- 24 Aralık 2008
- 6.576
- 15
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadasım oncelıkle kolay gelsın ışallh guzel sonuclar alırsınız bız umut tup bebekte tedavı olmustuk emre bey cok guzel ve duzgun anlatıyor mevzuyu ve ıyı sekılde bılgılendırıyor bız memorıale gıttık semıh ozkandada bı sure tedavı olduk ama ben emre bey derım canım sperm sayınız kac acaba :44::44:
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?BEN UZUN ZAMANDIR YOKTUM İZMİRDEYDİM TÜM YAZ TATTİLİM BOYUNCA.ANNEMLERDEYDİM.BABAMA AKCİĞER KANSERİ TEŞHİSİ KONDU.DURUMU DA PEK İYİ DEĞİL.DOKTORA GİTMEYİ HEP REDDETTİ,MAALESEF GEÇ KALINMIŞ((DOKTORU "BABANIN YANINDA KALABİLDİĞİN KADAR KAL" DEDİ.BEN DE ÖYLE YAPTIM."HER AN KAYBEDEBİLİRSİNİZ" DEDİLER DOKTORLAR.
TEDAVİ İŞİMİ DE BU YÜZDEN ERTELEDİM,HAZİRANDA GENETİK TESTİ YAPILMIŞTI
EMBRİYOLARIMIZA.%100 GENETİKTEN SORUNU OLMAYAN 1 EMBRİYOMUZ VAR.EMBRİYOLARA CGH DENEN GENETİK TESTİNİ YAPTIRMIŞTIK MAYADA.EKİM ADETİMLE ONUN TRANSFERİNİ DÜŞÜNÜYORUZ.CUMARTESİ PSİKOLOG GÖRÜŞMEM VAR,MERKEZ ONU AyaRLADI.TRANSFER İÇİN UYGUN MUYUM DEĞİL MİYYİM PSİKOLOJİK OLARAK ONA BAKILIP TRANSFERE ONA GÖRE KARAR VERİLECEK...
BENDEN ŞİMDİLİK BU KADAR...
Herşey insanlar için işte...bu da geçer ...Kızlar ya bişey soracağım...MORALİM ÇOK BOZUKKK...Eşimde %100 baş anomalisi var.%70 ileri hareketli,%20 hareketsiz.Benim prolaktin25.02.Dün Umut'tan Süleyman beyle görüşmüş eşim.En zoru baş anomalisi demiş tekrar test yaptırın. İŞteyim şu an allahtan öğle arası.Ağladım ağlayacağım.Çok kötüyüm.Eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var.9-12 yaşlarında.sizce geçici mi bu durum.BEN ANNE OLAMAYACAK MIYIM ACABA RABBİM....SEN HER ŞEYİ BİLENSİN.
Herşey insanlar için işte...bu da geçer ...Kızlar ya bişey soracağım...MORALİM ÇOK BOZUKKK...Eşimde %100 baş anomalisi var.%70 ileri hareketli,%20 hareketsiz.Benim prolaktin25.02.Dün Umut'tan Süleyman beyle görüşmüş eşim.En zoru baş anomalisi demiş tekrar test yaptırın. İŞteyim şu an allahtan öğle arası.Ağladım ağlayacağım.Çok kötüyüm.Eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var.9-12 yaşlarında.sizce geçici mi bu durum.BEN ANNE OLAMAYACAK MIYIM ACABA RABBİM....SEN HER ŞEYİ BİLENSİN.[/Qbiz.kadınların.hormonları.her.ay.nasıl.farklılık.gösteriyorsa.erkeklerinde.aynı.şekilde.oluyormuş.birinci.aklıma.gelen.neden.bu
birde.farklı.bir.yerde.yaptırın.bakalım.
günaydın.
mona.rosa.canım.slm.çok.çok.geçmiş.olsun.allahtan.ümid.kesilmez.allahım.sabır.versin.inş.bu.kez.hamiş.kalırsından.üzüntün.bir.nebze.azalır.
allahım.kimseyi.sevdikleriile.sınamasın.bilirim.bu.acıyı.kılpayı.kurtulmuştu.babam.tamda.dügünümehafta.kala.
imkanın.varsa.kalsaydın.keşke.yanında.
bilgem.canım.ya.arkadaşda.jel.kullanacakda.yeni.kürtaj.oldu.sorun.olurmu.yani.zararı
günaydın.
mona.rosa.canım.slm.çok.çok.geçmiş.olsun.allahtan.ümid.kesilmez.allahım.sabır.versin.inş.bu.kez.hamiş.kalırsından.üzüntün.bir.nebze.azalır.
allahım.kimseyi.sevdikleriile.sınamasın.bilirim.bu.acıyı.kılpayı.kurtulmuştu.babam.tamda.dügünümehafta.kala.
imkanın.varsa.kalsaydın.keşke.yanında.
bilgem.canım.ya.arkadaşda.jel.kullanacakda.yeni.kürtaj.oldu.sorun.olurmu.yani.zararı
Herşey insanlar için işte...bu da geçer ...Kızlar ya bişey soracağım...MORALİM ÇOK BOZUKKK...Eşimde %100 baş anomalisi var.%70 ileri hareketli,%20 hareketsiz.Benim prolaktin25.02.Dün Umut'tan Süleyman beyle görüşmüş eşim.En zoru baş anomalisi demiş tekrar test yaptırın. İŞteyim şu an allahtan öğle arası.Ağladım ağlayacağım.Çok kötüyüm.Eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğu var.9-12 yaşlarında.sizce geçici mi bu durum.BEN ANNE OLAMAYACAK MIYIM ACABA RABBİM....SEN HER ŞEYİ BİLENSİN.
MONA ROSA,canım sen hangi merkezde tedavi gördün...eşim yarın tekrar sperm testi yaptıracak...hayırllısı bakalım..çok gerginim..dua edin nolur...
MONA ROSA,canım sen hangi merkezde tedavi gördün...eşim yarın tekrar sperm testi yaptıracak...hayırllısı bakalım..çok gerginim..dua edin nolur...