yıldır sağlıklı haliyle illa ki doldurmuştur eşimi.eşim tek çocuk zaten.anası da çok düşkündü ona.belki senelerce kısakandı durdu beni.belki öleceğini düşünerek,eşim bana kalacak diye,daha da sinir oldu.bilmiyorum ya,kafamdan öyle çok şey geçtiki bununla ilgili.allak bullak oldum.kadın kalkıp bana allah razı olsun,baktın ettin diyece yerde ,söylediği şeylere bakın.şok oldum şokkk.eşimle boşanma mevzusunu bile konuştuk biliyormusunuz?
ama sonra döndük tekrar.eşimde diyorki,ben senin kötü niyetli olmadığını,kasten yapmadığını biliyorum zaten.ama onlar alıngan işte,sen iyi niyetle söylesen bile alınıyorlar(gerçi buna alınganlık değil fesatlık denir bence).onun için boşver,bişey deme.falan dedi.eşimin hatırına şimdi yine hastaneye gidip geliyorum ama allah biliyor ya,içimden ettiğim bedduaları bir bilseniz.bir de kaynana ağrıları olunca,allahım diyor,ne günah işledimde bana çektiriyorsun diyor.ahh diyorum içimden,geber,beter ol inşallah,yaptıklarının cezasını çekiyorsun işte,diyorum.
birazda bu yüzden uğrayamadım buralara.herşeyimi planlamıştım boşanmak için.ev bile tutuyordum nerdeyse.herşeyin hayırlısı.kızgınlığım hala tam olarak geçmiş değil eşime karşı.insan bu tür şeylerde en çok eşine kırılıyor,en zor onu unutabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…